ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Este timpul să ne întoarcem la datele dovedite și la examinarea lor critică. În toate țările, vaccinările experimentale au fost urmate de o creștere a contaminării și a mortalității atribuite coronavirusului și la apariția unor mutanți”, afirmă profesorul Gérard Delépine într-o analiză pe care o publicăm integral. Medicul demonstrează prin mai multe exemple că la nivel mondial rata de infectare și, respectiv, de deces, a crescut după vaccinare. Același lucru l-au afirmat la noi mai mulți specialiști, între care dr. Oana Mihalea Secară, medic primar la Spitalul Municipal "Sfântul Ierarh dr. Luca " Onești (suport Covid) și Președinte a l CA al Spitalului Județean de Urgență Bacău.
 
Medicul român afirmă că vaccinarea în masă nu se justifică atâta timp cât și vaccinații transmit și fac boala în aceeși măsură ca și nevaccinații și că motivul real al scăderii numărului de bolnavi este faptul că în România s-a instalat deja imunitatea colectivă. Iar imunitatea naturală este de preferat, pentru că durează ani de zile sau chiar o viață întreagă, după cum se arată chiar în New York Times.
 

Vaccinarea, dimpotrivă, a făcut ca numărul de cazuri să crească România, dar și în alte țări, a afirmat dr. Oana Mihaela Secară pentru Național.

Opinia medicului român este împărtășită și de profesorul american de epidemiologie de la Universitatea Yale, Harvey Risch, care a dezvăluit că majoritatea oamenilor confirmați în prezent cu Covid-19, au fost vaccinați.

Profesorul francez mai arată că succese aparente din Israel și Marea Britanie corespund, de fapt, dispariției unei mari părți a populației expuse la risc („recolta”), realizată prin vaccinare, și regresiei spontane a bolii, observate și în țările puțin vaccinate. Iar în Ungaria, situația e dramatică, deși populația a fost injectată cu toate variantele de seruri experimentale, de la Pfizer la Sinopharm și Sputnik.

 
Acest articol analitic, pe care ActiveNews îl reproduce de la portalul conservator american de știri pentru viață LifeSiteNews, a fost scris de Dr. Gérard Delépine și publicat pentru prima dată pe 25 mai, în limba franceză, pe site-ul Mondialisation.ca.
 
Analiza demonstrează fără echivoc că mortalitatea și morbiditatea au crescut dramatic în urma vaccinării. Incidența cazurilor pozitive la COVID a crescut, de asemenea.

Analiza atent realizată de Dr. Delépine a tendințelor înainte și după vaccinare în 14 țări din întreaga lume

Cele mai recente date oficiale pentru Uniunea Europeană, care sunt rareori recunoscute de mass-media, indică, pentru perioada cuprinsă între sfârșitul lunii decembrie 2020 și 22 mai 2021, următoarele:

  • 12.184 de decese și 1.196.190 de vătămări în urma injectării a patru seruri experimentale COVID-19 (ModeRNA, Pfizer-BionTech; AstraZeneca și Janssen de la Johnson & Johnson). Vătămările grave sunt de ordinul a 604.744 (adică mai mult de 50% din totalul vătămărilor). 

  • Vaccinul cu ARNm modificat genetic Pfizer-BioNTech a provocat cel mai mare număr de decese - totalul reacțiilor adverse ale vaccinului său cu ARN mesager, Tozinameran: 5.961 decese și 452.779 de vătămări până la 22 mai 2021.

Deși Pfizer a provocat cel mai mare număr de decese și vătămări, Comisia Europeană a dat vina în mare parte pe AstraZeneca.

În mod ironic, nu numai că Pfizer are un dosar penal la Ministerul Justiției din SUA pentru „comercializare frauduloasă”, dar Comisia Europeană a ales Pfizer BioNTech ca „Partener de încredere” pentru producerea a 1,8 miliarde de doze în următorii 3-4 ani, într-un contract aflat în curs de negociere.

Redăm mai jos versiunea în limba română a articolului doctorului Gérard Delépine, publicat inițial pe pagina web Mondalisation.ca.

