ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atacurile cibernetice și hackingul au devenit o afacere principală, dar războiul cibernetic este folosit și la nivel național pentru a distruge disidenții care se opun Noii Ordini Mondiale. În acest moment, ei cenzurează în primul rând adevăruri incomode cu privire la tot ceea ce este legat de COVID, dar în viitor vor suprima orice discuții care amenință guvernarea nedemocratică a globaliștilor, scrie Dr. Joseph Mercola, într-o nouă analiză pe care o oferim în traducere cititorilor Active News:

Potrivit estimărilor, China a furat secrete comerciale și proprietate intelectuală in valoare de 200 de miliarde până la 600 de miliarde de dolari în fiecare an în ultimele două decenii. Scopul final al acestui spionaj cibernetic este conducerea lumii.

Cabala globalistă care urmărește să „reseteze” lumea intenționează să reproducă sistemul chinezesc de supraveghere și control în întreaga lume, dar dacă vor permite de fapt chinezilor să conducă Noua Ordine Mondială este un subiect de dezbătut.

Atacurile cibernetice și hackingul au devenit o afacere principală, dar războiul cibernetic este folosit și la nivel național pentru a distruge disidenții care se opun Noii Ordini Mondiale. În acest moment, ei cenzurează în primul rând adevăruri incomode cu privire la tot ceea ce este legat de COVID, dar în viitor vor suprima orice discuții care amenință guvernarea nedemocratică a globaliștilor.

Când hackerii mi-au distrus site-ul și serverele de e-mail, în mod clar nu aveau nicio intenție să facă bani din asta. Au vrut să ne distrugă infrastructura pentru a ne reduce la tăcere.

Unul dintre cei mai agresivi promotori ai războiului cibernetic ilegal împotriva cetățenilor este medicul pediatru finanțat de Bill Gates, Dr. Peter Hotez. Revista de știință Nature a publicat de două ori articole scrise de Hotez în care solicită utilizarea atacurilor specifice războiului cibernetic împotriva cetățenilor americani care nu sunt de acord cu narațiunile oficiale despre COVID.

*

Potrivit raportului „Full Measure”, guvernul SUA estimează că între 200 de miliarde și 600 de miliarde de dolari reprezentând secrete comerciale și proprietate intelectuală au fost furați în fiecare an în ultimele două decenii. Scopul final al acestui război cibernetic este acela de „a conduce lumea”, a declarat pentru „Full Measure” James Lewis, expert în securitate cibernetică la Centrul pentru Studii Internaționale și Strategice.

Potrivit acestuia, China a fost aleasă să fie puterea dominantă în lume și „ei cred că China ar trebui să stabilească regulile la nivel internațional”. Lewis nu specifică cine sunt „ei”, dar cel mai probabil se referă la „elitele” autodesemnate care lucrează pentru și/sau cu Forumul Economic Mondial pentru a înfăptui Marea Resetare.

Într-adevăr, ei urmăresc replicarea sistemului chinez de supraveghere și control în întreaga lume, dar dacă vor permite de fapt chinezilor să conducă Noua Ordine Mondială rămâne de văzut.

Distrugerea disidenților prin războiul cibernetic

În general, atacurile cibernetice și hacking-ul au devenit o afacere principală. Sunt mulți bani la mijloc, fie că vorbim despre furtul de proprietate intelectuală sau despre reținerea unor informații critice pentru răscumpărare.

Dar atacurile cibernetice nu sunt doar o afacere. Războiul cibernetic este, de asemenea, folosit pentru a distruge disidenții, iar majoritatea acestor atacuri sunt efectuate la nivel național, ceea ce înseamnă că guvernele folosesc tehnici de război cibernetic împotriva propriilor cetățeni.

Când hackerii mi-au distrus site-ul și serverele de e-mail, în mod clar nu aveau nicio intenție să facă bani din asta. Au vrut să ne distrugă infrastructura și au avut succes. Cine ar vrea să facă asta? Rușii? Chinezii? Probabil că nu. Este mult mai probabil ca vinovații să provină din interiorul granițelor SUA.

După cum știm acum, cabala globalistă a Marii Resetări a exercitat presiuni asupra Big Tech pentru a cenzura oamenii din întreaga lume, care le scot la iveală agenda și vorbesc despre planurile lor. În SUA, Big Tech a fost fost supus în mod ilegal la presiuni pentru a încălca drepturile la libertatea de exprimare, presiuni exercitate de către un număr mare de oficiali guvernamentali din SUA, inclusiv de președintele Biden.
 
