ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


RAPORT PRIVIND DECESELE CAUZATE DE VACCINURI

S T O P  W O R L D  C O N T R O L . C O M

Dovada a milioane de decese și efecte adverse grave rezultate în urma injecțiilor experimentale COVID-19

De DAVID JOHN SORENSEN  &  Dr. VLADIMIR  ZELENKO MD

Traducere în limba română de IONEL TRANDAFIR

VERSIUNEA 1.0 / SEPTEMBRIE 2 0 2 1

SCOP

Scopul acestui raport este de a documenta modul în care, în întreaga lume, milioane de oameni au murit și sute de milioane de efecte adverse grave au avut loc după injectările cu terapia genică experimentală cu ARNm. De asemenea, dezvăluim riscul real al unui genocid fără precedent.

F A P T E

Scopul nostru este de a prezenta doar fapte solide și de a ne feri de afirmații nefondate. Datele sunt clare și verificabile. Toate informațiile prezentate pot fi însoțite de referințe, acestea fiind oferite ca punct de plecare pentru investigații suplimentare.

C O M P L I C I T A T E

Datele arată că în prezent asistăm la cea mai mare crimă în masă organizată din istoria lumii noastre. Gravitatea acestei situații ne obligă să ne punem această întrebare critică: ne vom ridica în apărarea a miliarde de oameni nevinovați? Sau vom permite ca profitul personal să prevaleze asupra justiției și vom fi complici? Rețele de avocați din întreaga lume pregătesc procese colective pentru a-i urmări pe toți cei care servesc această agendă criminală. Sute de milioane de oameni din întreaga lume se ridică împotriva acestei operațiuni criminale. Tuturor celor care au fost complici până acum, le spunem: Mai este încă timp să vă întoarceți și să alegeți partea adevărului. Vă rugăm să faceți alegerea corectă.

CONTEXT GLOBAL

Deși acest raport se concentrează asupra situației din Statele Unite, el se aplică și în restul lumii, deoarece același tip de injecții experimentale cu rate de mortalitate similare - și sisteme comparabile de corupție pentru a ascunde aceste cifre - sunt folosite în întreaga lume. Prin urmare, încurajăm pe fiecare din întreaga lume să distribuie acest raport. Fie ca acesta să fie un semnal de alarmă pentru întreaga omenire.

DE CEL PUȚIN 5 ORI MAI MULTE DECESE

DECESELE CAUZATE DE VACCINURI SUNT EXTREM DE PUȚIN RAPORTATE

Datele VAERS de la CDC din SUA arată că, până la 26 august 2021, deja jumătate de milion de persoane au suferit efecte secundare grave, inclusiv accident vascular cerebral, insuficiență cardiacă, cheaguri de sânge, tulburări cerebrale, convulsii, crize, inflamații ale creierului și măduvei spinării, reacții alergice care pun în pericol viața, boli autoimune, artrită, avort spontan, infertilitate, miastenie (slabiciunea musculara) cu debut rapid, surditate, orbire, narcolepsie și cataplexie.

Pe lângă numărul astronomic de efecte secundare grave, CDC raportează că aproximativ 16.000 de persoane au murit ca urmare a administrării injecțiilor experimentale. Cu toate acestea, potrivit unui denunțător al CDC care a semnat o declarație sub jurământ, numărul real de decese este de cel puțin cinci ori mai mare. Iata ce a declarat oficial expertul în detectarea fraudelor în domeniul sănătății al CDC, Jane Doe, într-o declarație sub jurământ:1”În ultimii 25 de ani, am dezvoltat peste 100 de algoritmi de detectare a fraudelor în domeniul sănătății, atât în sectorul public, cât și în cel privat. (...) Când vaccinul COVID-19 a fost asociat în mod clar cu moartea și vătămarea pacienților, am fost înclinat să investighez această chestiune. Opinia mea profesională este că baza de date VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System - Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse la Vaccinuri), deși extrem de utilă, este subraportată cu un factor moderat de cel puțin 5. (...) și am apreciat că decesele survenite în termen de 3 zile de la vaccinare sunt mai mari decât cele raportate în VAERS cu un factor de cel puțin 5” .CDC subestimează și alte evenimente adverse, cum ar fi reacțiile alergice severe (anafilaxie). Organismul Informed Consent Action Network (ICAN) a raportat că un studiu a arătat că numărul real de anafilaxie este de 50 până la 120 de ori mai mare decât cel declarat de CDC.2,3

