ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antreprenorul american Steve Kirsch, susținător al cercetării medicale și al fundației Vaccine Safety Research Foundation, prezintă o listă cu peste 40 de indicii devastatoare care arată că narațiunea despre vaccinul „sigur și eficient” se destramă.

Este o listă devastatoare. Și dintr-un anumit motiv, nimeni nu vrea să verifice [aceste argumente]”, scrie Kirsch.

40 de indicii că narațiunea despre vaccinul „sigur și eficient” se năruie:

1. Decesele vaccinaților sunt acum în număr prea mare pentru a putea fi ascunse/explicate:

1.1.Numărul excesiv de decese ale cazurilor non-Covid: de ce crește acest număr? Experții cer efectuarea de investigații, în contextul în care ratele mortalității în Anglia și Țara Galilor cresc, în ciuda scăderii numărului de decese cauzate de coronavirus.

1.2. Numărul în exces de decese este în creștere – dar nu din cauza Covid.

Datele Oficiului Național de Statistică din Marea Britanie îi determină pe experții în domeniul sănătății să solicite investigații urgente cu privire la cauza mortalității în exces.

1.3. Anglia: Numărul de decese în exces, în creștere, dar NU din cauza COVID – Experții cer efectuarea unei anchete.

1.4. Se întâmplă și în Irlanda! Cum pot exploda cazurile de boli de inimă la copii tocmai după ce a fost lansată campania de vaccinare a copiilor? Experții sunt nedumeriți cu privire la ce anume ar putea cauza o creștere bruscă a bolilor de inimă la copii, creștere care se constată doar în zonele unde au avut loc campaniile de vaccinare anti-COVID a copiilor. Din anumite motive, copiii din Uruguay nu mai sunt expuși acestui pericol (probabil că are legătură cu acest lucru judecătorul care a oprit programul de vaccinare).

1.5. Motivele necunoscute constituie acum principala cauză de deces în Alberta, Canada. O astfel de situație nu a existat înainte de lansarea campaniilor de vaccinare. Experții însearcă să explice acest lucru spunând că „oamenii care au avut COVID sunt mai predispuși spre deces”. Dar de ce ar fi mai predispuși să moară din cauze NECUNOSCUTE? De ce doar cei vaccinați mor din cauze necunoscute? Și dacă acest fenomen este cauzat de infecția cu COVID, de ce nu se întâmplă în nicio țară cu o rată scăzută de vaccinare anti-COVID? Cum explică experții apariția de cheaguri de sânge ciudate doar la persoanele vaccinate? Presa uită să pună aceste întrebări esențiale. Dar, cel puțin, presa principală vorbește despre cauza misterioasă a morților. Este un început. Însă ei permit explicații vagi, în timp ce „experții” fabrică argumente fără a prezenta date care să le susțină. Orice „expert” care vorbește efectiv cu pacienții știe că efectele secundare ale vaccinului sunt mult mai grave decât cele în urma infecției cu COVID. Cum se poate ca „experții” noștri nici măcar să nu ia în considerare vaccinul ca posibilă cauză?

 

1. 6. Persoane care fac îmbălsămări spun că au constatat cheaguri de sânge la peste 50% dintre pacienți, procent pe care nu l-au mai văzut niciodată înainte în cariera lor. Acestea nu au fost cauzate de COVID, deoarece s-au produs după lansarea campaniei de vaccinare, iar cheagurile sunt întâlnite doar la pacienții vaccinați. Prin urmare, cum explică experții acest lucru?

1.7. Există o creștere cu 163% a revendicărilor de beneficii de la compania de asigurări de viață Lincoln National. Este a cincea companie de asigurări ca mărime din SUA. Această creștere este uriașă. Nu este o creștere de 63%. Este o creștere de 163%, reprezentând aproape o triplare a ratei mortalității. Nu este vorba de COVID. Covidul nu ucide nicăieri la un asemenea procent. Există un factor care cauzează cel mai mare număr de decese din istorie și nimeni nu poate explica despre ce este vorba! Vizionați acest videohttps://www.theepochtimes.com/life-insurance-ceo-reveals-deaths-are-up-40-among-working-people-just-unheard-of-facts-matter_4567602.html. Nu veți vedea o știre despre asta în mass-media mainstream; ei ignoră acest lucru. Să reținem că o parte din creșterea revendicărilor de plată are legătură cu creșterea primelor (adăugarea de noi clienți).

1.8. Companiile de asigurări de viață din întreaga lume raportează un număr record de decese în exces. Acestea nu sunt „fluctuații statistice”. Decesele sunt cauzate de o intervenție uriașă care afectează sănătatea a milioane de oameni. Este o situație fără precedent. Nimic similar nu s-a întâmplat vreodată înainte de 2021. NICIODATĂ în istoria [acestor companii de asigurare] (care datează de peste 100 de ani) nu a avut loc o situație similară de o asemenea amploare.

