ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


SCRISOARE DESCHISĂ

                 
Domnule Președinte Klaus Werner Iohannis


Având în vedere că:

1. "Statele membre ale UE sunt responsabile de organizarea și furnizarea serviciilor de sănătate și a asistenței medicale. Prin urmare, rolul UE în ceea ce privește politica în domeniul sănătății este complementar politicilor naționale." (Politica UE în domeniul sănătății). 

2. "Președintele exercită funcția de mediere între puterile statului, precum și între stat și societate." (Constituția României, capitolul II (2),) 

3. Marea majoritate a cetățenilor României refuză injectarea de bună voie cu produsele antiCovid-19, aflate în stadiul de EXPERIMENT până în anul 2023/2026, 

în calitate de cetățean român și Medic Pediatru (cu o supraspecializare în vaccinologie - Nota ActiveNews), fac acest

APEL PENTRU A VĂ EXERCITA PREROGATIVELE FUNCȚIEI ÎN VEDEREA OPRIRII DE URGENȚĂ A ACȚIUNII DE INJECTARE ANTICOVID-19 EFECTUATĂ ASUPRA COPIILOR DE PÂNĂ LA 18 ANI !

Menționez că există un pericol concret cu risc de afectare gravă a sănătății și de deces cauzat de produsul Pfizer BioNTech Comirnaty. Componente principale ale produsului ARNm utilizat, afișate pe site-ul EMA, conțin două ingrediente care nu au nicio aprobare pentru folosință umană. Este vorba despre ALC-0315 și ALC-0159.



Ele formează particule nanolipidice și sunt fabricate, printre altele, de firma ECHELON CORPORATION, MEDKOO și CAYMANCHEM. Aceste ingrediente, conform producătorilor, NU SUNT PENTRU ADMINISTRARE UMANĂ SAU VETERINARĂ ! Sunt destinate DOAR CERCETĂRII !







În același context NU EXISTĂ niciun studiu medical publicat care să evalueze toxicitatea, acțiunea cancerigenă, interacțiunea posibilă cu alte medicamente, sau orice alt efect negativ asupra corpului uman. Firma Echelon este specializată în tehnologie de automatizare și produce nanoparticule utilizate la conectarea în rețea a unor dispozitive, neavând preocupări în domeniul medical.


Ultimul raport de siguranță privind produsul Pfizer-BioNTech Comirnaty, actualizat în 07.12.2021, precizează că NU EXISTĂ nicio informație cu privire la aceste două substanțe. Utilizarea acestor ingrediente, care pot afecta sănătatea și viața celor injectați, constituie infracțiuni grave. Acestor aspecte grave privind compoziția "vaccinului", se adaugă numeroaselor efecte secundare periculoase apărute postinjectare, efecte deja dovedite de studii multiple de specialitate și recunoscute de alte guverne responsabile.

Fac acest demers ca urmare a Jurământului lui Hipocrate depus în urmă cu 45 de ani.

"ORICE RAȚIUNE NORMALĂ NE SPUNE SĂ FIM PRECAUȚI !" ÎN FAȚA ACESTEI SITUAȚII SUNTEM PRECAUȚI SAU SUNTEM PROȘTI, UNA DIN DOUĂ !

Brașov 06.02.2022

                                  Medic  Damian Baciu, Pediatrie-Vaccinologie


subscriu:                    Medic Geanina Elena Hagima, Obstetrică- Ginecologie
                                                                                     
                                   Medic Carmen Oțelea, Imagistică Medicală

Citiți și Dr. Damian Baciu spulberă în 18 puncte propaganda criminală a Ministerului Sănătății pentru vaccinarea copiilor de la 5 ani în sus: Pentru UN MEDIC, incitarea la acțiuni ce pun în pericol viața copiilor este UN ACT CRIMINAL! DEZONORANT și DESCALIFICANT!