În plus, un cercetător privat a analizat îndeaproape baza de date VAERS și a încercat să caute ID-uri de caz specifice. A găsit nenumărate exemple în care înregistrările originale ale deceselor au fost șterse, iar în unele cazuri numerele au fost schimbate pentru reacții mai blânde. El a spus:”Ceea ce ne spune analiza tuturor numerelor de cazuri în acest moment este că există aproximativ 150.000 de cazuri care lipsesc, care au fost acolo, care nu mai sunt acolo. Întrebarea este: sunt toate decese?” 4Natura infracțională a CDC a fost dezvăluită și în urmă cu câțiva ani, când cercetătorii au studiat legătura dintre vaccinuri și autism. Aceștia au constatat că există într-adevăr o legătură directă. Deci, ce a făcut CDC? Toți cercetătorii s-au adunat și un coș mare de gunoi a fost pus în mijlocul camerei.

Au aruncat toate documentele care arătau legătura dintre autism și vaccinari.

Astfel, probele au fost distruse. Ulterior, a fost publicat un articol așa-zis "științific" în Pediatric, în care se afirma că vaccinările nu provoacă autism. Cu toate acestea, un om de știință de renume din cadrul CDC, William Thompson, a demascat această infracțiune. El a recunoscut public:

”Am fost implicat în inducerea în eroare a milioane de oameni cu privire la posibilele efecte secundare negative' ale vaccinurilor. Am mințit cu privire la rezultatele științifice”.5

Poate cel mai grav exemplu de metodologie infracțională folosită pentru a ascunde decesele cauzate de vaccinuri este faptul incredibil că CDC nu consideră o persoană vaccinată decât după două săptămâni de la injectare. Prin urmare, toți cei care mor în primele două săptămâni după ce au fost injectați nu sunt considerați morți din cauza vaccinului, ceea ce  denaturează și mai mult datele. 6,7

MODERNA: 300.000 DE REACȚII ADVERSE

SUTE DE MII ÎN TREI LUNI

Un denunțător de la Moderna a făcut o captură de ecran a unui anunț intern al companiei, etichetat "Confidențial - Doar pentru distribuție internă", care arată că au fost raportate 300.000 de efecte adverse în doar trei luni." Acesta este un citat din această notificare confidențială:

”Acest lucru a permis echipei să gestioneze în mod eficient aproximativ 300.000 de rapoarte de incidente adverse și 30.000 de cereri de informații medicale într-un interval de trei luni pentru a sprijini lansarea globală a vaccinului COVID-19.”

SE RAPORTEAZĂ MAI PUȚIN DE 1%.

UN STUDIU ARATĂ CĂ NUMĂRUL REAL DE REACȚII ADVERSE ESTE DE 100 DE ORI MAI MARE.

Toate aceste informații ne arată deja că numărul efectelor adverse și al deceselor este mult mai mare decat ceea ce se spune publicului. Cu toate acestea, situația este încă mult mai gravă decât își pot imagina cei mai mulți dintre noi. Celebrul raport Lazarus al Harvard Pilgrim Health Care inc. din 2009 a arătat că, în general, doar 1% din efectele adverse ale vaccinurilor sunt raportate:

"Reacțiile adverse la medicamente și vaccinuri sunt frecvente, dar insuficient raportate. Deși 25% dintre pacienții din ambulatoriu suferă un efect advers al unui medicament, mai puțin de 0,3% din toate efectele adverse ale medicamentelor și 1-13% din evenimentele grave sunt raportate la Food and Drug Administration (FDA). În mod similar, mai puțin de 1% din reacțiile adverse ale vaccinurilor sunt raportate"

MOTIVE DE SUBRAPORTARE - POPULAȚIA NU ESTE CONȘTIENTĂ ȘI DEZINFORMATĂ.