2. Chiar și medicul John Campbell, care este pro-vaccin, admite că un număr îngrijorător de decese în exces inexplicabile au loc nu doar în Marea Britanie, ci și în întreaga lume. Ascultațiprimele 30 de secunde ale acestui video. Desigur, CDC nu investighează nimic, deși companiile americane de asigurări de viață raportează un număr de decese neobișnuit de mare. CDC nu va investiga NICIODATĂ această situație. Numărul de decese este mai mare decât cele cauzate de COVID și ei știu foarte bine asta. De aceea, nu vor face investigații, iar New York Times nu îi va critica pentru asta. Până la urmă, este doar cea mai mare cauză medicală de deces din istoria noastră.

3. Schimbarea generală a cauzelor deceselor de la cele respiratorii la cele cardiace este imposibil de ignorat și nu poate fi explicată dacă vaccinurile sunt „sigure și eficiente”. Un prieten de-al meu care locuiește în Massachusetts a observat acest lucru după ce a făcut o cerere FOIA [Freedom of Information Act] pentru a vedea dosarele legate de decesele din Massachusetts. El s-a uitat la cauzele de deces codificate ICD-10 [International Classification of Diseases, Clasificarea internațională a bolilor] și a observat căaceste coduri reprezentând cauzele de deces s-au modificat în principal de la „codurile J” (respiratorii, din cauza COVID) la „codurile I” (circulatorii, cauzate de vaccin). Acum aflăm că exact același lucru s-a întâmplat în Marea Britanie în 2021, conformcifrelor oficiale ale guvernului britanic. Acesta este un efect uriaș și trebuie să existe o cauză, dar autoritățile sanitare sunt pur și simplu derutate și nu le pot explica (deoarece nu li se permite să dea vina pe vaccin, fiindcă asta i-ar pune într-o lumină proastă). Avem îndreptățirea să spunem că o astfel de modificare nu a mai avut loc până acum în istorie. În mod clar, începând din 2021 s-a întâmplat un fenomen nou, care a afectat un număr masiv de oameni din întreaga lume.

Acest lucru se reflectă în date:

4. Leziunile cauzate de vaccin copiilor mici care au acum convulsii nu pot fi explicate. Acum este o reacție obișnuită la copiii de 2 și 3 ani să aibă convulsii. Se întâmplă doar copiilor vaccinați și, cel mai adesea, acestea apar după 2 sau 5 zile de la vaccinarea anti-COVID. Medicii nu au voie să raporteze public aceste evenimente adverse (nu au voie să distribuie astfel de informații pe rețelele de socializare sau să vorbească în presă), astfel că fiecare medic crede că este pur și simplu vorba de un eveniment „unic” care li se întâmplă NUMAI lor. Dacă medicilor li s-ar permite să vorbească public, ei și-ar da seama că este vorba de un pattern masiv. Din acest motiv spitalele „pun botniță” medicilor: ca să nu afle nimeni. Avem mai multe rapoarte în acest sens direct de la asistente care se tem că conturile lor pe rețelele de socializare sunt monitorizate. Părinților li se spune că e vorba doar de „ghinion”, iar părinții cred ceea ce li se spune. Așa că nici părinții nu vorbesc despre asta.

5. Țările încep să realizeze că ratele natalității sunt în scădere și că se nasc mai mulți copii morți în Suedia, Marea Britanie, Germania etc. A se vedea articolul meu despre ratele natalității.

6. Decesele și efectele adverse au loc la vedere, în fața întregii lumi, fără a fi oferită o explicație plauzibilă pentru toate coincidențele. Toate evenimentele se întâmplă doar în cazul persoanelor vaccinate, dar întrucât presa nu menționează niciodată statutul de vaccinat al persoanelor care „mor subit”, publicul nu realizează tiparul:

6.1. Să ne gândim la toate concertele de rock care au fost întrerupte sau anulate din motive medicale. Justin Bieber, Santana, … Brett Michaels. Nu este niciodată menționată drept cauză vaccinul, astfel că trebuie să inventeze ceva (Santana) sau să refuze să o dezvăluie (Michaels). Cineva mi-a trimis o listă cu alte patru concerte care au fost anulate în ultimele luni. Nu este un lucru normal. Dar majoritatea oamenilor nu participă la concerte rock în diferite zone ale țării, astfel că nu își dau seama de tipar. De asemenea, Santana a anulat șase concerte viitoare pentru a se recupera în urma deshidratării. Toți medicii cu care am vorbit au spus că e o situație care nu are sens. În cel mai rău caz, i s-ar putea administra fluide IV [lichide intravenoase pentru deshidratare] și își va reveni la normal în mai puțin de o zi. Așadar, explicația e ilogică. Pe de altă parte, alte celebrități vorbesc deschis despre vătămările provocate de vaccin, cum este Eric Clapton, dar nu sunt mediatizați (videoclipul lui Clapton are doar 66.000 de vizionări la 11 iulie 2022).

