ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Bogdan Florin Vlaicu din Belgia cunoscut cititorilor ActiveNews și din articolul anterior despre BILANȚUL DRAMATIC al pandemiei și inoculării și din seria sa de emisiuni online ne oferă „Cursul 70 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”. 

O dezbatere cu invitații speciali ai părintelui Bogdan Florin Vlaicu, doctorița Hagima Geanina, medic ginecolog din Pitești, și doctorul Damian Baciu, medic pediatru din Brașov, desfășurată la începutul lunii prin intermediul platformei Zoom care a unit într-un dialog captivant români din mai multe colțuri ale Europei, între care PS Părinte Siluan, din Ungaria și Părintele Arhimandrit Mihail Stanciu, de la Salonic.

Participanții continuă discuția din transmisia precedentă, despre originea epidemiei, efectele nocive ale inoculării, scăderea fertilității și natalității, utilizarea grafenului și ideologia transumanistă, nocivitatea tehnologiei 5G și insistența asupra inoculării copiilor încă de la vârsta de 6 luni.

Redăm în continuare emisiunea integrală și o parte din transcrierea ei mulțumind realizatorului și invitaților săi și totodată felicitându-i pentru puterea de a spune Adevărul:

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: Bun gasit, dragi prieteni! Sunt Parintele Bogdan-Florin Vlaicu, din Charleroi, Belgia si va spun bun venit la un nou curs, cursul 70 de vindecare sufleteasca la vremea crizei cu masca. In aceasta seara, vom continua dialogul inceput saptamana trecuta cu distinsii nostri invitati, doi doctori iubitori si marturisitori de adevar, oameni curajosi, care de la inceputul acestei crize a pandemiei, se informeaza cu atentie si marturisesc adevarul, asumandu-si multe riscuri. Sunt bucuros sa le spun bun venit in curs, din nou, doamnei doctor Geanina Hagima, medic ginecolog din Pitesti, bun venit!

Dr. G. Hagima: Buna seara si Doamne ajuta!

Pr. B-F Vlaicu: Si domnul doctor Damian Baciu, medic pediatru si vaccinolog din Brasov. Bun venit, domnule doctor Baciu!

Dr. D. Baciu: Buna seara dumneavoastra, buna seara invitatilor si buna seara tuturor celor care ne vad si ne asculta.

Pr. B-F Vlaicu: Si il salut de la bun inceput pe Parintele arhimandrit Mihail Stanciu, care ne vorbeste din Tesalonic, unde se afla la studii de doctorat si care va avea un cuvant important de spus in cursul acesta, pentru ca este si inginer in domneniul IT. Bun venit, Parinte Mihail!

Pr. M. Stanciu: Doamne ajuta!

Pr. B-F Vlaicu: Ma bucur sa fim impreuna la acest curs cu un numar atat de frumos, cursul 70, care este si ultimul nostru curs inainte de perioada vacantei de vara. Am zis ca totusi luna aceasta iulie sa nu treaca fara sa avem o intalnire, macar pe 1 iulie, astazi.

Cursul de vinerea trecuta a avut un succes extraordinar, a fost ascultat de peste 2.500 de persoane, a fost apreciat de saitul ActiveNews, care l-a pus pe prima pagina pentru a fi urmarit si le multumim. Acest lucru dovedeste ca oamenii sunt interesati sa cunoasca adevarurile despre criza cu masca, adevaruri pe care autoritatile si mass media oficiale s-au straduit sa le ascunda timp de doi ani de zile.

Daca in cursul trecut am facut cunostinta, pentru ca a fost prima dumneavoastra participare la acest curs, astazi sunteti deja in grupul de invitati cunoscuti si o sa incepem direct cu raspunsuri la cateva intrebari esentiale legate de ceea ce ni se intampla noua de doi ani de zile, incepand din martie 2020, cand a fost declarata oficial in Europa aceasta pandemie de Covid 19.

Dr. D. Baciu: Parinte, imi permiteti sa intervin?

Pr. B-F Vlaicu: Va rog!

