ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fără îndoială, evenimentul civico-medical al anului a fost Conferința International Crises/Covid Summit IV (ICS4) organizată de AUR la Parlament, cu o participare de excepție. Deși la București și-a schimbat numele din Summitul Covid în Summitul Crizelor planetare, ceea ce însemna că depășea nivelul medical restrîns la Covid al celorlalte trei ediții, reprezentanții ActiveNews nu au fost invitați să susțină un punct de vedere pe tema dictaturii politico-medicale mondiale și locale, elaborat în baza miilor de articole de specialitate publicate, doar aici, în cei 3 ani de pandemie. Dar noi nu ne-am supărat, pentru că, cel puțin la nivel național, conferințele noastre despre Marea Resetare, aflate încă în curs de derulare în întreaga țară, ne permit să spunem oricum ceea ce gândim. Dovadă că deficiența mentalo-organizatorică nu ne-a deranjat, pentru că înțelegem limitele umane, este că ActiveNews, ca și până acum, tot în mod singular în presa din România, continuă să prezinte din lucrările conferinței. Astăzi, la final de an, îl publicăm pe faimosul Dr. Ryan Cole, al cărui discurs a fost tradus în română și subtitrat pentru ActiveNews de colaboratoarea noastră Gizela Bodor. Alocuțiunea sa este disponibilă și în transcriere în baza materialului după alte trei discursuri prezentate de Asociația Medici pentru Consimțământ Informat, din păcate doar în format video, susținute de celebrul Dr. Robert Malone, de Dr. Byram Bridle, imunolog canadian și de Dr. Andrea Stramezzi, din Italia. VIDEO:

ICS 4 - Dr. Robert Malone despre sistemul medical totalitar-autoritar și suprimarea libertății medicale

ICS 4 - Dr. Byram Bridle, imunolog canadian despre industria de verificare a datelor (fact checking industry)

ICS4 - Dr. Andrea Stramezzi - Italia

Dr. Ryan Cole - Medic anatomo-patolog la International Crisis Summit 4, București, Palatul Parlamentului, 18-19 Noiembrie 2023:


„Vreau să le mulțumesc eroilor extraordinari de aici din România, oamenilor, membrilor parlamentului. Vreau să le mulțumesc organizatorilor, lui Lilly, lui Robby, întregului personal, inclusiv celor care ne-au asigurat masa într-o manieră atât de amabilă. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ne-ați arătat cum să învățăm împreună.
 
E minunat să fim aici. Cât de departe am ajuns în trei ani și totuși cât de mult mai avem de parcurs. Cred că este important că suntem încă aici și că rămânem puternici împreună și în fiecare zi ni se mai alătură cineva. Asta este ceea ce contează: trezirea fraților și a surorilor noastre de pe această minunată planetă Pământ, fiecare pe rând și uneori facem pași mari dar cred că suntem într-un punct critic.
 
Așa încât orice ați face, nu vă pierdeți speranța, nu vă pierdeți optimismul și nu pierdeți oportunitatea de a ajuta pe cineva în această criză internațională căreia continuăm să-i facem față.
 
Există o urgență legată de covid? Cred că o să improvizez. E un joc de cuvinte. Slide-urile mele nu sunt încă pregătite. Sunt gata? Se pregătesc, e în regulă. O să continui să vorbesc și să mă uit la acești oameni minunați din întreaga lume. E minunat. O să fiu un observator. Gândiți-vă la distanța pe care au parcurs-o atât de mulți, din diferite părți ale acestui Pământ, pentru a fi împreună și a sta împreună în adevăr.
 
Mulțumesc încă o dată oamenilor minunați din România pentru că ne-au primit aici. Ați fost o adevărată inspirație pentru noi toți. Cred că mulți oameni pot învăța de la voi.
 
Oki Doki. Nu am niciun conflict de interese așa încât, începem.
 
''Este periculos să ai dreptate cu privire la subiecte în care autoritățile greșesc.'' - Voltaire
 
De aceea suntem aici și spunem adevărul și spunem adevărul cu putere și vom continua să facem astfel.
 
''În timpuri de înșelare globală, spunerea adevărului este un act revoluționar.'' - George Orwell
 
„Este ironic dar cumva trăim într-o eră de ''bogăție'' și ''putere'' mai degrabă decât de ''sănătate'' și ''bunăstare''.” - S. Joy
 
Haideți să schimbăm asta, haideți să ne întoarcem în direcția corectă. Știm unde este bogăția și este strânsă în mâinile câtorva care dezlănțuie iadul asupra oamenilor de pe pământ. Haideți să ne întoarcem la ceea ce a fost medicina și la ceea ce medicina ar trebui să fie.
 
Avem aici o altă provocare în ceea ce facem, din postura grupurilor diferite din întreaga lume. Tindem să ne atacăm unii pe alții din interior, din când în când. Trebuie să oprim atacul din interior. Nu ar trebui să ne atacăm unii pe alții. Ar trebui să-i vizăm pe cei care îi oprimă pe oameni, oprimă medicina bună. Așa încât, ține-ți minte: aveți grijă unde ochiți dacă vreți să țintiți dar sper să nu fie cazul să facem acest lucru la propriu. Să facem ceea ce trebuie. Să ne ajutăm, să ne încurajăm. Știți, sunt oameni în această mișcare, care sunt puțin pe lângă subiect cu unele idei ale lor. Iertați-i. Căutați punctele comune. Haideți să lucrăm împreună.
 
