ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


EXCLUSIV Gigi Becali: „Dau cadou statului român Arbidol și Ivermectină. Doctorii mă sună și îmi cer aceste medicamente” - titrează RTV

George Becali anunță că donează statului român Arbidol și Ivermectină pentru tratarea  bolnavilor de COVID-19. Filantropul spune că poate fabrica cele două medicamente chiar în farmacia sa. Gigi Becali a afirmat la România TV că este gata să ofere gratuit statului român medicamentele necesare pentru tratarea pacienților infectați cu coronavirus dar și a tuturor românilor, ca prevenție.

Citiți și Medicamentul care costă 10 cenți și a zdrobit COVIDUL. Povestea IVERMECTINEI: David împotriva a 10 Goliați

George Becali a declarat într-o intervenție telefonică la România Tv că are  atât substanța activă, cât și rețeta pentru fabricarea arbidolului și a ivermectinei. Acesta spune medicii îl sună ca să-i ceară cele două medicamente-minune și precizează că este gata să le ofere gratuit statului român, pentru a ajuta populația.

Citiți și Cenzurarea – cu efecte criminale – a informațiilor despre IVERMECTINA salvatoare. Cea mai mare campanie de dezinformare din istoria omenirii. STUDIU tradus integral de ACTIVENEWS

Dau cadou statului roman, pentru toți romanii, Arbidol și Ivermectină. Anul trecut am vorbit cu Tătaru și el a zis că a băgat în protocolul din spitale Arbidol. Dar nu-l au. Și atunci m-am oferit și repet și acum: donez, dau gratuit, pentru toată țara, Arbidol și Ivermectină. Și se termină cu toată această problemă și cu pandemia. În cinci-șase luni terminăm și nu mai avem probleme. Cum au făcut și alte țări. Sa ia legatura cu mine, am totul, atât substanta activă din care se produc cele doua, cât și rețeta de fabricație. Le fabric în farmacia mea. Să aprobe și eu o fabric și o distribui gratis în toate farmaciile. Dau cadou la toata tara. Să știți că mă sună doctori, directori de spitalie, și îmi cer Ivermectină și Arbidol și eu le dau. Deci doctorii o cer pentru tratamentul lor dar pacienții nu o au! Păi e bun tratamentul sau nu e bun? A înnebunit lumea? De ce să moară oamenii dacă noi vrem să le dăm tuturor, să trăiască?

Citiți și  Editorial marca The Defender: Relatarea unui medic pediatru despre Ivermectină: Este un tratament sigur și eficient. De ce nu ne lasă să-l utilizăm?

Eu nu înțeleg ce fac serviciile de informații, SRI-ul, SIE, structurile de apărarea națională... Dacă Becali vă promite cadou, donație, medicamente pentru toată țara, ca să se salveze oamenii, de ce nu luați, de ce nu aprobați, ca să nu mai moară oamenii?

Citiți și STUDIU israelian: Boala Covid-19 ar putea fi tratată cu Ivermectină, la costuri mai mici de 1 dolar pe zi

Eu donez statului român și statul să distribuie la farmacii. De ce se dau sute de milioane de euro pe prostii dacă eu pot să vindec oamenii cu 30, 50 de lei, pentru un tratament? De ce se dau miliarde de euro dacă eu vă fac cadou?

Citiți și Președintele Asociației Medicale din Tokyo reiterează importanța Ivermectinei în tratarea Covid-19, după ce primele sale apeluri au fost ignorate

În ce mă privește eu nu ma vaccinez. Este alegerea mea. Dacă am în frunte un pistol, cu glonț pe țeavă și o seringă pe umăr, și-mi spun că apasă pe trăgaci dacă nu mă vaccinez eu le spun: apasă, bă, dar vaccin nu fac!

Vă mai spun un lucru, apropo de Cîțu și certificatul lui: de ce să nu ne ferim noi de ei, de vaccinați, dacă ei transmit virusul? Până la urmă o să-i imunizăm noi natural. Dar o să vedem noi peste doi-trei ani ce se întâmplă cu vaccinații, o să vedem... Fiecare îți alege ce vrea dar nu poate să ne oblige el, Cîțu, să nu intrăm noi în magazine. Eu repet: dau cadou pentru toată țara. Numai să se aprobe și să ia vină să le ia pentru toți românii. Dar să vină!”, a declarat George Becali în încheierea discuției sale televizate.

Finanțatorul FCSB a folosit Arbidol și ca să își trateze mama, care s-a infectat cu COVID-19, și a oferit de asemenea unui număr mare de artiști, sportivi și alte personalități care au anunțat că s-au vindecat cu medicamentele primite de le George Becali . ”Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani, e vindecată de două luni. Am avut toată comuna în care locuiește aproape bolnavă. Le-am dat tutror medicamente, că am avut ce să dau”, a spus Gigi Becali, cu o altă ocazie.

Citiți și  India dezvoltă tratamentul anti COVID pentru mai puțin de 3 dolari de pacient cu un medicament „miraculos”: Ivermectina. În România, Gigi Becali este singurul care deține medicamentul-minune Arbidol dar statul i l-a blocat în vamă

Tratamentul preventiv și în primele stadii ale bolii de Covid cu Ivermectină ar putea salva circa 45.000 de vieți pe săptămână, potrivit site-ului specializat: Ivermectinforcovid.com. Mai multe studii privind tratamentele salvatoare din stadiul incipient al bolii pot fi găsite la c19early.com și c19ivermectin.com.

Citiți și Omenia dar și Arbidolul, ingredientele-minune pe care doctorița Adina Alberts le cere Guvernului în lupta contra noii boli molipsitoare. SCRISOARE DESCHISĂ pentru Cîțu și Voiculescu