ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atunci când „vaccinurile” Covid-19 au primit autorizație de urgență în decembrie 2020, au existat dileme dacă femeile însărcinate ar trebui să fie vaccinate sau nu. NU și la noi! CNCAV-ul lui Valeriu Gheorghiță le-a recomandat cu gura plină DEȘI NU A EXISTAT NICI UN STUDIU PE GRAVIDE! La fel și în cazul bolnavilor de cancer! Femeile însărcinate și cele care alăptează au fost excluse din studiile clinice originale de fază III ale Pfizer și Moderna, astfel încât orice recomandare de a le vaccina era un pariu, scrie Dr. Maryanne Demasi pe pagina sa de Substack, într-un articol devastator, recomandat de Dr. Robert Malone, din care redăm în continuare. Explicația pentru lipsa completă a studiului, rămas nefinalizat, așa cum a fost dată de Pfizer autoarei articolului medical de mai jos este cu adevărat halucinantă: nu a mai fost nevoie de el pentru că serul experimental fusese aprobat de urgență și autoritățile deja recomandau vaccinul gravidelor!

Lumea avea de-a face cu o tehnologie nouă de vaccinare, testată în condiții de „viteză de război" și fără date de siguranță pe termen lung despre care să se vorbească. Din acest motiv, OMS, la început, nu a recomandat pe scară largă vaccinul Covid-19 în timpul sarcinii, din cauza datelor insuficiente privind siguranța. Însă nu toată lumea a fost de acord.

În ianuarie 2021, la scurt timp după ce a început lansarea vaccinului, Centrele americane pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) și-au actualizat site-ul web spunând că vaccinurile cu ARNm erau „puțin probabil să prezinte un risc specific pentru persoanele însărcinate". Societăți profesionale precum Colegiul American al Obstetricienilor și Ginecologilor (ACOG) și Societatea pentru Medicină Materno-Fetală (SMFM) au recomandat ca vaccinurile covid-19 să nu fie interzise femeilor însărcinate sau care alăptează. La fel și la noi, Colegiul Medicilor sau, de exemplu, Dr. Dumitru Matei, fostul președinte al Societății Academice de Medicină de Familie, care a fost unul dintre promotorii vaccinării femeilor gravide, pentru a murit „subit” până la urmă. Vedeți DE CE AU GREȘIT ATÂT DE GRAV MEDICII VACCINIȘTI

În mod similar, Colegiul Regal al Obstetricienilor și Ginecologilor din Marea Britanie (RCOG) a publicat o declarație în care se spune că „vaccinurile COVID-19 sunt recomandate cu tărie în timpul sarcinii". Așadar, pe măsură ce lunile treceau, sute de mii de femei însărcinate la nivel mondial, și-au suflecat mânecile pentru a primi vaccinul, în ciuda absenței oricărui studiu clinic. Mesajul autorităților a fost clar - răul provocat de infecția cu covid-19 depășea orice rău provocat de vaccinul cu ARNm - dar, în realitate, nu aveau cum să știe.
 

Studiile pe animale

Informațiile oficiale de etichetare a produsului Pfizer pentru femeile însărcinate se referă doar la studiile pe animale, precizând că „Nu au fost raportate efecte adverse legate de vaccin asupra fertilității feminine, dezvoltării fetale sau dezvoltării postnatale". Dar o cerere pe legea libertății accesului la informații (FOI) adresată autorității australiene de reglementare a medicamentelor în iunie 2021, arată că studiul a fost efectuat doar pe 44 de șobolani (22 injectați cu 30µg de vaccin cu ARNm, 22 injectați cu soluție salină).

Studiul a constatat că vaccinul a dus la o dublare semnificativă din punct de vedere statistic a pierderilor fetale (9,77% mRNA față de 4,09% soluție salină), dar Pfizer a concluzionat că diferența dintre cele două grupuri nu a fost "semnificativă din punct de vedere biologic". De asemenea, pe etichetă se precizează că vaccinul cu ARNm de la Pfizer nu a fost testat în ceea ce privește potențialul său de a provoca carcinogenitate (capacitatea de a provoca cancer), genotoxicitate (capacitatea de a deteriora informațiile genetice) sau afectarea fertilității masculine. Șobolanii Pfizer au fost exterminați sau au murit singuri, așa că nu s-a mai putut afla care au fost consecințele vaccinării pe termen lung, arată alte surse.

Spre deosebire de Pfizer, Moderna a păstrat în viață rozătoarele gestante pentru a testa embrionii. Documentele la care a avut acces Judicial Watch, au arătat că un număr „statistic semnificativ" de șobolani s-au născut cu malformații ale scheletului după ce au fost injectați cu vaccinul cu ARNm al Moderna. Dar Moderna a concluzionat că „variațiile scheletice sunt modificări structurale care nu au impact asupra dezvoltării sau funcției unui embrion în curs de dezvoltare" și, prin urmare, „nu sunt considerate adverse".