Ok. Aceasta este medicina-Big Pharma. Poate că mulți dintre dumneavoastră își amintesc prima zi la Facultatea de Medicină: ''Un pacient vindecat este un client pierdut.'' Da, cred că este o problemă. Așa funcționează sistemul nostru. Dacă vrea cu adevărat sănătate și bunăstare, orice doctor responsabil va lăsă deoparte ''afacerea'', vindecând fiecare pacient pe care îl are, așa încât acesta să nu mai aibă nevoie de doctor. Așa ar trebui să funcționeze medicina. Doctorul ar trebui să fie un sfătuitor de care ai avea nevoie numai uneori. Și totuși, iată-ne într-o lume în care injecțiile genice continuă să fie administrate în diferite locuri, cu toate riscurile și zero beneficii. Vom ajunge și acolo, ați văzut deja câte ceva.
 
Injecțiile cu ADN sintetic și cu ARN sintetic nu sunt vaccinuri. Nu sunt. Sunt terapie genică.
 
Dacă te uiți la documentele Moderna prezentate în Comisia de securitate și valori mobiliare din Statele Unite, sunt înregistrate ca terapie genică. Poți să-i spui câine unei broaște dar tot broască este. Poți să-i spui pisică unei broaște râioase dar tot broască râioasă este. Numindu-le în continuare ceea ce nu sunt, oamenii sunt înșelați. Propriul CDC al Statelor Unite a redefinit termenul de ''vaccin'' de mai multe ori pentru a încerca să ascundă față de oameni ce intenționau să facă. Așa că haideți să-i spunem lopată unei lopeți, să-i spunem așa cum se numește. Sunt injecții genice și nici măcar nu le-aș numi terapeutice în acest moment. Sunt injecții genice și cineva ar trebui să demonstereze că au efect terapeutic.
 
Dacă nu sunteți de acord cu mine, minunat, vă invit să luăm loc pentru o cafea sau un prânz, să aduceți date mai corecte decât am eu sau colegii mei. Suntem deschiși spre dialog. Într-un anume fel, avertizăm de pericol.
 
Dr. Trozzi ne-a arătat deja acest grafic: cu cât mai multe doze ai făcut, cu atât mai mare este riscul de a face covid. 

Să ne uităm aici. E foarte simplu. Injecția care a apărut acum este pentru varianta XBB1.5. Care este în acest moment în Statele Unite procentajul tulpinii XBB1.5? Ei bine, Pfizer a venit cu noul ''booster de toamnă cu aromă de dovleac.'' Știți, care este ''aroma'' de sezon? ''Haideți să le dăm o nouă injecție.'' Și totuși, această variantă aproape că a dispărut: procentul este de 0,3%. ’’Așa că le dăm injecții inutile pentru variante dispărute.’’
 
La propriu, copiii din Brazilia mai mari de 6 luni sunt obligați să primească așa ceva. Vă dați seama? Vom administra o injecție pentru ceva ce nu există, care oricum nu funcționează și care prezintă toate riscurile și niciun beneficiu. Și oamenii sunt aruncați în închisoare pentru că se opun acestui lucru în Brazilia. Nu e o nebunie? În alte părți din lume sunt doctori și spitale, în Canada, care impun aceste ''boostere cu aromă de dovleac'' care nu funcționează, pentru ceva ce nu există. Vă imaginați așa ceva? În direcția aceasta trebuie să meargă omenirea?
 
Aș vrea să-i mulțumesc doctorului Fauci pentru următoarea postare, pentru această imagine, pentru că a încerca să ții pasul prin vaccinare, cu virusul corona, e ca și cum ai încerca să scoți un muc din nas, prin mască. Pur și simplu nu o să ajungi la el. Exact așa se întâmplă cu vaccinurile corona și aceia dintre noi care studiem imunologie, virusologie, vaccinologie, patologie, am știut dintotdeauna că nu poți vaccina împotriva coronavirusului. Nu vei ține niciodată pasul cu coronavirusul.
 
Îmi place să-l citez pe marele fizician Richard Feynman. El a spus:  
 
''Pentru ca o tehnologie să fie de succes, realitatea trebuie să o ia înaintea relațiilor publice pentru că natura nu poate fi păcălită. ''
 
Fără să judecăm pe cineva. Dacă ai făcut injecția, dacă ai făcut o doză, nu o face pe a doua, dacă ai făcut două, nu o face pe a treia, dacă ai făcut trei, nu o face pe a patra, dacă nu ai făcut niciuna, te rog, nu o face niciodată!
 
Am încercat deja să înțelegem cum a fost păcălit corpul celui care a primit aceste nanoparticule lipidice și secvențele genice și cum celulele au sfârșit prin a sintetiza această proteină străină din cauza secvenței de ARN. Dar este important să ne reamintim: celulele umane sunt menite să fabrice proteine umane. Celulele noastre nu vor încerca niciodată(de la sine) să producă proteine străine. De fiecare dată când celulele noastre vor face acest lucru, vor fi atacate de propriul sistem imunitar. Clar și simplu! Este o idee nefericită pentru că așa stau lucrurile. Este un concept greșit. Acest vaccin are un concept greșit. Poate că în bolile metabolice genetice sau alte anomalii genetice, este util. Dar pentru utilizarea pe scară largă la populația din întreaga lume, este o nebunie. Este o nebunie. Și dacă ai clovni la putere, ai și circ. Și asta avem.
 