6. 2. Să ne gândim la toate decesele celebrităților care s-au înregistrat între 2021 și 2022. Acestea nu pot fi mușamalizate. Ceea ce [presa] nu menționează niciodată este numărul mare de decese subite și statutul de vaccinare al decedaților.

6. 3. Practic, tinerii nu mor niciodată în somn. Când vedem că acest lucru se întâmplă frecvent, nu poate fi vorba de un accident. Când vedem că li se întâmplă unor celebrități, este un lucru care sare în ochi și este imposibil de mușamalizat, cum a fost decesul lui Dani Hampson, care a murit în somn în ziua nunții. Nu numai că a fost moartea unei celebrități, ci și un caz de „moarte în somn” a unui tânăr, cu alte cuvinte, o lebădă neagră. Mulți americani își dau seama de ceea ce se întâmplă. Putem deduce asta din comentariile de pe Twitter.

6. 4. Sportivii mor în văzul tuturor la o rată de 22 de ori mai mare decât cea normală. Pe 7 iulie, fostul apărător de la NHL [National Hockey League] Bryan Marchment a murit „în mod subit”. Însă puțini oameni urmăresc aceste cazuri, astfel că nu știu că ratele acestor decese sunt mult mai mari.

6. 5. Chiar și tinerii șoferi UPS, precum Estegan Chavez Jr., în vârstă de 24 de ani, mor în timp ce livrează pachete, un efort care nu e nici pe departe la fel de solicitant din punct de vedere fizic. Acestea sunt doar decesele despre care auziți.

6. 6. Piloții suferă de evenimente adverse la o rată fără precedent, dar companiile aeriene refuză să verifice piloții pentru probleme cardiace. Când căpitanul de la American Airlines Bob Snow a suferit un eveniment cardiac imediat după aterizare, nici măcar nu a primit un telefon de la CEO-ul American Airlines. FAA [Federal Aviation Administration] nu cere verificarea piloților. Știu exact ce ar descoperi. Așa că aleg să ignore, ca și cum aceste evenimente nu s-au întâmplat niciodată. Piloții știu. Orice membru al publicului care mai gândește își poate da seama. Dar credem că FAA este corectă și va face ceea ce trebuie. Mare greșeală [să credem asta]. FAA a fost înștiințată oficial și nu au făcut absolut nimic în acest sens. Pur și simplu au trecut cu vederea situația ca și cum nu s-ar fi întâmplat niciodată. Congresul face același lucru: nu trage FAA la răspundere, deoarece știe că s-a pune într-o lumină proastă. Toată lumea se bazează pe faptul că nimeni nu va afla nimic vreodată. În fond, au ascuns faptul că guvernul SUA a creat virusul de la început, astfel că pot ascunde sub preș toate evenimentele cardiace și decesele piloților.

6. 7. Sondajele (cum este acesta) arată constant faptul că mai puțin de 50% dintre americani sunt dispuși să primească și alte doze de vaccin. Cea mai mare parte a Americii este informată, chiar dacă niciunul dintre oamenii din presa mainstream nu este. Drept urmare, guvernul aruncă zeci de milioane de doze de vaccin din cauza cererii insuficiente (de aceea Peter Marks de la FDA a spus că exclude faptul de a permite intrarea în dezbatere a opoziției, pentru a reduce atitudinea ezitantă față de vaccin). Așadar, practic, aruncăm la gunoi miliarde de dolari din banii contribuabililor pentru un produs pe care nimeni nu-l dorește. Deplânge vreo cineva din Congres această risipă guvernamentală? Nicidecum. Nici macar o singură persoană. Atrage atenția vreo cineva din mass-media că este o prostie a comanda un produs pe care nimeni nu-l vrea? Nici vorbă. Nimeni din presa mainstream nu va publica un articol de opinie precum acesta. Ei se comportă ca și cum nu este nimic în neregulă.

6. 8. Mulți prieteni tineri sănătoși de-ai noștri au probleme medicale la rate fără precedent (deși nu toată lumea realizează acest lucru). De exemplu, astăzi am aflat că unul dintre angajații clubului nostru recreațional din zona rurală (forțat să se vaccineze), pe care îl cunoșteam, a murit în urma unui accident vascular cerebral la vârsta de 52 de ani. Un tânăr candidat la Senatul SUA, John Fetterman, a suferit un accident vascular cerebral după vaccinare. S-ar putea să nu-și mai revină niciodată.

6. 9. De câte ori efectuăm sondaje de audiență, fiecare public raportează întotdeauna o rată de deces similară sau în exces din cauza vaccinului față de infecția cu Covid. Așadar, chiar dacă nu constatați singuri [situația descrisă în acest articol], sondajele live de audiență sunt foarte convingătoare, deoarece nu există nicio „părtinire” în aceste sondaje live. Nimeni, în afară de „propagatorii de dezinformare” ca mine, nu este dispus să facă astfel de sondaje din anumite motive.

Sursa: Steve Kirsch

Traducere de Irina Bazon

(Va urma)