Intenția este aceeași. Guvernul SUA urmărește agenda Marii Resetări, care include obiectivul menținerii în viață a plandemiei COVID și determinarea a cât mai multor oameni să se supună voluntar „vaccassinării”. Facebook și Twitter au portaluri speciale pe care oficialii guvernamentali le folosesc pentru a cenzura conținutul. Orice conținut este în dezacord cu guvernul dispare de pe platforme, fără drept de apel.

De asemenea, academicieni finanțați de oameni precum Bill Gates au publicat propagandă globalistă cerând experților în terorism cibernetic să intre în contraofensivă pentru eliminarea antivaxxerilor, în special a așa-numitei „duzine a dezinformării”. Sunt în fruntea listei și site-ul meu a fost vizat și distrus de hackeri sofisticați. Este o coincidență? Nu cred.

Este destul de clar că cei din spatele acestui atac nu au fost implicați în asta pentru bani. Au vrut să mă reducă la tăcere, eliminându-mă.

Mesajul este clar. Faptul de a ne cenzura nu este suficient. Vor să ne distrugă – și nu doar pe mine, ci pe noi toți. Lista organizațiilor care au avut site-urile șterse sau distruse de hackeri este una lungă în acest moment și toate au în comun un lucru. Ele urmăresc să educe oamenii cu privire la ceea ce se întâmplă în mod real, în special cu privire la adevărul despre vaccinurile COVID, care nu sunt nici sigure, nici eficiente.

La fel de lungă, dacă nu mai lungă, este lista persoanelor și organizațiilor ale căror conturi de plăți online au fost închise pentru „crima” de a distribui informații care contrazic narațiunea globalistă. Toate aceste tactici sunt folosite în războiul modern, iar acum sunt folosite împotriva noastră.

Apel public la terorism cibernetic împotriva cetățenilor americani

Unul dintre cei mai agresivi promotori ai războiului cibernetic ilegal împotriva cetățenilor americani este medicul pediatru finanțat de Gates, Dr. Peter Hotez, decan al Școlii Naționale de Medicină Tropicală a Colegiului de Medicină Baylor, Houston.

De asemenea, el este co-director al Centrului pentru Dezvoltarea Vaccinului pentru Copiii din Texas și, în mod ironic, expert în politici de sănătate la Centrul Baylor pentru Etica Medicală și Politici de Sănătate, în ciuda faptului că nu are nicio intenție de a aplica etica medicală.

De două ori, revista științifică Nature a publicat articole semnate de Hotez, în care acesta solicită utilizarea atacurilor specifice războiului cibernetic asupra cetățenilor americani care nu împărtășesc narațiunile oficiale despre COVID.

Primul a apărut în aprilie 2021. În acel articol, Hotez a susținut că stoparea răspândirii COVID „va necesita o contraofensivă la nivel înalt” împotriva „forțelor distructive”, adică împotriva celor care distribuie informații despre pericolele și inutilitatea absolută a vaccinurilor COVID.

Desigur, propaganda nu ar fi posibilă fără proferarea anumitor insulte, așa că oamenii îngrijorați de problemele de siguranță a acestor vaccinuri sunt descriși drept „de extrema dreapta” și „adepți ai teoriilor conspirației” alimentați de dezinformarea rusească.

„Contramesajele precise și direcționate din partea comunității globale de sănătate sunt importante, dar insuficiente, la fel cum este și presiunea publică asupra companiilor de social media. Organizația Națiunilor Unite și cele mai înalte foruri guvernamentale trebuie să adopte atitudini directe, chiar combative, cu privire la Rusia și să treacă la desființarea grupărilor anti-vaccin din Statele Unite”, a scris Hotez.

„Eforturile trebuie să se extindă în domeniile securității cibernetice, al aplicării legii, al educației publice și al relațiilor internaționale. Un grup operativ la nivel înalt inter-agenții care să raporteze secretarului general al ONU ar putea evalua impactul deplin al agresiunii anti-vaccinare și ar putea propune măsuri dure și echilibrate.

Grupul de lucru ar trebui să includă experți care se ocupă cu gestionarea amenințărilor globale complexe, cum sunt terorismul, atacurile cibernetice și armamentul nuclear, întrucât fenomenul anti-științei prezintă acum niveluri similare de pericol. Devine tot mai clar că promovarea imunizării necesită o contraofensivă.”

(Va urma)