Celulele nu mint!!! Celulele nu mint!!! Ce face un patolog? Ne uităm la celule, ne uităm la tipare. Celulele spun adevărul. Ce se observă la microscop este realitatea obiectivă. Haideți să vedem ce se observă la microscop.
 
Ei bine, acul pătrunde în braț. Mulțumesc regretatului și minunatului doctor Burkhart, mentorul și prietenul meu, Domnul să-i odihnească sufletul. Aici, acul pătrunde în musculatura brațului. Evident că vasele de sânge se sparg. Nanoparticulele lipidice se răspândesc pretutindeni și apoi determină celulele corpului uman să producă proteina spike. În laborator avem tehnici speciale. Toate aceste mici puncte maronii sunt expresii ale proteinei spike.  
 
Dar nanoparticulele lipidice nu rămân în braț. Acum știm că nu rămân în braț. Se duc peste tot. Nanoparticulele lipidice sunt, prin ele însele, extrem de inflamatoare, dar mai ales sunt inflamatoare proteinele exprimate. Nu mă refer numai la injecțiile covid. Aveți în vedere că se dorește folosirea acestei tehnologii pe viitor și pentru alți patogeni, pentru gripă, pentru virusul sincițial respirator, pentru tuberculoză, pentru HIV, pentru orice. Sunt nenumărați, nenumărați patogeni la rând și secvențe genice.
 
Nu uitați niciodată: celulele dumneavoastră sunt programate să fabrice proteine proprii, nu proteine străine.
 
Doctorul Bridle a fost foarte determinat și a obținut informații în baza reglementărilor FOIA din Japonia și unde ajung aceste nanoparticule lipidice? Ei bine, peste tot! Și unde se concentrează? Linia aceea care urcă în sus: acelea sunt ovarele. Hmm.. O fetiță va avea încă de la naștere toate ovulele pe care le va avea vreodată. Așa încât, este o idee bună ca un material străin să ajungă în celulele necesare pentru procrearea viitoarelor generații? Presupun că nu.
 
În acest studiu, remarcați că linia era în urcare când l-au oprit și au sacrificat șoarecii de laborator. Când au oprit studiul, concentrația creștea în continuare. Cred că acesta este un aspect pe care îl pierdem uneori din vedere.
   
Este important să știm că dacă analizăm constituenții nanoparticulelor lipidice de la Moderna, Pfizer, în propriilor lor date de siguranță se spune: ''Aceste produse nu sunt pentru uz uman sau veterinar.'' Păi, cinci miliarde de oameni le-au primit. Deci, cine a încălcat recomandările de siguranță? Păi, toate agențiile de reglementare din lume au făcut-o! Toate agențiile de reglementare din lume! ''Nu sunt pentru uz uman sau veterinar.'' Nu văd niciun animal în această sală, văd numai oameni și nu este pentru ei, nu este pentru purceluși, pentru vaci sau pentru pui sau rațe. Nu este. Este pentru cercetare. Atât.
   
Din nou am fost mințiți, am fost înșelați. Oamenii au fost vătămați și trebuie să recunoaștem aceste vătămări și trebuie să continuăm să ne dăm seama cum să-i ajutăm pe acești oameni.
   
Este același ARN? Toți fabricăm ARN mesager chiar în acest moment, am auzit de ARN mesager, toși avem ARN mesager, noi toți. Se formează oase, mușchi, producem diferite proteine și peptide pentru toate funcțiile corpului, chiar și în momentele în care stăm aici. Este un mic mesaj. Acesta (din vaccinuri) este creat prin inginerie genetică, este o metilpseudouridină. Și nu se distruge. Doctorul Roltkin de la Universitatea Stanford a artat în studiul său că la cel puțin 60 de zile după, la un anumit procent dintre oameni, acest ARN mesager încă persistă. Și încă produce proteină spike. Au oprit studiul după 60 de zile și l-au publicat și încă nu avem un alt studiu care să ne arate cât de mult persistă ARN-ul sintetic în corpul uman.
 
Doctorul Brogna și colegii săi au arătat că proteina spike vaccinală circulă cel puțin 6 luni după ultima injecție. Cel puțin! Cât de mult timp circulă? Încă nu știm. Încă nu știm. Nu ar fi trebuit să răspundem la această întrebare înainte ca prima persoană să fi primit așa ceva? Bineînțeles. A primit cineva un consimțământ informat conform căruia vom introduce un fragment genic sintetic alterat  în corpul dumneavoastră, despre care nu știm cât persistă, cât timp va produce o proteină străină?
   
Nu știm nimic despre aceste lucruri și totuși, prin forță, război psihologic așa cum a arătat dr. Malone, prin frică, prin constrângere, milioane și miliarde au achiesat.
   
O să trec repede peste proteina spike pentru că vreau să ajung la prezentarea efectelor canceroase.
   
Proteina spike este ca un briceag vătămător. Nu vă gândiți doar la proteina spike. Gândiți-vă la nanoparticulele lipidice, la proteinele străine pentru că orice proteină străină din oricare alte injecții pe care ar vrea să le impună umanității, va avea același potențial de vătămare. Așa că nu vă gândiți doar la proteina spike.
   
Să trecem rapid peste proteina spike.
   
