ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rob Roos, membru olandez al Parlamentului European (MEP), a spus, în emisiunea lui Tucker Carlson, că recunoașterea de către Pfizer că nu a testat niciodată vaccinurile anti-COVID cu privire la oprirea transmiterii este „unul dintre cele mai mari scandaluri ale timpului nostru”.

Cu puțin timp înainte ca Roos să participe la emisiunea lui Carlson, el a interogat-o pe directorul executiv al Pfizer, Janine Small, într-o audiere în Parlamentul European. Europarlamentarul olandez a întrebat-o pe Small dacă vaccinurile Pfizer anti-COVID au fost „testate pentru oprirea transmiterii virusului înainte ca acestea să intre pe piață”.
 
În răspunsul ei, Small admite că vaccinurile nu au fost testate temeinic înainte de a intra pe piață. Potrivit acesteia, compania „facea totul la risc”. Riscul nostru.

„În ceea ce privește întrebarea dacă am știut cu privire la oprirea imunizării [transmiterii] înainte [ca vaccinurile] să intre pe piață, NU!”, a răspuns Small, râzând involuntar. „A trebuit să ne mișcăm cu viteza științei (??? - n.n.) pentru a înțelege cu adevărat ce se întâmplă pe piață. Și din acest punct de vedere a trebui să facem totul la risc.” (!!!) VIDEO:
Rămâne neclar dacă Small a vrut să spună altceva, de exemplu despre eficiența în scădere a vaccinurilor, având în vedere că a schimbat cuvântul „transmitere” cu „imunizare” în răspunsul ei, scrie Lifesitenews.com

„A fost într-adevăr un moment special. Pentru prima dată, Pfizer a recunoscut că vaccinul nu a fost testat pentru oprirea transmiterii virusului când a intrat pe piață”, a spus Roos în interviul în emisiunea lui Carlson.

„Acest lucru are implicații masive. Guvernele au forțat milioane de oameni din întreaga lume să se vaccineze, spunându-le că fac asta pentru bunica lor și au păcălit tineri perfect sănătoși să facă acest vaccin folosind argumente false”, a adăugat Roos.

Europarlamentarul olandez a deplâns faptul că guvernele au cultivat o „ură imensă” față de oamenii care au refuzat vaccinul. În interviul acordat lui Carlson, el a subliniat că multe guverne au introdus pașapoarte COVID care au „condiționat accesul în anumite zone ale societății”, cum sunt restaurantele sau sălile de sport.

„Guvernelor noastre le place să vorbească despre discriminare instituțională, dar aceasta a fost o adevărată discriminare instituțională”, a subliniat Roos, adăugând că „în multe țări, precum SUA și Italia, a fost introdusă obligativitatea vaccinării în cazul anumitor profesii. Mulți oameni și-au pierdut slujbele, mijloacele de existență, afacerile pentru că au vrut să rămână fideli principiilor lor.”

Politicianul olandez a adăugat că Austria „a introdus chiar un lockdown pentru cei nevaccinati” și „a închis realmente oamenii în propriile lor case”.

„Toate aceste [măsuri] s-au bazat pe ideea că vaccinările ajută la prevenirea răspândirii virusului. Dar aceasta s-a dovedit acum a fi o mare minciună”, deoarece executivul Pfizer a recunoscut că „nu are nicio bază științifică afirmația că vaccinarea ar opri transmiterea virusului”.

„Consider că acesta este unul dintre cele mai mari scandaluri ale vremurilor noastre”, a adăugat Roos. El a promis că „nu va uita ce au făcut milioanelor de oameni”.

„Dacă suntem într-o democrație, atunci trebuie să existe tragerea la răspundere. Și fac apel la acest lucru”, a spus europarlamentarul olandez.

Carlson a fost de acord cu Roos și a remarcat că „Pfizer știa. Niciunul dintre directorii săi nu s-a obosit să-i corecteze pe acești politicieni și, totuși, niciun director Pfizer nu a fost acuzat de crima pe care au comis-o, ceea ce este incredibil”.