ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marion Koopmans este virusolog în guvernul olandez și a lucrat la Organizația Mondială a Sănătății, precum și la cunoscutul laborator Wuhan. Ea a declarat la televiziunea națională că, timp de ceva ani, OMS a plănuit 10 ani de pandemii, din 2020 până în 2030.

OMS cunoștea dinainte despre prima pandemie, ceea ce este evident din faptul că, cu câteva luni înainte de izbucnirea pandemiei, au instruit guvernele din întreaga lume să se pregătească pentru răspândirea iminentă a unui agent patogen respirator. Cum putea OMS să știe că o pandemie va izbucni în câteva luni? Știau chiar și ce fel de boală va fi! Potrivit virusologului de la OMS Koopmans, este vorba de un plan pe care îl au de mai mulți ani... „Aceasta este prima pandemie”, a adăugat aceasta. Ea poate fi auzită în acest minidocumentar realizat de Stop World Control, documentar care prezintă dovezi copleșitoare că pandemia a fost într-adevăr planificată. (VIDEO, la finalul articolului)

În întreaga lume, mortalitatea în exces a crescut vertiginos după izbucnirea pandemiei de Covid, în special după lansarea vaccinurilor anti-Covid, fenomen contribuind la depopularea planetei – o componentă-cheie a agendei globaliste.

Potrivit NN, citat de thepeoplesvoice.tv, în urmă cu peste un an, dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte și director științific la Pfizer, a avertizat că, în următorii 3-5 ani și până la zece ani, vor apărea decese în exces, din cauza „vaccinurilor” ARNm criminale netestate.

După cum a spus Dr. Yeadon, după toate boosterele – 3 până la 4 doze –, sistemul imunitar își pierde până la 80% din capacitatea de apărare. Astfel, oamenii sunt mult mai vulnerabili la a dezvolta orice tip de boală.

În plus, cazurile de miocardită și decesele subite sunt în creștere – inclusiv la tineri, în special la cei care practică sport sau sunt profesioniști în domeniul sportului.

De asemenea, oxidul de grafen și alte substanțe toxice injectate provoacă tot felul de cancere, mai ales ale sistemelor reproductive ale bărbaților și femeilor, precum și mai multe tipuri de cancere ale sângelui, ochilor, care provoacă orbire, boli hepatice și renale etc.

Aceste injecții, numite vaccinuri, provoacă și infertilitate masivă. În unele țări, rata nașterilor de copii vii a scăzut cu până la 40% în 2022.

Dr. Yeadon a avertizat că bolile dezvoltate vor fi foarte dificil de pus în legătură cu vaccinurile, deși acestea sunt cauza. Este aplicată o agendă clară de eugenie, de depopulare în masă, fără precedent.

„Genocid” este un cuvânt care nu cuprinde amploarea atrocității din spatele a ceea ce trăim. Agenda ONU 2030, alias Marea Resetare a lui Klaus Schwab și cea de-a Patra Revoluție Industrială, a digitalizării totale, include, de asemenea, un plan de eliminare a activelor/ a proprietății fără precedent în istoria omenirii. În urma falimentelor cauzate de restricțiile dictatoriale covid, activele au fost absorbite în seifurile oligarhilor financiari și ale Cabalei financiare întunecate invizibile – care finanțează și mânuiește Forumul Economic Mondial și care deține controlul a peste 90% din presa lumii.

Agenda 2030 (numită inițial Agenda 21) a fost pregătită de mulți ani, planul fiind vechi de 60, până la 100 de ani. Cabala financiară întunecată invizibilă acționează ca un cult. Pentru a avea succes, trebuie să îi pregătească pe oameni de ceea ce va veni. Într-adevăr, în ultimele decenii, am primit multe avertismente cu privire la ce să ne așteptăm – și anume o tiranie sanitară, la care se adaugă o agendă falsă cu privire la încălzirea globală și ecologism.