Produce vătămări neurologice? Evident, tocmai ce am ascultat o excelentă prezentare. Produce o mulțime de vătămări neurologice. Punctele maronii sunt proteine spike. Vase din creier- studiul doctorului M. din Germania- proteine spike în creier. Au ce căuta acolo? Nu, nu au. Creierul este un spațiu protejat.
   
Studiul doctorului Burkhart: proteine spike în creier. Encefalopatie spongiformă, maladia Creutzfeldt-Jakob, boala vacii nebune. Toate aceste găuri ca în brânza elvețiană reprezintă țesutul neuronal alterat care lasă în locul lui spații mari și goale. Este cazul unui tânăr de 34 de ani din Australia care a murit după a treia doză. Acesta este un caz pe care l-am diagnosticat la mine în laborator și puteți observa punctele maro. Sunt proteine spike. Nervi periferici- frecvente neuropatii periferice. Aglomerări în nervi. Toate punctele maronii din această imagine sunt proteine spike - de la mine din laborator.
   
Vătămări ale organelor. Și nu mă refer la orga bisericii(joc de cuvinte). Da, produc vătămări ale organelor. Se acumulează în ficat. Provoacă boli autoimune.
   
Este incredibil. În 2005, când vaccinurile erau dezvoltate, când nu erau fabricate pentru oameni, în 2005, se știa că dacă folosești secvența completă a proteinei spike, va putea fi indus un răspuns imun sau inflamator vătămător și totuși, autoritățile și oamenii de știință din BigPharma au decis că vor folosi întreaga proteină spike și au ignorat datele de acum 18 ani știind că vor apărea probleme.
   
Am avut o excelentă prezentare despre inimă acum câteva minute. În partea stângă- limfocite distrugând mușchiul cardiac, din nou din imaginile de la doctorul Burkhart. Din imaginile doctorului Burkhart avem aici proteine spike prezente intens în celulele cardiace.
   
Avem aici filamente negative ale nucleocapsidei. Nu, nu este o infecție virală, este postvaccinal. În multe dintre studiile de autopsie făcute de Institutul de Patologie din Germania, proteinele spike erau prezente până la patru luni după ultima injecție. Din nou, persistența în corpul uman, creșterea afectărilor arterelor coronare.
   
Bolile coronare la toate categoriile de vârstă sunt în creștere în Statele Unite în aceste momente. Bolile cardiace la toate categoriile de vârstă sunt crescute peste valoarea medie de bază.
   
Să mergem la glandele suprarenale. Oamenii vorbesc despre Sindromul POTS, probleme cu tensiunea arterială, etc. Glandele suprarenale sunt foarte importante pentru multe funcții ale corpului, incluzând glucocorticoizii, mineralocorticoizii, etc. Controlul presiunii arteriale este extrem de important. (Proteina spike) ajunge atât în cortexul cât și în porțiunea centrală a glandei suprarenale. Aici este cazul unui tânăr de 17 ani decedat, cu proteine spike în glandele suprarenale. Aici este cazul unei femei de 34 de ani, cu proteine spike în glandele suprarenale.
   
Disautonomia, atât de multe alte boli în care proteina spike se acumulează peste tot. Oriunde ajunge, produce afectări.
   
Dar ce putem spune despre vătămările organelor de reproducere? Să ne uităm aici. Este extrem de important. Este extrem de important. Vă voi arăta imediat unele din informațiile furnizate chiar de Moderna. Acestea sunt imaginile doctorului Burkhart, mentorul și prietenul meu pe care îl puteți vedea în dreapta. Aceasta este placenta. Credeți că placenta este importantă? Bineînțeles că este. Ea dă viață. Vedeți toate punctele maronii? Sunt proteine spike în placentă. Dar endometrul? Au apărut ceva probleme cu anomaliile de menstruație după aceste injecții? Peste tot în lume, sigur au apărut. Sunt proteine spike în uter, în endometru. Dar cum rămâne cu testicolele, cu sperma? Acestea sunt proteine spike în spermă și în testicole. Ce este cu acest individ? Are proteine spike în testicole.
   
Îmi place să glumesc: poate am vrea să luăm în considerare că sperma nevaccinaților ar putea fi următoarea criptomonedă.
   
Cum rămâne cu reactivarea virală? Cred că acesta este cel mai neluat în seamă articol de pe durata întregii pandemii și acest articol ar fi trebuit să oprească, să stopeze programul încă de la început. Acesta este doctorul Fohse din Olanda. Au remarcat după două doze Pfizer, o profundă și îngrijorătoare afectare a sistemului imunitar înnăscut. Acesta este sistemul imunitar care acționează imediat. Toată lumea vorbește despre anticorpi. Eu văd anticorpi și autoanticorpi. Ai o forță puternică în linia întâi. Acesta este răspunsul înnăscut și când aceasta se închide și ''acei marinari se îmbată și intră în barăcile lor'', atunci sistemul tău imunitar nu mai luptă cu cine ar trebui.
   
Am observat o creștere în afara sezonului a infecțiilor cu virusul sincițial respirator. Am observat infecțiile cu virusul pneumococic, am observat pneumoniile în afara sezonului. De obicei ne gândim că toamna și iarna apar gripe și răceli de sezon pentru că sunt anotimpuri în care nivelul vitaminei D este foarte scăzut, așa cum vă va spune doctorul Anderson. Dar, avem probleme pentru că sistemul imunitar a fost afectat și suprimat de către aceste injecții genice. Am pus ochelari de cal pe ochii sistemului imunitar. Poate vedea numai materialul original cu care a fost injectat. Întâmpină dificultăți în a observa variante noi pentru că am micșorat răspunsul sistemului imunitar.
   
