ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum știți, la Sondajele Activenews publicate azi, Klaus Iohannis a fost votat Cel mai TOXIC politician al anului 2021. CTP, Chirieac, Arafat și Tudor, cu mâna strânsă pe Premiul Cucuta de Tablă. Cei buni în politică: AUR și Partidul Nevaccinaților; în medicină: Dr. Flavia Groșan, în comunicare: Av. Gh. Piperea

Având în vederea că pentru Concursul cu Premii „Era Covid și Marea Resetare - starea actuală, perspective, soluții ne-au venit numeroase materiale până în ultima clipă,  juriul nostru va delibera și va face o preselecție, urmând ca aceste articole să fie și publicate pe site-ul ActiveNews. Începem cu primul intrat în selecția pentru premiile concursului de eseuri realizat în parteneriat cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Carte Ortodoxă, cu premiere pe 15 ianuarie de Ziua Românului și Gazetarului Absolut, Mihai Eminescu.

P(L)ANDEMIA COVID 19. Capcană mortală pentru politicieni și armă finală a Marii Resetări

Bună ziua, oameni buni.

Încep aceste rânduri prin a vă mărturisi că, împreună cu toată familia, am trecut prin afecțiunea medicală numită generic ”covid-19” în noiembrie 2020 (iar acum avem, asemenea majorității covârșitoare a celor care au trecut in mod natural prin această afecțiune medicală, imunitate celulară pe termen lung).

Am clarificat acest aspect pentru toți cei care nu știu decât să jignească în mod grobian, folosind termeni precum ”negaționiști”, ”covidioți”, ”proști” etc la adresa oamenilor care își folosesc Rațiunea și care refuză să devină victime ale psihozei colective în care suntem constrânși să trăim de aproape 2 ani de zile.

Nu am negat și nu neg existența a ”ceva” (numit generic Sars-Cov-2) care provoacă o paletă largă de simptome care ar fi putut și ar putea fi tratate cu succces, în majoritatea cazurilor, cu ajutorul unor medicamente care sunt practic interzise în România.

Este vorba despre medicamente care, în mod dovedibil clinic, funcționează! Un puternic exemplu îl reprezintă Ivermectina de uz uman, medicament folosit cu un remarcabil succes (cu condiția să fie administrat de la primele simptome de boală) în India și în alte țări ”retrograde”. Acest medicament a fost și este continuu denigrat de tot felul de mercenari, deși inventatorii Ivermectinei au primit Premiul Nobel pentru Medicină în anul 2015.Totodată, încă din data de 12.07.2021 este publicat pe site-ul Institutului Pasteur din Franța faptul că propriii cercetători au demonstrat că Ivermectina are un puternic efect imunomodulator, reduce riscul de apariție a formelor grave de boală și poate fi considerată un agent terapeutic impotriva covid-19.

Câți oameni au murit și mor cu zile în România deoarece nu au acces la medicamentele care, administrate încă de la apariția primelor simptome, este dovedit clinic că reduc semnificativ riscul de apariție a unor forme grave de boală? Sau câți dintre românii care au pierdut lupta cu această afecțiune medicală ar fi supraviețuit dacă schema de tratament a doamnei doctor Flavia Groșan, în loc să fie ”îngropată”, ar fi fost extinsă la nivelul întregii țări?

Ar mai fi fost posibilă inducerea psihozei și a terorii mediatice dacă medicamentele și tratamentele care funcționează ar fi fost utilizate și în România? Dacă aceste medicamente ar fi fost utilizate în mod corespunzător, s-ar mai fi putut susține în mod oficial aserțiunea conform căreia ”vaccinarea este singura soluție pentru a ieși din pandemie”, aserțiune categoric infirmată de realitatea cu care se confruntă cele mai vaccinate țări?

Știm și resimțim cu toții faptul că, începând din martie 2020, suntem supuși (mai ales noi, ”muritorii de rând”) unui război dus împotriva noastră pe multiple fronturi, război care provoacă în rândurile oamenilor distrugeri economice, sociale și psihologice de o amplitudine nemaintâlnită de la Al Doilea Război Mondial până în prezent.

