ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Nu mi-am imaginat că o să apuc să trăiesc pentru a fi din nou îngrozită de aceleași lucruri”, a declarat evreica de origine română Vera Sharav.

O supraviețuitoare a Holocaustului a denunțat măsurile de sănătate publică „eugeniste” adoptate în timpul crizei COVID, care, spune ea, ar putea duce „la o dictatură fascistă și la un genocid”.

Într-un interviu realizat cu avocatul german dr. Reiner Fuellmich, Vera Sharav, o veche activistă pentru drepturile medicale, a evocat experiența sa din timpul nazismului, trăgând un puternic semnal de alarmă față de „elementele opresive și represive fără precedent” instituite de era COVID.

Sharav i-a spus lui Fuellmich că, „supraviețuind regimului de teroare nazist, copil fiind, am învățat lecții de neuitat despre natura răului. Știu ce înseamnă să fii stigmatizat și demonizat ca un răspânditor de boală.”

Născută în România, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, Vera Sharav a fost deținută de copil într-un lagăr din Ucraina, iar tatăl său a pierit în Holocaust.

„Ni se impunea, după cum germanii bine știu, să purtăm o Stea galbenă a lui David pentru a ne identifica, pentru a-i segrega pe evrei”, a spus ea.

„Legi discriminatorii împiedicau familia mea să ducă o viață normală, o opreau să participe la cele mai obișnuite activități. Proprietatea noastră a fost sechestrată, ni se interzicea să participăm la orice adunări educative, religioase, culturale. Evreilor le era interzis să călătorească, așa că nu aveau scăpare.”

„Aceste amintiri dureroase din copilăria mea m-au sensibilizat față de amenințarea pe care o reprezintă diktatele restrictive actuale ale guvernului.”

Sharav a acuzat „obligativitățile medicale”  de acum ca fiind „un mare pas către o dictatură fascistă și un genocid”.

„Ce fac ei cu acest virus este să instituie elemente opresive și represive fără precedent care ne închid în casă ca în pușcărie”, a mai spus ea.

„Obligativitatea purtării măștii este o armă psihologică insidioasă. Aduce atingere demnității noastre de ființe umane libere”, a adăugat Sharav.

„Măștile nu funcționează nici în această epidemie, cum nu au fucționat în nici o alta, și sunt echivalentul simbolic al stelei galbene.”

Măsurile de izolare și lockdown s-au „dovedit în această perioadă un instrument foarte eficient de control social, dar nu au reușit să oprească virusul”.

„Oamenii sunt dresați să se supună pasiv diktatelor guvernamentale” în vreme ce copiii, „privați de educație, sunt dresați să se ferească de oameni”, a continuat Sharav.

Sistemul medical, cheia dictaturii 

Supraviețuitoarea Holocaustului a condamnat starea sistemului medical, făcând legătura dintre politicile medicale de astăzi și cele folosite de naziști.

„Astăzi, dezbaterea este interzisă. Un medic nu are dreptul să spună că virusul este folosit pentru a întreține o stare de frică”, a spus ea, adăugând:

„Medicii și oamenii de știință care exprimă opinii ce contrazic dicktatele oficiale sunt tratați ca niște eretici. Sunt amenințați să-și piardă mijloacele de subzistență, iar presa le pune pumnul în gură și îi demonizează”, atunci când vorbesc despre siguranța vaccinurilor anti-COVID.

„Frica și propaganda au fost armele psihologice prin care naziștii au impus un regim genocid, iar astăzi unii încep să înțeleagă de ce în Germania oamenii nu se revoltă: frica este cea care îi împiedică să facă ceea ce trebuie”, a mai spus brava femeie.

„Ce a deosebit Holocaustul de alte genocide este rolul central pe care l-a avut sistemul medical”, a obsevat Sharav.

„Fiecare pas al procesului criminal a fost susținut de doctori și universitari din sistemul medical. Medici și prestigioase societăți și instituții medicale au dat spoiala de legitimitate infanticidului și omorârii în masă a civililor.”

COVID și Aktion T4 

Sharav s-a referit la Aktion T4, o campanie criminală nazistă care a ucis zeci de mii de persoane, în special handicapați.

„Primele victime au fost sugarii și copiii germani handicapați mai mici de trei ani”, a spus ea. „Ei erau identificați de către moașe, care semnalau statului existența lor. Următoarele victime au fost bolnavii mental, după care bătrânii din aziluri.”

Opt decenii mai târziu, criza COVID-19 a dezvăluit o uimitoare renaștere a „politicilor de sănătate publică axate pe eugenism în Europa Occidentală și în Statele Unite”.

Sharav a numit „directivele guvernamentale date spitalelor și azilurilor”, care „i-au condamnat pe bătrâni la moarte”, „o îngrozitoare repetare a T4”.

Exterminarea bătrânilor

„În Europa și în Statele Unite, spitalelor li s-a dat ordin să nu îngrijească, să nu ofere tratament medical, inclusiv oxigen, persoanelor vârstnice din aziluri. Mai mulți guvernatori din Statele Unite au trimis persoane infectate în aziluri, știind că acestea duc lipsă de mijloacele elementare pentru a preveni răspândirea virusului”, a mai spus Sharav.

Ea a citat cazul guvernatorului statului New York, Andrew Cuomo, care a emis decrete ce au provocat mii de decese ce puteau fi evitate, în ciuda faptului că știa riscurile acestei grupe de vârstă.

Măsuri criminale asemănătoare au fost luate și de alți guvernatori Democrați, printre care Gretchen Whitmer din Michigan.

Marea Resetare depășește ambițiile lui Hitler

Noua amenințare a policilor eugeniste depășește chiar și ce a făcut Hitler, a avertizat Sharav. Ea a comparat programul Marea Resetare, susținut de Forumul Economic Mondial și de marile corporații, cu „programul general al lui Hitler”.

Totuși, „Hitler viza doar Europa și Rusia, nu avea gânduri la nivel mondial”, a spus ea. Marea Resetare „este globală”.

„Suntem urmăriți, supravegheați”, i-a spus Sharav lui Fuellmich, referindu-se la sistemele de identificare legate de vaccinare, cum ar fi „pașapoartele verzi”, care creează „o societate a aparteheidului cu două clase, „una privilegiată, cealaltă demonizată și discriminată”.

„Sună familiar? Urmează ghetourile și lagărele de detenție? Și cum vor fi omorâți oamenii?”, a întrebat ea. „Odată ce ai început să ai acest sistem cu două clase sociale, nu mai poți împiedica un holocaust mondial.”

„Guvernul nu ar trebui să se amestece în viețile noastre personale, în alegerile noastre medicale. Ce este asta? De unde a apărut? A început odată cu naziștii”, a spus Sharav. „Nu mi-am imaginat că o să apuc să trăiesc pentru a fi din nou îngrozită de aceleași lucruri.”