ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nici studiile tot mai numeroase care contrazic „siguranța” și „eficiența” injecțiilor Covid, nici valul de morți subite nu par să poată opri Tăvălugul Criminal al Vaccinării.

Ministerul Sănătății din Brazilia a adăugat vaccinul Covid ARN mesager în Programul Național de Imunizare pentru copilașii cu vârste între 6 luni și 5 ani.

După cum relatează Agência Brasilmăsura urmează să intre în vigoare în 2024. Pentru a se considera integral „imunizat”, un copil va avea nevoie de trei doze de vaccin.

Proiectul de lege 826care (atenție!) datează din 2019, a fost aprobat pe 29 noiembrie de către Comisia pentru Probleme Sociale din Senat și se află acum în dezbaterea Comisiei pentru Educație.

Nevaccinarea copiilor va atrage pentru familiile acestora amenzi și pierderea unor beneficii sociale.

În paralel, în Senat se dezbate un alt act normativ care va introduce programul de vaccinare obligatorie în școli, care se transformă în centre de vaccinare.

Ziarul Estadão informează că elevii care se sustrag programului de vaccinare în școli vor fi deferiți autorităților.

„În interval de cinci zile de la vaccinarea în unitatea școlară, personalul școlii trebuie să trimită către unitatea sanitară o listă cu toți elevii care nu s-au vaccinat.”

În afară de lista nominală, școala trebuie să trimită autorităților adresa elevilor recalcitranți și informații legate de părinții sau tutorii lor.

Potrivit CNN Brasil, pe lângă copii, în programul de vaccinare OBLIGATORIE vor mai intra și alte grupuri sociale, printre care bătrânii, cei cu sistemul imunitar compromis, persoanele cu dizabilități, femeile gravide sau lăuze, personalul din domeniul sanitar, persoanele cu comorbidități, populația indigenă, rezidenții din azile și case de sănătate, persoanele fără adăpost, pușcăriașii și personalul din penitenciare.

Guvernul brazilian susține că aceste prevederi sunt în conformitate cu recomandările OMS.

Vedeți și MOARTE PE SCENĂ. Cântărețul brazilian Pedro Henrique s-a prăbușit pe spate, a făcut convulsii și a murit subit în timpul unui concert - VIDEO CU AVERTISMENT