Execuția Planului a început în ianuarie 2020. Mai întâi, cu o boală falsă numită Covid-19 – în cazul căreia mortalitatea este aproximativ aceeași sau mai mică decât cea cauzată de gripa comună, între 0,03% și 0,07%. Și, incredibil, pandemia de Covid-19 a lovit toate cele 193 de țări membre ONU simultan, în aceeași zi. Marea majoritate a oamenilor au crezut asta.

O campanie intensă de panică dirijată de către mass-media, cu restricții strict totalitare, purtarea obligatorie a măștilor, distanțarea oamenilor unii de ceilalți, scăderea și mai mult a bunăstării psihice, a stimei de sine și apărării, starea de insecuritatea, măsurile dictatoriale, toate au instituit tirania mondială.

Pare un proiect la care a colaborat Institutul Tavistock de Inginerie Socială aplicată Maselor (a se vedea și cartea cu același titlu a lui Daniel Estulin).

Tavistock, în strânsă colaborare cu DARPA, think tank-ul secret al Pentagonului, este specializat în controlul minții, MK-Ultra și manipularea societății prin mass-media și, adesea, prin evenimente mortale sub steag fals.

Occidentul Global a suspendat în tăcere Constituțiile din majoritatea țărilor, fie prin decrete pe ascuns, fie prin voturi parlamentare, parlamentarii fiind cooptați pentru a lua parte la crimă. Dar marea majoritate a populației nu are nicio idee despre asta.

Ce putem face? Cei care s-au vaccinat pot doar spera că serul pe care l-au primit nu a fost mortal sau că a fost un placebo. În fiecare studiu clinic – așa cum sunt aceste „vaccinuri” criminale – există placebo.

Trebuie să-i informăm pe cât mai mulți oameni despre aceste circumstanțe îngrozitoare și despre decesele în exces, pentru ca oamenii să se trezească, să refuze „vaccinarea” și să îi ajute și pe alții să se trezească.

Trebuie să inițiem proceduri penale împotriva tuturor guvernelor care au participat cu bună știință la această crimă, în special a miniștrilor Sănătății și a conducerii OMS, a sistemului ONU, a FEM și a oligarhilor eugeniști pe care îi cunoaștem cu toții.

Un proces cu Marele Juriu a stabilit deja care sunt vinovații – cu declarații ale martorilor din organizații-cheie din spatele acestei crime uriașe. A se vedea toate sublinkurile din videoclipul realizat de „Stop World Control”.

Trebuie să ne oprim imediat și să ne opunem oricărei activități legate de Agenda ONU 2030 și de Marea Resetare a FEM; să împiedicăm cu toate mijloacele pe care le avem la dispoziție procesul digitalizării întregii societăți, pusă la cale de a Patra Revoluție Industrială, începând cu anularea planurilor de introducere a banilor digitali, a cipurilor implantate în corp – al căror scop este de a înrobi omenirea – și, pe o scară mai largă, de instituire a transumanismului.
Trebuie să oprim ACUM această crimă monstruoasă de proporții biblice.

Pe scurt, ar trebui să ne pregătim pentru un Nürnberg 2.0 masiv.

Câteva citate cheie din minidocumentarul realizat de Stop World Control:

„Tirania depinde 100% de ignoranța publicului. Soluția este, așadar, să informăm oamenii din jurul nostru.”
„Odată ce oamenii vor ști cu adevărat ce se întâmplă, vor înceta să se conformeze și vor începe să se opună.”
„Experți la nivel înalt de la OMS, ONU, din armata SUA și a Marii Britanii, din serviciile secrete britanice, din CDC, Pfizer și guvernul Regatului Unit dezvăluie dovezile că pandemia este folosită pentru a instala o dictatură mondială”.
„Aceștia și-au prezentat lumii dovezile în timpul procedurilor cu Marele Juriu cu 11 avocați internaționali și un judecător.”
„Experții indică entitățile puternice care sunt capabile să instaureze această dictatură globală.”
„Nivelul suprem de spălare a creierului este atunci când o întreagă populație numește istoria umană o teorie a conspirației.”
„Toate aceste informații sunt dezvăluite în Dovezile Marelui Juriu. Pot fi descărcate de aici: StopWorldControl.com/jury”