Evident, casus belli este reprezentat de lupta dusă împotriva Sars-Cov-2, pe care experți din lumea întreagă l-au catalogat ca fiind o armă biologică eliberată și utilizată la nivel global pentru a provoca, în scurt timp, transformări politice și geopolitice radicale.

Din martie 2020 suntem duși cu ”zăhărelul” la nivel mondial si împinși spre vaccinare obligatorie (directă sau indirectă) și distrugerea, pas cu pas, a tuturor drepturilor și libertăților fundamentale care fac diferența dintre democrație (viață trăită în libertate) și dictatură (Iadul pe Pământ).

Străbunii noștri au suferit, au sângerat, au luptat și au murit pe multe cîmpuri de luptă pentru ca noi, urmașii lor, să trăim în libertate și să nu mai fim niște iobagi pe care stăpânii, sub amenințarea cu moartea, să-i poată umili oricând și să-i poată obliga să execute orice fel de ordine ticăloase și nocive!

Strămoșii noștri au murit pentru ca noi să fim oameni libericare să se bucure de drepturi și libertăți constituționale (fundamentale într-o democrație!) și nu sclavilipsiți până și de dreptul de a decide, fără nicio constrângere sau obligativitate, dacă și ce vaccinuri (mai mult sau mai puțin experimentale) își injectează în propriul corp!

În comparație cu tot ce au făcut strămoșii noștri, noi ce facem pentru copiii și nepoții noștri? Cum ar arăta viața lor dacă, ferească Dumnezeu, ar câștiga acest război psihopații care vor să transforme fiecare țară în parte într-un imens lagăr medical pe motiv că doar așa ne-ar ”proteja”?

Ni s-a promis și, în mod grotesc, continuă să ni se promită că, ”dacă ne vaccinăm vom reveni la normalitate”, această afirmație fiind total contrazisă de realitatea prezentă în cele mai vaccinate țări!

Impunerea de noi restricții draconice în cele mai vaccinate țări dovedește cât de falsă este povestea conform căreia cei vaccinați pentru covid ar fi protejați și, în cel mai rău caz, ar face doar o formă ușoară de boală!

Până la urmă ce fac aceste vaccinuri?Protejează, așa cum ni se tot repetă în mod hipnotic, zi de zi, pe aproape toate canalele media (deși realitatea de zi cu zi contrazice această poveste oficială)? Sau, cu fiecare doză de vaccin injectată, aceste vaccinuri șubrezesc/dereglează din ce în ce mai puternic sistemul imunitar al omului și vulnerabilizează din ce în ce mai mult organismul uman?

De ce se tem autoritățile din cele mai vaccinate țări și impun din nou restricții peste restricții din moment ce, conform propriilor lor declarații, cei vaccinați (care reprezintă majoritatea covârșitoare a populației lor) ar trebui sa facă doar o formă ”asimptomatică sau ușoară” de boală?

Cine va răspunde, cu capul, dacă (ferească Dumnezeu!) realitatea de peste câțiva ani ne va dovedi că aceste vaccinuri (prezentate la nivel oficial ca fiind ”sigure”) duc intr-un final la dereglarea totală a sistemului imunitar al celor injectați și vor provoca (fără să fie cu intenție) un cumplit genocid atât la nivel de țară cât și la nivel global? Cine va răspunde cu capul în acest caz? Iar dezastrul produs cine și cum l-ar mai putea remedia?

De aproape 2 ani de zile ni se induce în mod programatic, pe toate căile posibile,frica animalică de moarte pe motiv de covid. Aproape toate mijloacele de comunicare în masă se axează, în primul rând, pe terorizarea continuă a populației (”dacă nu te vaccinezi atunci o să mori!”, ”dacă nu te vaccinezi atunci o să fi dat afară de la locul de muncă!” etc) .

Ce trebuie să se mai întâmple și câte trebuie să mai suportăm pentru ca, într-un singur glas, să spunem ferm și categoric ”Gata, ajunge cu psihoza și măsurile distrugătoare care ne sunt impuse cu forța pe motiv de covid, asigurați accesul la medicamentele care s-a dovedit că funcționează !” ?