Următoarea (imunoglobulină) este cea mai importantă: IgG4. Și de aceea spun: anticorpi, autoanticorpi. Unii sunt buni, alții, nu. Sunt multe articole în întreaga lume în care se arată că după câteva injecții cu ARN mesager, nivelul de IgG4 produs este extrem de îngrijorător.
   
Sunt crescător de albine la ferma mea. Am o mică fermă organică și producem tot felul de articole haioase. Aceasta este micuța mea, cea mai mică, acum câțiva ani, prefăcându-se că este o albină. Și totuși mă străduiesc să am grijă și de ea. Ca și crescător de albine, dacă sunt înțepat, doare, apare o mâncărime, îmi apare o reacție alergică. Data viitoare când voi fi înțepat, sistemul meu imunitar nu va vrea să reacționeze exagerat sau cel puțin eu nu vreau acest lucru. Vreau să se liniștească și să recunoască acel venin ca pe un alergen sau, știți, primăvara, toți avem nasul înfundat din cauza polenului. Vrem să fim capabili să-l tolerăm. Așa încât sistemul nostru imunitar vrea să recunoască diverși alergeni de-a lungul timpului și să spună: ''Ok, am fost expus la acest alergen, o să mă liniștesc și nu o să reacționez.'' IgG4 ajută corpul să facă acest lucru. 
   
Dar, când primim aceste injecții....s-a terminat deja timpul? Nu a fost beep-ul pentru mine, nu-i așa, Robby? Ok. bine. A fost telefonul cuiva?
   
În mod normal avem un procent de IgG4 în jur de 1,5%. După aceste injecții, indivizii au un procent de IgG4 de 40%, și acest lucru are implicații majore pentru corpul uman. Vrei să tolerezi alergeni. Nu vrei să tolerezi patogeni pentru că data viitoare când va apărea un patogen din aceeași familie, sistemul tău imunitar îl va tolera. Corpul tău este o țintă sigură pentru replicarea acelei noi variante virale care preia controlul și produce mult rău în corp într-un timp foarte scurt.
   
La ce se adaugă toate acestea? Se adaugă la supresia imună, toleranța la patogeni și la descreșterea supravegherii tumorale. Îi semnalizează celulei care în mod normal....Toată lumea din această sală are celule atipice în corp și dacă ai un sistem imunitar competent, celulele tale T dau mâna cu toate celulele din corp spunând:
''Ești un prieten sau ești un dușman? O, ești un dușman, ai o problemă, o să arunc în tine cu niște grenade de mână, o să te găuresc cu o grenadă de mână și o să te arunc în aer și nu trebuie să ne mai îngrijorăm din cauza ta pentru că acum ai dispărut.''
   
Odată ce acest mecanism este inhibat, celulele care fac acest lucru nu mai pot acționa cu vigoarea și cu rigoarea cu care obișnuiau să lucreze.
   
Sigur că am vorbit deja puțin despre cheaguri. Toată lumea a auzit despre ele. Aflăm din ce în ce mai multe despre structura proteică a acestora. Le urmărim în continuare. Există niște informații genetice interesante care tocmai au apărut dar nu voi vorbi astăzi despre ele pentru că mai avem câteva studii de finalizat.
   
Amiloidul - acesta este o proteină foarte greu de fragmentat. Știm că proteina spike este cea care îl produce. Proteina spike este amilogenică. Amiloidul este o proteină pe care nu o vrei. Există tehnici pe care le putem folosi acum în laborator pentru a detecta amiloidul.
   
La nivel microscopic: (cheaguri) calamar din Italia. Sunt cheaguri fibroase. Au apărut niște informații interesante despre unele dintre secvențele care creează aceste proteine atipice care alcătuiesc aceste cheaguri foarte cauciucate.
   
Apar și la cei în viață? Li se întâmplă tuturor, toate acestea apar la toată lumea? Nu, aceasta este vestea bună. Este vestea bună. Doctorul Schmelling din Danemarca a arătat că o treime din oameni nu au nimic. Două treimi dintre oameni dezvoltă reacții ușoare și moderate. Dar 4-5 procente reprezintă mulți oameni. Dacă te uiți la datele de siguranță VAERS, aproximativ 7 procente dintre oameni au avut reacții severe care i-au adus la spital pentru îngrijiri de urgență. Este un procent mare de oameni când iei în calcul 5 miliarde care au primit așa ceva.
   
Haideți să vorbim acum despre monstrul din cameră. Care sunt mecanismele cancerului despre care știm că poate fi indus și produs de către proteina spike, de către nanoparticulele lipidice, secvențele genice atipice, anumite probleme legate de contaminarea genică cu ADN despre care vom vorbi imediat, mutațiile genice, mediul hipoxic inclusiv purtarea măștii și reținerea dioxidului de carbon.
   
Au apărut studii din Germania despre acest subiect. Știm ce îi place cancerului. Îi place mediul hipoxic. Îi place foarte mult. Hmm, încă unul din riscurile purtării măștii.
   
Infecțiile virale cronice au fost reactivate din cauza afectării sistemului imunitar.
   