Marturisirea adevarului vs. hipnoza in masa

Dr. D. Baciu: As aduce un profund omagiu medicului Vladimir Zelenko, care ne-a parasit de curand. A fost unul dintre cei mai mari medici ai contemporaneitatii, [...] a fost una din vocile puternice ale medicinei-stiinta, care a vorbit public despre ororile politico-medicale impuse lumii sub falsul paravan al pandemiei. Alaturi de Robert Malone, a catalogat actiunea Covid ca fiind crima impotriva umanitatii la summitul de la Roma din 12 septembrie anul trecut. [...]

As propune ca seria de prelegeri pe care le facem sa poarte antetul „Veritas vos liberabit”.

Pr. B-F Vlaicu: Adevarul va va face liberi!

Dr. D. Baciu: Cu adnotarea ca adevarul va va pastra sanatatea si va va pastra si viata.

Pr. B-F Vlaicu: Va multumim foarte mult, domnule doctor, pentru ca ati amintit de acest eveniment trist, care s-a intamplat recent ! Amintim de asemenea ca dl dr Jean-Luc Montagnier a trecut la Domnul in urma cu cateva luni, un medic de exceptie, laureat al Premiului Nobel, pe care o sa-l pomenim de mai multe ori si in acest curs. Domnul dr Jean-Luc Montagnier era crestin catolic, Vladimir Zelenko era evreu, deci iata oameni de diferite religii, de diferite etnii, dar care s-au trezit reuniti in acelasi duh al marturisirii adevarului, ca niste medici adevarati care nu s-au temut de amenintarile autoritatilor ci, pana la ultima suflare, au marturisit aceste adevaruri incomode pentru multi, dar atat de necesare pentru a putea respira liber in lumea aceasta în care traim. Amintesc aici de acea expresie "Sa nu traim in minciuna”, a lui Rod Dreher, titlul cartii sale. Adevarata viata nu se poate trai decat in Adevar. Cel care traieste in minciuna este deja intr-o oarecare masura mort, este pe o cale care duce catre moarte.

Va multumesc celor care sunteti de fata, pentru ca sunteti medici romani, dar ati avut acest curaj de a marturisi adevarul si stim la ce sunteti supusi astazi. Am vorbit la cursul trecut cum doamna Geanina-Elena Hagima a fost supusa unei judecati in fata Consiliului medicilor de la Pitesti, cum dumneavoastra, domnule doctor Baciu ati aparat-o acolo cu mult curaj. Si sunt riscuri pe care noi cu totii ni le-am asumat de la inceput, de cand am inceput sa spunem adevarul public.

Iata folosim niste arme care nu ne apartin. Vedem cum Facebook incearca sa cenzureze orice informatie adevarata. Si cursul trecut si prezentarea cursului de astazi au fost catalogate ca fiind niste "informatii periculoase” si a fost acel anunt de fiecare data cand cineva distribuia, care trimitea la informatii oficiale despre cv 19 - o sa vedem in ce masura acele avertizari sunt in spiritul adevarului sau nu. [...]

Sunt si acum indivizi care ii acuza pe cei care spun adevarul de conspirationism. Daca si dupa doi ani si aproape jumatate de la inceputul crizei pandemiei, unii inca mai insista pe aceasta cale, imi pare foarte rau pentru ei. Sunt intr-o stare de orbire, de vrajire, de „formatare de masa”, cum spunea ilustrul profesor Matthias Desmet de la Universitatea din Gent, in Belgia. Un fel de vrajire sau de hipnoza in masa. Sunt oameni care se tem de adevar, pentru ca adevarul nu numai ca te face liber, dar te si responsabilizeaza. Trebuie sa-ti asumi o anume raspundere si sa nu te temi de [...] consecinte.

Originea virusului

Sa revenim la acel moment din primavara anului 2020. Am sa va pun o prima intrebare legata de originea a tot ceea ce ni s-a intamplat si anume originea acestui virus, Sars-Cov2, despre care intr-un mod mincinos s-a afirmat la inceput ca ar veni de la animal, de la liliac, apoi de la pangolin, de la tot felul de animale de prin China, si ca s-ar fi transmis in mod natural la om. Stim ca sunt medici de exceptie care de la inceput au contestat aceasta afimatie a propagandei oficiale si au spus foarte clar ca acest virus este creat in laborator. Amintesc aici de ilustrul profesor Jean-Luc Montagnier [...]. Si apoi doamna genetician, tot din Franta, Alexandra Henrion-Caude, care a spus ca, avand in vedere structura genetica a acestui virus, se vede foarte clar ca a fost prelucrat in laborator si ca acolo a fost facut in asa fel incat sa poata sa se transmita la om.