Îndrăznesc să cred că majoritatea dintre noi începem să înțelegem faptul că, pe motiv de p(l)andemie, întreaga lume este supusă unui război fulger, total neconvențional. Acest război fulger are drept scopremodelarea din temeliia lumii în care trăim toți cei care alcătuim Umanitatea. Arma total distrugătoare care este folosită în acest război, armă folosită și în secolul trecut de cumplitele dictaturi care au însângerat Omenirea, este Frica.

Tuturor factorilor decizionali din România, mai mult sau mai puțin cunoscuți, le reamintesc că reversul Fricii este URA pe care încep să o resimtă oamenii, din ce în ce mai puternic, față de cei care încearcă să-i controleze prin frică. Din punct de vedere rațional, ar fi o greșeală capitală să subestimați puterea disperăriii și a urii (care se dezvoltă din ce în ce mai puternic în mintea și în sufletul oamenilor) față de toți cei care ajung să fie considerați vinovați atât pentru provocarea și menținerea FRICII cât și pentru extrem de nocivele efecte distrugătoare provocate de măsurile care ne sunt impuse pe motiv de ”luptă contra pandemiei”!

Din momentul apariției rapide a vaccinurilor experimentale pentru covid (vaccinuri bazate pe experimentala tehnologie de tip ARN mesager, tehnologie care nu a mai fost folosită niciodatăpentru producerea vreunui alt vaccin) am asistat la încercarea unora de a canaliza ura oamenilor vaccinați impotriva semenilor lor sănătoși și neinjectați cu aceste vaccinuri. Un asemenea demers avea logică, din perspectiva experților în manipularea maselor de oameni, servind foarte bine și intereselor unora de ”sus” care aplică milenarul dicton ”divide et impera!”.

Cu toate acestea, în mod paradoxal, această canalizare a URII celor vaccinați față de semenii lor sănătoși și neinjectați a fost stopată tocmai de autorități guvernamentale de top la nivel mondial. A avut un impact extrem de puternic declarația publică a directoarei CDC din SUA, dna Rochelle Walensky, care in iulie 2021 a recunoscut că datele științifice dovedesc faptul că cei vaccinați contactează virusul și îl transmit în mod similar cu cei nevaccinați.

Cresc și vor crește din ce în ce mai accelerat, în majoritatea țărilor de pe această planetă, ura și disperarea oamenilor care sunt din ce în ce mai afectați de efectele produse pe termen scurt, mediu si lung de măsurile de-a dreptul distrugătoare (economic, social și psihologic) care sunt impuse de guvernanți pe motiv de p(l)andemie.

Iar toată această disperare și ură, care se tot acumulează (fără să mai poată fi canalizată împotriva oamenilor sănătoși și neinjectați cu aceste vaccinuri experimentale) oare împotriva cui va fi canalizată la momentul considerat a fi potrivit pentru ”Marea Resetare” a Lumii?

Se așteaptă oare momentul în care va sosi de la cel mai înalt nivel global ordinul ”distrugeți clasa politică și structurile statale”, iar această frică și ură vor fi canalizate împotriva factorilor politici decidenți și a instituțiilor statale din fiecare țară ? Să fie oare o idioțenie totală această idee?

Este cât se poate de posibil să greșesc, dar încercând să unesc între ele diversele informații publice (total disparate), încercând să găsesc o logică pe baza câtorva bucăți de puzzle care sunt parte integrantă a acestui fenomenal și uluitor război geostrategic, am ajuns la concluzia (probabil eronată, cei din serviciile de informații ar trebui să știe mai bine care este Realitatea cu condiția să nu fie ei înșiși angrenați în mecanismele profunde ale Marii Resetări) că se pregătește o capcană mortală (în adevăratul sens al cuvântului) pentru politicienii din majoritatea covârșitoare a țărilor (cel puțin la nivelul continentului european).

O capcană mortală care, din momentul activării ei, ar duce nu doar la eliminarea propriu-zisă a politicienilor (prezentați ca fiind cauza primordială a Răului), ci ar duce și la distrugerea din temelii a instituțiilor Statului, ceea ce ar genera ulterior haos și suferințe din ce în ce mai mari pentru majoritatea covârșitoare a cetățenilor statelor europene (inclusiv pentru noi, cetățenii României).

