ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astazi, marți, 19 decembrie 2023, doamna Nandi Cuevas, președinta Asociației "Liberum" din Spania, însoțită de cunoscutul avocat Luis Maria Pardo au venit la București și au depus la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a României un denunț împotriva autorităților europene pentru infracțiunile de genocid și crime împotriva umanității cât și privitor la încălcarea unor drepturi și libertăți ale cetățenilor europeni în perioada pandemiei Covid 19.

Denunțul propriu zis, de peste 300 de pagini, însoțit de alte peste 5000 de pagini de documente anexe a fost înregistrat la Registratura Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a României sub numărul 1248/19.12.2023 și vizează printre altele lockdown-urile, tratamentele medicale greșite, morțile din spitale și căminele de bătrâni, obligativitatea purtării măștilor, constrângerile pentru vaccinare, certificatele Covid 19, secretizarea contractelor de achiziție a vaccinurilor, efecte adverse al vaccinurilor etc.

Vă vom ține la curent cu demersul lor. VIDEO de azi de la Parchet: