ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Ashish Jha, șeful echipei pentru combaterea pandemiei COVID de la Casa Albă, a lansat un îndemn la vaccinare masivă.

Cu ocazia unei conferințe de presă care a avut loc la Casa Albă, dr. Jha a promovat vaccinarea „la pachet” – anti-COVID și anti-gripală:

„Vă rog, nu mai așteptați. Faceți-vă vaccinul COVID, faceți-vă vaccinul gripal, de asta Dumnezeu v-a dat două brațe, faceți-vă câte unul în fiecare braț, dacă doriți.”

Nu este prima dată când Ashish Jha spune glumița cu „două brațe”. În septembrie, el afirma că „crede realmente” că motivul pentru care Dumnezeu l-a făcut pe om cu două brațe este ca să se poată vaccina mai bine:

„Cred realmente că de aceea Dumnezeu ne-a dat două brațe – unul pentru vaccinul gripal, celălalt pentru vaccinul COVID.”

În conferința de presă de marți, 22 noiembrie, medicul de la Casa Albă le-a transmis americanilor că vor trebui să se vaccineze din nou la anul.

„Probabil că va fi nevoie să ne actualizăm vaccinul din nou anul viitor și să le cerem americanilor să le vaccineze din nou anul viitor.”

De asemenea, el i-a îndemnat pe americani să facă propagandă pentru vaccin printre membrii familiilor „în jurul mesei de Thanksgiving”.