Sintagma ”Build Back Better” ar putea oare să implice reconstrucția din temelii a sistemului economic și, implicit, reconfigurarea radicală a Lumii și a polilor de Putere în conformitate cu viziunea profund nocivă a unora care se consideră Stăpânii Noii Lumi? Când se vorbește despre a reconstrui ceva mai bine, sintagma cheie este reprezentată de verbul ”a reconstrui”. Pentru a reconstrui ceea ce există este nevoie mai întâi de dărâmarea din temelii a ceea ce există.Iar o asemenea demolare din temelii a ceea ce există nu se poate face decât dacă, sub dărâmături, sunt prinși și cei care controlează/conduc ”Vechea Lume”.

Ce ar putea oare să declanșeze cu adevărat ”Marea Resetare” care să distrugă din temelii actualul sistem social și politic? Care ar putea fi cauza declanșării unui asemenea cataclism la nivel de țară și cel puțin la nivel de continent european?

Este deja de domeniul evidenței faptul că șefa CDC-ului din SUA a dezamorsat în mod inteligent încercarea unora de a canaliza ura și disperarea celor vaccinați (afectați și ei din ce în ce mai puternic de efectele profund nocive ale măsurilor impuse de guvernanți pe motiv de covid) împotriva oamenilor nevaccinați, recunoscând că și cei vaccinați contactează virusul și îl transmit mai departe.

Să fie oare posibil ca șefa CDC-ului (sau alt personaj similar ca și greutate decizională, din alte structuri guvernamentale) să recunoască cu ”lacrimi în ochi”, într-o zi din viitorul apropiat, că aceste vaccinuri experimentale s-au dovedit, tardiv, că provoacă X sau Y efecte letale, iar aceste efecte letale ar începe să se manifeste din ce în ce mai puternic în randul populației vaccinate? Inlocuiți X sau Y cu oricare dintre teoriile ”conspiraționiste” referitoare la evoluția, în următorii ani, a sănătății și a vieții celor vaccinați și nu uitați că în prezent este nevoie de noi teorii ale conspirației deoarece, in ultimul an si jumătate, majoritatea teoriilor ”conspirației” s-au dovedit a fi reale !

În cazul în care o asemenea ipoteză (să dea Dumnezeu să fie o ipoteză care să nu fie confirmată niciodată!) s-ar transforma în realitate, oare cum s-ar manifesta URA celor vaccinați împotriva celor care i-au păcălit/constrâns/obligat să se injecteze cu aceste vaccinuri experimentale pentru a-și ”recăpăta” temporar libertatea sau pentru a nu fi concediați de la locul de muncă pe motiv că sunt sănătoși și neinjectați?

Ce s-ar întâmpla cu politicienii din diverse țări care și-au constrâns/obligat cetățenii să se vaccineze, prin impunerea certificatului negru (așa zisul certificat ”verde”/certificat covid) sau chiar prin impunerea vaccinării obligatorii? Ce ar fi capabili oamenii vaccinați să le facă acestor politicieni intr-o asemenea situație?

Cât de mare ar fi haosul și anarhia care s-ar instaura practic în toate țările în care oamenii au fost constrânși/obligați să se vaccineze? S-ar prăbuși sau nu s-ar prăbuși, ca într-un joc de domino, instituțiile din toate aceste țări, cu atât mai mult cu cât mult prea mulți dintre cei care activează în aceste instituții (fundamentale pentru statalitatea oricărei țări) au fost la rândul lor constrânși/obligați să se injecteze cu aceste vaccinuri experimentale?

Iar o asemenea prabușire a statalității acestor țări (cel puțin la nivelul continentului european) ar contribui la realizarea Marii Resetării a lumii ”vechi”?

Iar după ce disperarea și ura ar fi lăsate să se consume, ar fi oare posibil să fim anunțați că un grup de cercetatori, aflați sub conducerea unei stralucite minți, a reușit să găsească o soluție ”miraculoasă” și să stopeze procelul letal indus de aceste vaccinuri experimentale?

Ar putea fi numit ”salvatorul Umanității” omul care ar poseda acea minte strălucită ? Ar fi el privit ca un ”mântuitor” al Umanității care merită să conduca Planeta spre un viitor mai luminos?

Sper ca tot ce am scris în acest articol să fie eronat!

Dumnezeu să ne lumineze tuturor mintea și sufletul!

Stoian George-Daniel