Unele dintre acestea sunt cancere cauzate de virusuri, de triggeri ai cancerului sau de virusuri care declanșează cancerele.
   
Nivelul scăzut de interferon este indus de proteina spike, etc., etc., etc., nu o să le citesc pe toate, e o listă lungă. Sunt lucruri pe care le analizează un patolog.
   
Ce este ''cancerul turbo?'' Toată lumea a auzit de acest termen, corect? Turbo-cancer, turbo-cancer. Este un termen colocvial. Nu este un termen medical. Dar ceea ce remarcă oncologii din întreaga lume...., desigur, ''intră pe factcheck.org, ha, ha, ha.'' Și apoi spun: ''I-am verificat noi.'' Nu, nu au făcut-o. Ei sunt verificatori de opinii, făcători de opinii, cei care impun narative. Nu sunt verificatori de fapte.
 
Aș vrea să subliniez că: ''Absența dovezilor nu este dovada absenței.''
   
''Dacă te poți îndoi de ceva, e știință. Dacă nu ai voie să pui la îndoială, e propagandă.''
   
În termeni foarte simpli: ''Nu putem găsi ceva ce nu căutăm.’’ Așa că toți acești opozanți și critici care susțină că ''așa ceva nu există, cancerele turbo nu există''...., ei bine, să ne uităm rapid împreună.
 
Oncologolii.., acesta este doctorul Dalgleish din Marea Britanie, unul dintre cercetătorii de top ai bolii canceroase din Anglia. Nenumărați oncologi de pretutindeni spun: ''Observăm acest lucru, observăm acest lucru, observăm acest lucru.'' ''Nu ne opriți să spunem adevărul din practica noastră.'' Mai întâi am observat cheagurile, apoi leucemiile, limfoamele și cancerele de sânge și acum observăm o creștere a numărului de tumori solide. O să vă arăt imediat niște seturi de date.
   
Cancerele turbo sunt cancere  care nu se comportă bine. Sunt cancere care se comportă mult mai agresiv decât ar trebui. Nenumărați patologi și oncologi, interniști și medici de familie, poți discuta cu 20 de doctori din această sală și îți vor spune că la pacientura lor există cazuri la care apare acest lucru și nu ar trebui. Cresc repede și diseminează repede și unii pacienți se prezintă în stadiul 4 de boală, ceea ce este anormal.
   
Proteina spike se leagă de gena P53 care este gardianul genomului nostru. Este gena supresoare a tumorilor.
   
Aici avem un limfom. Această imagine este din seria doctorului Burkhart. Fiecare celulă din acest limfom este plină cu proteine spike.
   
În laboratorul meu am avut un caz cu cancer pancreatic. Fiecare celulă din acel cancer conținea proteine spike.
   
Este îngrijorător pentru că acest tipar sugerează ceva numit ''integrare''. Voi ajunge imediat aici.
   
Aici este un pacient care a avut un limfom angioblastic. La trei săptâmâni după booster, în dreapta, puteți observa afectarea tumorală. Ce s-a întâmplat cu sistemul lui imunitar? A uitat cum să lupte.
   
Ok, nu vom trece prin foarte multe informații. Să vedem dacă recunoașteți tipare.
   
Obseră cineva o linie care merge în sus? Da. Când a început să urce? În 2021. Aceasta este o statistică a deceselor prin cancer și ce să vezi? După ce ceva anume a devenit obligatoriu în majoritatea țărilor din lume, rata cancerului a crescut. Să ne uităm la acest (grafic). Vede cineva o linie care urcă? Ce să vezi? Același lucru.
   
Haideți să ne uităm la un set diferit de date. Boala canceroasă diseminată secundar. Hmm....S-a întâmplat ceva în 2021? Cu siguranță că da.
   
Neoplasmele maligne la categoria 0-54 de ani, cel mai tânăr grup, unde nu te aștepți la cancere.  Ce s-a întâmplat în 2021? Ceva se întâmplă.
   
Cum rămâne cu Societatea americană pentru studiul bolii canceroase? Datele arată un procent de 11,5% peste media scontată.
   
Să ne uităm la datele care cuantifică dizabilitățile în Marea Britanie. Aceasta este contribuția extraordinară a lui Ed Dowd și a grupului său Finance Technologies. În 2020 exista o creștere a cancerelor de 1-2%. În 2021 era de 6-7%. Începând din 2022, în datele care cuantifică dizabilitățile, există un procent de 35%, aproape 36% peste media scontată, a ratei de dizabilitare prin cancer. Haideți să ne uităm la tineri, cei care nu mor cu cancer. Aici sunt zece ani de statistici. Categoria de vârstă 15-44 de ani. Categoria de vârstă 15-44 de ani. Decesele prin cancer. Zece ani de date. Observă cineva o deviație neașteptată în 2021 și apoi în 2022? Nu este o deviație neobișnuită. Este un semnal uriaș care atrage atenția.
   
Uitați-vă la Sistemul de raportare a efectelor adverse ale vaccinurilor. Rata cancerelor raportate ca și consecințe secundare ale tuturor vaccinurilor era cam de 95-100 pe an. De 15 ori mai multe au fost raportate. De 15 ori mai multe, odată ce injecțiile covid au fost administrate. Guvernul a declarat: ''Nu e nimic de văzut aici, nu știți ce spuneți. Lăsați-o baltă.''
 
