ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ionel Trandafir ne oferă un nou video de colecție ”conspiraționist” tradus în limba română: „Realizatorii celebrului documentar "Moarte Subită" au lansat un nou film de excepție: "Ultimele zile", produs de Stew Peters Newtwork.

Filmul a avut premiera pe 30 mai 2023 și poate fi vizionat acum în întregime, tradus în română.

"Ultimele zile" se referă la transumanism și la ultimele zile ale omenirii ca ființe umane naturale create după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.

6 miliarde de oameni au fost transformați în cyborgi, o nouă specie umană, în ultimii doi ani, prin vaccinurile Covid pe bază de ARNm. Codul lor genetic este acum diferit. Ei nu mai sunt oameni naturali.

Așadar, trăim ultimele zile ale umanității create de Dumnezeu, consideră autorii filmului, care mai afirmă că, după părerea lor, cei vaccinați nu mai sunt creația lui Dumnezeu, ci ființe umane sintetice create după voia oamenilor de știință care au manipulat ADN-ul uman.

”Ultimele zile” promite să scoată la iveală elitele transumaniste satanice și planurile lor de dominare totală a omenirii precum și agenda lor antihristică.

Pandemia Covid a fost un test pentru un complot și mai sinistru care va urma...

Dr. Karen Kingston: ”Ultimele zile” aruncă o lumină asupra tenebrelor tehnologiei ARNm".

”Așadar, să nu vă temeți de ei! Căci nu este nimic acoperit, care nu va fi descoperit, și nimic ascuns, care nu va fi făcut cunoscut!- Matei 10:26

Traducere în română: Ionel Trandafir

7 iunie 2023