ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Radu Moraru, fondatorul Nașul TV, face o demonstrație despre cum va fi impusă identitatea digitală, respectiv Dictatura Biometrică, care pare să fie unul dintre scopurile principale ale Operațiunii Covid. La începutul emisiunii sale difuzate și pe canalul de Telegram, din care ActiveNews a preluat pe Rumble fragmentul revelatoriu de mai sus, curajosul jurnalist amintește și de emisiunile sale de acum aproximativ 15 ani, când vrednicul de pomenire Părintele Justin Pârvu de la Petru Vodă făcea profețiile cunoscute despre controlul total, profeții care se împlinesc astăzi.

Iată câteva secvențe dintre emisiunile Nașul TV realizate Radu Moraru pe tema pașapoartelor biometrice - actualele Certificate digitale Covid - acum 15 ani, cu monahul Filotheu Bălan, maica Ecaterina Fermo și Victor Roncea, în prezent jurnalist ActiveNews:

Cu monahul Filotheu Bălan de la Petru Vodă:

Emisiunea despre pașapoartele biometrice cu maica Ecaterina Fermo: