ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou film documentarcare detaliază poveștile tragice ale unor copii și tineri americani care au murit după ce au primit vaccinurile experimentale COVID-19, a fost lansat la începutul acestei luni, când s-a împlinit un an de la moartea unei tinere de 18 ani, a cărui poveste este prezentată în film.

„Vaccinați mortal” a avut premiera pe 9 noiembrie în Tulsa, Oklahoma, casa unei tinere pe nume Trista, care a murit pe 9 noiembrie 2022, la doar câteva luni după ce a primit un vaccin care să o „protejeze” împotriva COVID-19.

„Este un film pe care ne-am fi dorit să nu-l realizăm niciodată”, se notează pe site-ul oficial al filmului. „Dar este un film pe care toată lumea trebuie să-l vadă. Pentru prima dată, auziți poveștile despre moartea [unor copii] vaccinați mortal [traducere literală: „împușcați mortal”, „shot dead”], spuse de părinții care și-au pierdut copiii.”

Filmul prezintă poveștile unor copii americani cărora li s-a curmat tragic viața după ce au primit oricare dintre vaccinurile COVID, care au fost promovate de guvernul SUA ca fiind „sigure” și „eficiente”.

Dovezile au arătat că cei care au primit tratamentele experimentale – cărora li s-a acordat aprobarea de urgență de către Food and Drug Administration (FDA) cu „viteza luminii” în comparație cu protocoalele tipice pentru dezvoltarea vaccinurilor – au risc de a dezvolta miocardită, probleme de vedere, de a suferi avorturi spontane și a naște copii morți, precum și a suferi diverse dizabilități precum paralizia.

„Este primul film care se concentrează pe aspectul profund personal legat de situația devastatoare creată de vaccinuri și de ordinele de vaccinare, poveștile fiind relatate de familiile care i-au pierdut pe cei dragi”, se menționează în descrierea filmului, semnalat de LifesiteNews.

„Acest film te va face să plângi. Acest film te va pune pe ganduri. Acest film vă va determina să luați măsuri urgente pentru copiii de pretutindeni.”

Filmul intervievează părinții a trei copii americani care au murit în urma vaccinărilor COVID. Allen și Taylor Martin, părinții lui Trista, în vârstă de 18 ani, au fost intervievați, împreună cu Ernest Ramirez, tatăl lui Ernesto Ramirez Jr., un tânăr vârstă de 17 ani.

A treia victimă – un nou-născut pe nume Naomi, care a murit la 11 ore după naștere din cauza unui defect de dezvoltare a plămânilor – a fost reprezentată de mama ei, Victoria. Bunicii ei, Jeff și Rhonda White, sunt, de asemenea, prezentați în film, precum și sora ei mică, Piper.

Atât Trista, cât și Ernesto au primit singuri vaccinurile, în timp ce Naomi a suferit evenimentele adverse ale vaccinului primit de mama ei în primul trimestru de sarcină.

Pe lângă familiile victimelor, filmul intervievează mai mulți profesioniști medicali care oferă un context mai larg în ceea ce privește legătura dintre „vaccinuri” și decesele subite ale copiilor.

În film apar asistenta medicală autorizată specializată pe perioada postpartum Michelle Gershman, cardiologul Dr. Peter McCullough și obstetricianul și ginecologul certificat Dr. James Thorp. Aceștia vorbesc despre experiența lor în domeniul medical și își împărtășesc opiniile de experți cu privire la rolul vaccinurilor COVID în provocarea deceselor copiilor americani.

„Shot Dead” este un proiect al organizației nonprofit „We the Patriots USA”, care, conform declarației sale de misiune, a fost înființată pentru „a menține și a revendica drepturile noastre inalienabile date de Dumnezeu – incluzând, dar fără a se limita la, drepturile consemnate în Constituția Statelor Unite –, prin educație, advocacy și litigii.”

Problemele prioritare pentru organizația nonprofit sunt libertatea religioasă, educațională și medicală, drepturile părinților și drepturile consemnate în Primul Amendament.