Testele pe oameni

În absența oricăror date pe oameni, Pfizer a anunțat că va începe să recruteze voluntari pentru un studiu clinic care să examineze siguranța și eficacitatea vaccinului său cu ARNm la femeile însărcinate și la nou-născuții acestora. Studiul, care a început în februarie 2021, intenționa inițial să înroleze 4.000 de femei, dar înscrierea s-a oprit la sfârșitul anului 2021 cu doar 349 de participante rămase în studiu. Unora li s-a pierdut urma, s-a spus.

Nu a existat nicio explicație pentru motivul pentru care au oprit recrutarea participantelor și nici nu au fost publicate datele într-un rezumat de conferință sau în reviste medicale. A trecut mai mult de un an de când ultima femeie a fost înscrisă în studiu și toate ar fi născut până acum. Recent, Marty Makary, un cercetător în domeniul politicilor publice de la Universitatea Johns Hopkins, a obiectat față de această secretomanie. „Ar trebui să spună ceva. Au datoria morală să vorbească. Iată-ne 18 luni mai târziu, rezultatele acelor 349 de femei nu au fost niciodată făcute publice", a declarat Makary.

„Ei doar au recomandat-o pentru femeile însărcinate cu zero date. Și poate că acesta este motivul pentru care [Pfizer] a întrerupt studiul....realizarea unui studiu prezintă riscul de a arăta că s-ar putea să nu existe un beneficiu la femeile însărcinate", a adăugat el.
 
Pfizer a testat serul pe aceste femei gravide - dintre care 4 (patru) România - cu consecințe extrem de grave pentru mame și fătul lor. Mai precis, conform documentelor Pfizer,  90% dintre mamele injectate la testele vaccinului au avortat spontan sau le-a murit pruncul la naștere.
 
Analiza asupra unuia dintre documentele Pfizer descretizate prin ordin judecătoresc arată cât de grav au fost afectate mamele însărcinate cât și cele care alăptau la momentul injectării cu serul experimental, împreună cu copiii lor, care au suferit reacții adverse în urma alăptării.
 
Conform documentului, din 413 cazuri din faza de testare, din întreaga lume - dintre care unora „li s-a pierdut urma”! -, patru (4) astfel de cazuri au fost înregistrate și în România (dovada aici), fără ca autoritățile să averizează vreodată femeile gravide sau cu nou-născuți, ba chiar dimpotriva. 

Răspunsul Pfizer

Ca răspuns la întrebările mele, afirmă dr. Maryanne Demasi, astăzi pot dezvălui motivul pentru care Pfizer nu a publicat studiul - compania a recunoscut că nu are datele necesare. Într-un e-mail transmis autoarei, Pfizer a declarat că „rata de înscriere a studiului a scăzut semnificativ" spre sfârșitul anului 2021, deoarece autoritățile au recomandat deja pe scară largă vaccinul femeilor însărcinate. Scăderea numărului de înscrieri a însemnat că nu a existat un număr suficient de participanți în cadrul studiului pentru a efectua analiza prevăzută.

Răspunsul complet al Pfizer:

„În al patrulea trimestru al anului 2021, înscrierea a fost oprită în studiul C4591015 (un studiu de fază 2/3 controlat cu placebo, randomizat, pentru a evalua siguranța, tolerabilitatea și imunogenitatea BNT162b2 împotriva COVID-19 la femei gravide sănătoase cu vârsta de 18 ani și peste). Acest studiu a fost dezvoltat înainte de disponibilitatea sau recomandarea vaccinării COVID-19 la femeile gravide. Mediul s-a schimbat pe parcursul anului 2021 și, până în septembrie 2021, vaccinurile COVID-19 au fost recomandate de către organismele de recomandare aplicabile (de exemplu, ACIP în SUA) pentru femeile gravide în toate țările participante/planificate și, ca urmare, rata de înscriere a scăzut semnificativ. Având în vedere scăderea numărului de înscrieri, studiul a avut o dimensiune insuficientă a eșantionului pentru a evalua obiectivul primar de imunogenitate, iar continuarea acestui studiu controlat cu placebo nu a mai putut fi justificată din cauza recomandărilor globale. Această propunere a fost împărtășită și acceptată de FDA și EMA.

Pfizer nu dispune încă de un set complet de date din studiul privind imunizarea maternă, C4591015. Pfizer și BioNTech intenționează să finalizeze analiza studiului clinic C4591015 și să o împărtășească cu autoritățile de reglementare în domeniul sănătății publice la nivel mondial și să încerce să o publice sau să o prezinte, așa cum este practica noastră standard. Este important de remarcat faptul că dovezile relevante din lumea reală privind utilizarea vaccinurilor COVID-19 la femeile gravide au fost prezentate și publicate de numeroase ori de diverse părți în mai multe reviste și forumuri.”

FDA a precizat că nu comentează studiile în curs de desfășurare, conchide autoarea dezvăluirii publicate în premieră în România de ActiveNews.
 
Recomandarea noastră: „CREDEȚI ÎN ȘTIINȚĂ” dar și puneți măcar mâna și citiți cât de cât câte ceva înainte de a vă injecta în corp o substanță complet netestată, chiar dacă vă e recomandată de idioți cu ștaif îmbrăcați ca papițoii în costume de camuflaj pentru EXPERIMENTUL CRIMINAL PE COBAI UMANI COVID-19.