În urmă cu două luni, am încercat să avertizăm oamenii asupra rezultatelor paradoxale ale vaccinurilor COVID-19, publicând curbele de mortalitate de dinainte și de după vaccinare pentru Israel și Marea Britanie [1], care arătau deja că aceste vaccinări au fost urmate de o creștere considerabilă a contaminării și a mortalității, ce a durat între 6 și 8 săptămâni de la începerea vaccinării. [2]

De atunci, campaniile de vaccinare s-au răspândit în întreaga lume, chiar și în țările în care COVID nu era prezent. Și peste tot au fost urmate de o creștere dramatică a numărului de noi infectări și a mortalității timp de câteva săptămâni sau luni. [3]

De câte decese și accidente grave va fi nevoie pentru ca directorii, OMS, agențiile de sănătate FDA și EMA - printre altele -, să se uite la rezultatele dovedite ale acestei pseudo-vaccinări experimentale în lumea reală și să tragă concluzii?

Recapitulare a datelor dovedite, publicate de OMS

Prezentăm mai jos curbele epidemice ale celor mai vaccinate țări, așa cum au fost publicate de OMS (cu comentariile noastre în roșu).

ASIA

În Nepal, o țară cu 28 de milioane de locuitori

Campania de vaccinare, folosind vaccinul chinezesc și cel indian AstraZeneca, a început la sfârșitul lunii ianuarie 2021. Până la acel moment, după zece luni de epidemie, țara avea 270.092 de cazuri confirmate și 2.017 decese, iar media zilnică a cazurilor noi se ridica la 350.

La 4 luni de la începerea vaccinării, epidemia a explodat, cu o medie actuală de 8.000 de cazuri noi zilnic. La 22 mai, Nepalul avea 497.052 de cazuri confirmate (+ 90%) și 6.024 decese (+ 200%.)
 
 
 

În Thailanda, o țară cu 70 de milioane de locuitori

Campania de vaccinare cu vaccinul chinezesc a început în prima săptămână din martie. Până la acea dată, de la începutul epidemiei, țara înregistrase doar 25.000 de cazuri de infectare și 83 de decese atribuite infectării cu COVID-19.
 
 


De la începerea vaccinării, în 2 luni, numărul de infectări înregistrate a crescut de 5 ori (123.066 la 22 mai), iar cel al deceselor de 9 ori (735 la 22 mai).

În Cambodgia, o țară cu 27 de milioane de locuitori

 
 


În Mongolia, o țară cu 3,3 milioane de locuitori

 

 
 
AMERICA DE SUD

În Columbia, o țară cu 50 de milioane de locuitori

O țară grav afectată de boală - epidemia a început să scadă brusc până la începerea campaniei de vaccinare la 18 februarie 2021.

De atunci, numărul de infectări zilnice s-a cvadruplat, iar mortalitatea zilnică s-a înmulțit cu 3.
 
 


Chile, țară cu 18 milioane de locuitori

Vaccinarea a început la 24 decembrie și în total au fost administrate aproape 17,1 milioane de doze de vaccin la mai puțin de 20 de milioane de persoane. Dar, în ciuda celei mai ridicate rate de acoperire vaccinală din America de Sud și a unor restricții dure, numărul de infecții zilnice și numărul de decese rămân aproape triple față de cele înregistrate înainte de începerea campaniei de vaccinare.
 
 


În Brazilia, o țară cu 217 milioane de locuitori

Vaccinarea a început pe 18 ianuarie, când mortalitatea săptămânală s-a stabilizat la circa 7.000 de persoane
 
 


ORIENTUL MIJLOCIU

În Emiratele Arabe Unite, o țară cu 10,5 milioane de locuitori
 
 


În Kuweit, o țară cu 4,2 milioane de locuitori
 

EUROPA

În Ungaria, o țară cu 9,8 milioane de locuitori

Campania de vaccinare, care a început la sfârșitul lunii februarie, a fost urmată de o creștere bruscă a contaminărilor săptămânale, care au crescut de la 25.576, cât era la 25 februarie, la 62.265, o lună mai târziu, înainte de a reveni treptat la nivelul de dinaintea vaccinării.