Faptul că mai puțin de 1% din efectele adverse sunt raportate se datorează, în primul rând, faptului că marea majoritate a populației nu cunoaște existența unor sisteme oficiale de raportare a efectelor adverse ale vaccinurilor. În al doilea rând, industria farmaceutică a purtat un război mediatic neîncetat în ultimele decenii împotriva tuturor experților medicali care au încercat să informeze publicul despre pericolele vaccinurilor. Una dintre strategiile folosite este cea a insultei, iar eticheta negativă "anti-vaxx" a fost aleasă pentru a-i face de rușine și a-i învinovăți pe toți oamenii de știință, medicii și asistentele care spun adevărul.Din cauza acestei campanii criminale de suprimare agresivă a datelor privind efectele adverse, majoritatea populației nu știe că vaccinurile pot provoca vreun rău.Mesajul pe care publicul larg îl aude și îl vede tot timpul nu ar putea fi mai departe de adevăr: "Vaccinurile sunt sigure și reprezintă cel mai bun mod de a te proteja de boli". Mii de cărți, studii științifice și rapoarte care documentează efectele devastatoare ale vaccinurilor în general au fost suprimate prin orice mijloace posibile. Faptul de netăgăduit că copiii (și oamenii de toate vârstele, de altfel) sunt mult mai bolnavi astăzi decât oricând în istorie, în ciuda faptului că este vorba de cea mai vaccinată populație din istorie, este negat categoric.S

Propaganda generalizată a producătorilor de vaccinuri, folosind agențiile guvernamentale ca principal carusel, a spus pur și simplu omenirii timp de decenii că efectele adverse sunt foarte rare. Ca urmare, atunci când persoanele vaccinate suferă reacții adverse grave, nici măcar nu se gândesc că acestea s-ar putea cauza unor injecții anterioare și, prin urmare, nu le raportează ca atare.În timpul actualei crize globale, atacurile asupra experților medicali care avertizează împotriva vaccinurilor au atins un nivel și mai ridicat.

Experții medicali sunt acum complet eliminați din toate mediile de comunicare socială, site-urile lor sunt retrogradate de Google, canale întregi de YouTube sunt șterse, mulți și-au pierdut locurile de muncă, iar în unele țări experții medicali au fost arestați, în încercarea de a suprima adevărul despre injecțiile experimentale de covid.

Oamenii de știință care se pronunță împotriva vaccinurilor sunt chiar etichetați drept "teroriști interni". Toate mijloacele sunt folosite de cartelul criminal al vaccinurilor pentru a suprima adevărul. Ca urmare, nenumărați profesioniști din domeniul medical se tem să raporteze efectele adverse, ceea ce contribuie și mai mult la subraportarea acestor efecte secundare. În plus, cantitatea de informații științifice care avertizează în legătură cu acești agenți biologici periculoși și numărul de experți medicali care avertizează omenirea sunt atât de copleșitoare și aproape omniprezente - în ciuda încercărilor agresive de a le reduce la tăcere - încât este practic imposibil ca un profesionist din domeniul medical să nu fie cel puțin oarecum conștient de riscul pe care și-l asumă, administrând o injecție care modifică ADN-ul și care nu a fost testată, fără ca măcar să-și informeze pacienții cu privire la ceea ce se injectează în corpul lor. Dacă apoi își văd pacienții suferind sau murind, se tem în mod natural să nu fie trași la răspundere și, prin urmare, refuză să raporteze acest lucru.În cele din urmă, mulți profesioniști din domeniul sănătății primesc stimulente financiare pentru a promova vaccinurile.

În Marea Britanie, de exemplu, asistentele medicale primesc ₤10 pentru fiecare ac pe care îl introduc într-un copil. Acesta este, din nou, un motiv pentru ca aceștia să nu raporteze efectele adverse.

AVERTIZORII PROIECTULUI VERITAS

MEDICII ȘI ASISTENTELE VORBESC: "EI NU RAPORTEAZĂ!"

Project Veritas este o organizație jurnalistică care dezvăluie de ani de zile crima și corupția din lumea noastră. Aceștia primesc adesea înregistrări video de la camere ascunse, care dezvăluie ceea ce este ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Ei au fost contactați de mai mulți medici și asistente medicale federale, care nu mai pot tăcea.

RAPORTUL INTEGRAL -  PDF - ÎN LIMBA ROMÂNĂ - AICI