Acestea sunt ratele proporționale de risc. Toate datele cu galben sunt semnale puternice, nu o să trec prin toate. Nouă din zece cancere. Nouă din cele mai frecvente zece cancere. Nouă din zece. Semnale puternice pe care agențiile noastre de reglementare le-au ignorat spunând: ''Nu aveți nimic de văzut aici, nu vă faceți griji. Vom ignora statisticile și nu ne vom face datoria, pentru că, ''sigur și eficient'' și ''nimeni nu este în siguranță până ce nu suntem cu toții în siguranță.'', bla, bla, bla, bla, bla.
   
Acesta este un semnal. Nu este un semnal, este o bâtă de baseball care te lovește în cap.
   
Ce putem spune despre puritatea acestor produse? Fiolele care au fost analizate de Agenția Europeană a Medicamentului, au numai 50% ARN pur. Restul este fragmentat, distrus. În Australia au observat același lucru. Și totuși, ce au spus: ''Toată lumea primește unul. Noi avem un produs contaminat și toată lumea trebuie să-l primească pentru că așa spunem noi!''
   
Micro ARN-ul este un cunoscut carcinogen. Este un carcinogen cunoscut. Nu numai, nu numai, ARN-ul, dar, așa cum ni s-a spus despre plasma ADN....
   
Vă voi arăta aici câteva dintre informațiile care provin de la Moderna. Nu numai că sunt contaminate cu aceste particule de ADN. Sunt contaminate deasemenea cu endotoxine provenite din bacteriile pe care cresc. Și ne-au spus că sunt produse pure,că primești un ARN sintetic, ta, ta, nicio problemă, ura, umanitatea este vindecată, nu-i așa? Greșit!
   
Au folosit PCR-ul în studiile Pfizer. Moderna a început cu creșterea pe bacterii și cu acea tehnică. Ne-au spus că o să primim ARN dar nu, acestea erau contaminate cu ADN. Ne-au ademenit și s-au sucit. Au făcut un studiu pe 40000 de pacienți, cu ARN sintetic, făcut cu tehnica PCR și la finalul studiului, au analizat 252 de pacienți injectați folosind noua tehnică de creștere pe bacterii. Și nu au observat nicio problemă de siguranță pentru că au analizat numai 252 de pacienți.
   
Am văzut deja acest articol al doamnei doctor Jessica pe care sunt nerăbdător să o ascult.
   
Maria Gucci, David Weissman, Kevin McKernan. Toate fiolele pe care le-au analizat erau contaminate cu ADN. Cine știa acest lucru și cine știe acest lucru? FDA-ul Statelor Unite, FDA-ul Canadei, Agenția Europeană a Medicamentului, TGA-ul din Australia. Toți știu. Toți știu că sunt contaminate. Toți știu că sunt contaminate.
   
Oamenii din întreaga lume au primit un consimțământ informat? Cred că este o întrebare bună de adresat. 
   
Conțineau secvențe genice. Nu le-a păsat prea mult, nu-i așa, să ne spună ce era sau nu era acolo? Conțineau un promotor și o secvență cu localizare nucleară a virusului simian numărul 40 provenit de la maimuța verde, micuța și simpatica maimuță. Dar virusul pe care îl poartă este cunoscut a fi un virus carcinogen.
   
Aceste fiole conțin virusul în întregime? Nu, dar conțin secvențe din el. Acest aspect este important. S-a aflat că agențiile știau că este prezent (în vaccinuri) dar am aflat că sunt prezente chiar și secvențe de Herpes Simplex.
   
Deci toate acestea sunt produse contaminate și alterate. Știți, dacă un copil moare pentru că i s-a rupt pătuțul sau doi copii mor, acel produs este scos de pe piață. Avem agenții de siguranță care se asigură că primim produse sigure în societate, în majoritatea țărilor din lume. Și totuși, aceste (vaccinuri) încă există. Sunt încă introduse în corpul oamenilor. E absurd. Din nou, dacă pui clovni la conducere, te alegi cu circ. E timpul să înlocuim clovnii.
   
Din nou: nu este virusul în întregime, sunt secvențe, dar: agențiile permit în mod normal 10 micrograme de ADN în anumite produse genice. Dar acesta este învelit într-o lipidă. Regulile vechi nu se aplică noii tehnologii. Lipida protejează ADN-ul. ADN-ul poate să reziste. ADN-ul poată să ajungă oriunde, la fel ca ARN-ul. Persistă. Persistă. Toată documentația de reglementare de până acum este irelevantă în cazul acestei noi tehnologii. ''Nu aveți ce să găsiți aici! Treceți peste asta!'' Credeți că ați fost mințiți? Eu așa cred. Doctorul Malone a adus în discuție acest aspect.
   
Referindu-se la propriul patent, Moderna declară că: ''Plasma ADN neprotejată'', și țineți cont că aceasta nu este o plasmă neprotejată, este o plasmă ADN protejată, prezintă riscul de inserție mutagenică și poate duce la activarea oncogenelor, genelor cancerului. Moderna a știut acest lucru. O, ca să vezi! Să analizăm mai multe patente Moderna. ’’Șabloanele de ADN folosite în procesul de fabricare a ARN-ului mesager trebuie să fie îndepărtate pentru a asigura eficacitatea terapeutică pentru că ADN-ul rezidual și produsele medicamentoase pot induce activarea răspunsului imun înnăscut și au potențialul de a fi oncogene, cauzând cancere în populația umană.’’