În două luni și jumătate, Ungaria și-a dublat numărul de infectări înregistrate (de la 400.000 la 800.000) și de decese (de la 14.000 la 29.000), după 11 luni de epidemie.
 
 


În România, o țară cu 20 de milioane de locuitori

Campania de vaccinare a început la sfârșitul lunii decembrie, într-o perioadă în care epidemia era în declin, iar, potrivit datelor oficiale din 4 mai 2021, Bucureștiul avea cea mai mare rată de vaccinare din țară, cu 31,2% din populația eligibilă vaccinată. Însă, la scurt timp după începerea vaccinării, numărul de infectări zilnice și mortalitatea au crescut.

Înainte de începerea vaccinării și după 10 luni de epidemie, România avea 618.000 de persoane infectate și 15.000 de morți. După 5 luni de la vaccinare, acestea s-au dublat.
 
 


Monaco, țară cu 38.000 de locuitori

A avut doar 3 decese înainte de vaccinare și 32 de la începutul vaccinării.
 

Gibraltar, țară cu 34.000 de locuitori

Vaccinarea întregii populații a fost urmată de o creștere cu 800% a mortalității (de la 10 la 94).
 
 
 

 
Ce se poate deduce din datele oficiale?

Victoriile pirice din Israel și Marea Britanie [4]

Susținătorii vaccinării pretind că vaccinările din Israel și Marea Britanie au fost un succes, deoarece, în prezent, numărul de infectări zilnice și mortalitatea sunt scăzute.

Dar aceste succese aparente corespund, de fapt, dispariției unei mari părți a populației expuse la risc („recolta”), realizată prin vaccinare, și regresiei spontane a bolii, observate și în țările puțin vaccinate.

„Recolta” vaccinurilor

În Israel și în Marea Britanie, mortalitatea atribuită COVID a crescut brusc timp de 4 până la 6 săptămâni, egalând toate decesele din 2020. Curba mortalității COVID per vaccinare din Israel este ilustrativă. 
 
 
 

„Recoltarea” a 1.404 persoane în ianuarie și a altor 949 în februarie, echivalentul unui an întreg de mortalitate COVID fără vaccin (anul 2020) a împuținat considerabil numărul israelienilor aflați în pericol, ceea ce a dus, de facto, probabil la o scădere a riscului aparent de mortalitate în anul următor la această grupă de vârstă. [...]

Aceeași „recoltare” a fost observată și în Marea Britanie. Cum COVID-19 nu amenință decât o mică parte a populației (persoanele în vârstă, cu comorbidități), dispariția peri-vaccinală a unei mari părți din această populație, expuse riscului (la fel de multe decese din anul 2020), reduce matematic mortalitatea observată, cel puțin temporar.
 
 


De la începutul campaniei britanice de vaccinare, mortalitatea medie la un milion de locuitori în Marea Britanie (934 la un milion) este mai mult decât dublă față de cea din Olanda (411 la un milion).

Regresia naturală a epidemiei

Regresia naturală a COVID-19 explică, de asemenea, scăderea mortalității, după cum se arată în comparația dintre Marea Britanie, foarte puternic vaccinată, și Olanda, foarte slab vaccinată.
 
 


Curbele de mortalitate la un milion de locuitori urmăresc aceeași perioadă de timp în aceste două țări vecine. Cea a Marii Britanii prezintă un vârf de peri-vaccinare mult mai ridicat, mortalitatea actuală din Olanda este ușor mai mare, reflectând absența „recoltei” englezești.

Vaccinarea actuală, accelerator al epidemiei și al mortalității?

Trecerea în revistă a principalelor țări care au adoptat vaccinarea generalizată arată că, în populațiile reale, vaccinarea generalizată se comportă mai degrabă ca un accelerator al epidemiei și al mortalității decât ca o prevenire a acesteia. [5]

În toate țările puternic vaccinate, mortalitatea înregistrată în cele două luni de după vaccinare este egală sau o depășește pe cea din întregul an 2020.

