ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Cornelia Tschanett, din Austria, și-a dat seama de o realitate înfricoșătoare pe care nu o mai putea nega, și anume că așa-numitele „vaccinuri” anti-COVID-19 nu sunt „sigure și eficiente” precum afirmase guvernul.

Într-un documentar lansat recent în Austria, intitulat „UN-SICHTBAR: Der Film Teil 1”, care se traduce prin „Invizibil: Filmul – Partea I”, medicul austriac a dezvăluit că 10% dintre cei 3.000 până la 4.000 de pacienți care s-au vaccinat în cabinetul ei au venit înapoi cu „probleme în urma vaccinării”.

Următorul videoclip tradus, postat de vigilantnews, prezintă un fragment din documentar, cu mărturia dr. Tschanett.

Am efectuat aproximativ între 3.000 până la 4.000 de vaccinări în cabinetul meu. Și, deși la început am asistat la puține efecte secundare, situația s-a schimbat și au fost tot mai multe cazuri pe parcursul anului.

Este posibil să nu fie observate prea mult primele cazuri sau să fie respinse ca un caz izolat. Posibil și ca o reacție psihologică excesivă. Spre sfârșitul anului, aceste cazuri au crescut. Apoi, tot mai mulți oameni au venit cu presupuse probleme după vaccinare. Apoi se întâmplă să-ți pui la îndoială puțin propria percepție. A fost greu și să discutăm despre asta. Apoi am început să vorbim în cursul toamnei anului 2021.

Sunt și grupuri fondate de medici care vaccinează. Apoi mi-am dat seama că ei constată același lucru la pacienții lor. Oamenii raportează aceleași probleme, cum sunt aritmii cardiace, oboseală excesivă, dureri musculare persistente și inflamația nervilor. După care, cazurile, încet, s-au înmulțit.

Desigur, cauți și materiale științifice. Și asta a fost șocant pentru mine, pentru că era un lucru interzis. Era, de fapt, o afirmație absolut dogmatică potrivit căreia aceste probleme nu puteau fi de la vaccinare. Și, cu cât au venit mai mulți pacienți, cu atât conflictul interior a devenit mai mare pentru mine și pentru mulți alți medici care își doresc tot ce este mai bun pentru pacienții lor.

Primul caz a fost un băiat de 16 ani care a ajuns la noi la 48 de ore după a doua doză, cu greață și presiune în piept. Am făcut un EKG, iar EKG era schimbat în mod impresionant – așadar, nu este normal în cazul unui adolescent de 16 ani. L-am trimis apoi la spital. Acolo a fost diagnosticat cu miocardită masivă. Slavă Domnului că s-a făcut din nou bine. Dar acela a fost momentul în care m-am oprit cu adevărat [din a vaccina].

Pentru că oamenii veneau în același timp, mame cu copiii lor, tineri, și îmi spuneau literalmente foarte: „Nu știu ce este corect, îmi pun viața în mâinile dvs.” Iar această putere a încrederii îmi induce o responsabilitate enormă personală. Nu contează dacă am văzut un astfel de caz o dată sau de zece ori. Riscul există.

Până când se dovedește contrariul, trebuie să educăm oamenii cu privire la ceea ce vedem și ce experiențe avem. O persoană are acest drept [să fie informată], dacă decide să se supună unei intervenții fizice...

Acesta a fost un conflict interior pentru mine, deoarece presiunea socială de a vaccina cât mai mulți oameni și de a vaccina toate grupele de vârstă a fost foarte mare. Și, pe de altă parte, experiența personală ca medic mi-a arătat că acest lucru nu este posibil fără efecte secundare.

„Acela a fost momentul în care m-am gândit că nu pot continua să vaccinez aici. Trebuie să rămân ancorată în adevăr. Trebuie să fiu la înălțimea acestei încrederi.

„Trebuie să fi fost 300-400 de persoane care au venit la noi cu probleme în urma vaccinării.”