   
O, să ne uităm la riscurile endotoxinei din bacterie, din patentul Moderna. ’’Contaminarea cu endotoxine este în defavoarea siguranței pacienților și de aceea, procesele care introduc endotoxine într-o substanță medicamentoasă nu sunt în general indicate pentru folosirea în rândul pacienților.’’
   
Sute de miliarde de copii ale ADN-ului contaminant sunt prezente în fiecare fiolă. Gândiți-vă la numărul indivizilor care au primit una, două, trei, patru, cinci, șase doze. Înseamnă un trilion de copii de ADN contaminant. Și ce se poate întâmpla? Ei bine, în anumite studii, în aproape 7% dintre celulele infectate cu fragmente de ADN, acesta se poate integra stabil în genom. Se poate integra stabil în genom.
   
Ce se poate spune despre acest mic promotor din virusul maimuței? Ca să vezi! De această genă protectoare anticanceroasă pe care o ai, P53, poate să se lege nu numai proteina spike dar și această mică secvență virală promotoare de la maimuță și poate să declașeze aceleași mecanisme. Este o idee bună? Presupun că nu.
   
Avem aici secvența amplificatoare, plasma ADN și O,o, intră în nucleul celului, centrul de comandă unde se poate așeza lângă nucleotide, având potențial de integrare în genele noastre.
   
Din nou, nu uitați: P53 este gardianul genomului nostru, la fel ca și Gardienii Galaxiei.
   
Avem gene contaminante legate de P53, semnale de creștere a incidenței cancerului. Ce înseamnă asta? Cred că este evidentă concluzia chiar și pentru observatorul obișnuit.
   
Să vedem ce spune Cominarty. Ei spun în prospect: ''Nu există studii de toxicitate asupra genelor. Lipidele și ARN-ul sunt acceptate ca și constituenți ai vaccinului și nu prezintă risc de toxicitate asupra genomului.’’ Dar, ca să vezi! Nu este ARN, nu-i așa? E ADN! E o minciună! 
   
Să ne uităm la Pfizer. ''Nu prezintă niciun risc de genotoxicitate, o,o, sunt doar lipide și ARN. Așa că nu trebuie să facem testare pentru cancer, nu considerăm că este necesar, nu vă faceți griji . Uitați-vă în altă parte.''
   
Și totuși guvernele le-au impus populației fără să cunoască riscurile pe termen lung. Un produs genic are nevoie în mod normal de 5-15 ani ca să iasă pe piață, pentru a putea observa aceste semnale. Suntem de cinci ani în această situație, oameni buni? Cu siguranță că nu.
   
Ce urmează? Nu știu și acesta este răspunsul sincer.
   
Mi-aș dori să greșesc? Sută la sută aș vrea să greșesc.
   
Dar aceasta este știința. Aproape am terminat, Robby.
   
''În primul rând, să nu faci rău.''
   
Am depus acest jurământ, nu în fața unui guvern, a unei agenții sau a unui dictator mărunt. Am depus un jurământ în fața pacienților. Adevărata medicină onorează pacientul.
   
În acest moment al jocului, cred că : ''First, Do no P'harm'' (joc de cuvinte: ''Fără Pfarma'')
   
''Tragedia în viață este că îmbătrânim prea repede și ne înțelepțim prea târziu.''
   
''Există două modalități prin care poți fi mințit: una este să crezi ceva ce nu este adevărat, cealaltă este să refuzi să crezi ceea ce este adevărat.''
   
Și în acest moment, dacă va fi să lupți, luptă ca și cum ai fi a treia maimuță de pe rampa arcei lui Noe și frate, începe să plouă.
   
Nu fii ca struțul din stânga! Nu te lăsa orbit! Ridică-ți Capul! Stai treaz! Fii ca struțul din dreapta! Este obligația noastră față de semeni! Fii treaz!
   
În concluzie:
 
- Toate injecțiile trebuie oprite acum, toate, nu doar cele pentru covid, ci mergând mai departe către cele pentru orice patogen.
 
- Guvernele trebuie să deschidă bazele de date pentru cancer. Informația este acolo. Știm ce se întâmplă. Din fericire am avut acces la unele dintre ele dar foarte multe date au fost ascunse. Încrederea este un concept simplu în viață. Adevărul și transparența echivalează cu încrederea. Integritatea este și ea un concept foarte simplu. Este distanța dintre buze și acțiune. Asta este integritatea.
 
- Consimțământul informat trebuie reintrodus în medicină.
 
- Sănătatea publică trebuie reformată.

Trebuie să ne întoarcem la sănătate și bunăstare, nu la bogăție și putere.
 
Dacă vrei cu adevărat să urmezi știința, urmează-i pe cei reduși la tăcere.
   
Vreau să închei cu încă două idei. Fie ca noi, ca grup, să avem rezistență și credință.
   
Mulțumesc din partea fiicelor și a familiei mele pentru oportunitatea de a fi aici. Vă mulțumesc foarte mult. Rămâneți puternici! Rămâneți iubitori! Fiți fericiți! Fiți buni! Suntem împreună și nu uitați să comunicați! Iertați-i pe cei care au nevoie de iertare! Iubiți-i pe cei care au nevoie de iubire! Este despre comunitate, este despre familia umană, pentru că asta suntem. 
   
Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă mulțumesc foarte mult.”