Lipsa unor date experimentale solide

Testările acestor vaccinuri au fost insuficiente, fără retrospectivă, deoarece sunt în curs de derulare. Primele rezultate sunt promise pentru începutul anului 2023.

Niciunul dintre ele nu a semnalat posibilitatea unei creșteri a contagiozității și a mortalității, care, din fericire, par a fi tranzitorii. Ele nu dau foarte multe detalii cu privire la efectele secundare mai mult sau mai puțin grave, cum ar fi frecvența accidentelor vasculare în zilele care urmează vaccinării, sau înmulțirea avorturilor spontane și a tulburărilor menstruale la femei, sau posibilitatea apariției altor efecte secundare pe termen mediu și lung.

Viitorul este acela al tratamentelor timpurii administrate de medici în teren

Efectuarea unor studii transparente este esențială pentru a înțelege mecanismul acestor agravări tranzitorii ale epidemiei după vaccinare și pentru a stabili posibile măsuri preventive, în cazul apariției unui nou focar.

Mai ales că viitorul, după această hecatombă vaccinală, rămâne foarte incert. Conducătorii care au încălcat fundamentele medicinei și ale democrației, impunând o vaccinare rapidă, fără a respecta procedurile obișnuite de siguranță și de eficacitate a medicamentelor introduse pe piață, se trezesc cu toții promițându-le cetățenilor lor un tratament anticipativ pentru viitoare valuri, dovedind astfel, ca și Boris Johnson, că nu mai cred în vaccinarea pe care au impus-o. [6]

Medicina nu ar trebui să fie decisă de politică

Politicile de sănătate nu ar trebui să mai fie impuse sau ghidate de simulări adesea inexacte (și prezentările acestora sunt uneori influențate de politici, după cum recunosc oamenii de știință englezi), ci ar trebui să se bazeze pe respectul pentru democrație și experiența clinică. 

Toate datele trebuie să fie transparente, precum cele ale rețelei Sentinels, care reflectă numărul de pacienți reali care consultă medicii în legătură cu semne clinice. Astfel de date sunt mult mai fiabile decât statisticile privind eternele cazuri de infectare bazate pe teste PCR nesigure.

Libertatea de a ne păsa și de a fi atenți

Mai presus de toate, medicii trebuie să aibă posibilitatea de a-și trata pacienții în mod liber, cu toate mijloacele de care dispun, fără diktat birocratic, și asta încă de la începutul bolii, ca în orice altă patologie. Încă de la începutul epidemiei, tratamentele timpurii pe bază de antibiotice, macrolide, hidroxiclorochină, artemisia, vitaminele D și C și zincul, apoi ivermectina, toate erau cunoscute și toate au fost demonizate de medici, în beneficiul producătorilor de noi medicamente scumpe, cum ar fi remdesivirul și, mai ales, de viitoarele vaccinuri.

Este esențial un moratoriu

Totalitarismul, cenzura și persecuția sistematică a opozanților, precum și suprimarea libertăților fundamentale în știință, medicină și economie nu fac decât să ducă la catastrofe pe termen mai mult sau mai puțin lung, inclusiv pentru cei responsabili de ele.

Este timpul să ne întoarcem la datele dovedite și la examinarea lor critică. În toate țările, vaccinările experimentale au fost urmate de o creștere a infectărilor și a mortalității atribuite COVID-19 și de apariția unor noi variante de virus. Atâta timp cât fenomenul nu a fost elucidat, un moratoriu asupra vaccinurilor COVID este esențial și urgent.

Note de subsol




4] O victorie pirică este o victorie tactică, obținută cu prețul unor pierderi atât de grele pentru învingător încât îi compromit șansele de victorie finală.

[5] F Gobert De când am fost vaccinați (anticovid), mortalitatea medie zilnică a crescut în 13 țări din 14 Agoravox https://www.agoravox.fr/actualites/sante/article/depuis-qu-on-vaccine- anticovid-la-233252