ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Aceste cadavre se igienizează, dar nu se efectuează asupra lor manopere de cosmetizare și nici nu se îmbracă, înainte de a fi introduse în sac". - Nelu Tătaru, Ordin de ministru, 6 aprilie 2020

Personajul sinistru care a generat profanarea miilor de morți care au fost îngropați ca niște câini în 2020 este în continuare „la butoane” și vrea să dea noi ordine similare celui de mai sus. Ordine care încalcă însăși Constituția României. Îi mai pasă cuiva de ea?

Nelu Tătaru, consilier onorific al premierului Florin Cîțu și fost ministru al Sănătății, a declarat că va discuta azi cu premierul despre o posibilă vaccinare sau testare obligatorie referitoare la COVID-19 a angajaților din spitale și școli, transmite canalul de propagandă guvernamentală Digi TV.

„În acest moment, discuțiile sunt despre obligativitatea unor vaccinări sau a unor testări, dar deciziile se vor lua în următoarea perioadă (...), ne gândim la tot ce înseamnă structuri ale statului, tot ce înseamnă spital, tot ce înseamnă școli”, a spus Nelu Tătaru, citat de agenția oficială Agerpres.

Agerpres mai informează că consilierul guvernamental și deputatul PNL Tătaru a mai precizat că imunizarea sau testarea obligatorie nu vor fi impuse până când nu va fi furnizată o evaluare pe care a solicitat-o privind numărul de angajați din sistemul medical care s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2 sau care au trecut prin infectarea cu acest virus.

Nelu Tătaru a precizat că a discutat cu partenerii din UDMR, respectiv ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, cu doi secretari de stat din acest minister și cu vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Senat, Laszlo Attila, pe tema situației actuale, în contextul valului 4 al pandemiei.

Cu o zi în urmă, Nelu Tătaru declara, în exclusivitate la DigiFM, că va discuta cu Florin Cîțu despre introducerea vaccinării obligatorii sau testarea săptămânală pentru personale din sectoarele esențiale de activitate, precum profesori, polițiști, pompieri sau jandarmi.

De asemenea, obligativitatea imunizării ar putea fi impusă și pentru persoanele vârstnice, bolnavii oncologici sau cei imunodeprimați, mai transmite Digi TV.

Tătaru a mai declarat că persoanele vaccinate împotriva COVID-19 nu ar trebui să aibă de suferit din cauza celor neimunizate.

Gura păcătosului Tătaru a scăpat însă și o păsărică: că cei care s-au vaccinat „și-a asumat la un moment dat acele așa-zise riscuri ale vaccinării”.

"Cred că restricțiile pe care le avem sunt suficiente, dar trebuie și respectate, iar implementarea lor trebuie verificată (...). Sunt adeptul faptului că nu ar trebui să plătească cel care s-a vaccinat, cel care a respectat niște condiții, cel care și-a asumat la un moment dat acele așa-zise riscuri ale vaccinării și în acest moment să nu poată beneficia de o activitate culturală sau de orice beneficiu, în contextul în care ceilalți îi îngrădesc acest lucru", a mai spus personajul care a batjocorit morții României, miercuri, la ieșirea din Ministerul Sănătății, citat de Agerpres.