Insa ma bucur ca nu va trebui sa tragem aceste concluzii in absenta unor medici, avem alaturi de noi doi medici care au studiat problema de la bun inceput, asa incat am sa-i las pe ilustrii nostri invitati sa ne spuna despre lucrurile acestea.

Amintesc, ca informatii de ultima ora, ca acele e-mailuri secrete ale doctorului Fauci, tartorul pandemiei din Statele Unite, au devenit publice si ca din ce in ce se strange asupra lui latul care, speram, il va duce in fata judecatii, pentru ca s-a dovedit foarte clar ca una spunea public, de la inceputul crizei si alta scria in privat, catre cunoscutii si colaboratorii sai si ca era constient de la bun inceput ca acest virus are mari sanse sa fie produs in laborator si, se pare, chiar a participat la lucrul acesta.

Doamna Geanina Hagima, va rog sa ne spuneti care este originea acestui virus, dupa dv, si ce dovezi aveti in acest sens?

Dr. G. Hagima: Desi am urmarit lucrurile de la inceput, nu pot sa spun ca acopar in totalitate toate aceste subiecte. Insa stiu ca a fost organizat in noiembrie 2019 evenimentul 201, in care se simula o pandemie cu Coronavirus si lucrul acesta se poate gasi pe saitul John Hopkins, Center for Health Security, o institutie care consiliaza Guvernul SUA pentru armele biologice. Sunt mai multe dovezi ca acest virus nu ar fi transmis pur si simplu, in mod natural, de la animal la om. Profesorul Montagnier cu siguranta stia ce spune, el fiind si unul dintre cei care au descoperit virusul HIV si avea posibilitatea sa analizeze in detaliu aceste lucruri.

Pr. B-F Vlaicu: Apropo de lucrul acesta, imi amintesc ca doctorul Jean-Luc Montagnier afirma ca exista o asemanare uluitoare intre structura genetica a virusului HIV si virusul SARS COV 2.

Dr. G. Hagima: Da, ca exista o secventa similara cu virusul HIV, care nu ar fi putut ajunge acolo in mod natural [...]. Stiu ca exista multe cercetari asupra coronavirusurilor facute in China, exista mai multe laboratoare de virusologie in intreaga lume, unele finantate si de OMS si de SUA. Sunt multe lucruri, nu am avut timp sa le aprofundez. Dar am inteles ca nu erau pastrate toate normele de siguranta in acel laborator din Wuhan, de virusologie si foarte probabil ca acest virus isi are orignea in laborator.

Pr. B-F Vlaicu: Multumesc foarte mult! As vrea sa il salut pe Preasfintitul Parinte Episcop Siluan, Episcopul romanilor din Ungaria, care este si in aceasta seara alaturi de noi. Bun venit in cursul nostru, Preasfintite Parinte Episcop!

PS Ep. Siluan: Bine v-am gasit! Ma bucur sa va regasesc si sa va ascultam din nou [...]

Pr. B-F. Vlaicu: [...] Acum am sa-l rog si pe dl dr Damian Baciu sa ne spuna parerea dumnealui legata de acest virus, care iata, a adus atata nenorocire, atatia morti, atata tristete in lume, de doi ani si mai bine de zile.

Dr. D. Baciu: In completare la ce a spus doamna doctor, as aduce doar o singura precizare, care vine din partea unui medic, Richard Fleming, din SUA. Este un medic care in anul 2003 a primit [distinctia] de medicul anului in lume, este cercetator in biologie [...] si el a facut cateva precizari in privinta proteinei spike. Ne spune foarte clar ca aceasta proteina are 18 fragmente HIV. Optsprezece! Care ar corespunde la 590 de aminoacizi, ce inseamna 1770 de baze nucleotidice ce se potrivesc cu HIV. Deci acestea sunt informatiile de la cei care au studiat problema si spun lucrul acesta. Daca cineva crede ca din intamplare se potrivesc lucrurile acestea, atunci este vorba de mai multa naivitate. Eu cred ca acolo se ascunde ceva contrafacut. Pentru ca studii de felul acesta s-au intamplat si in alte parti ale lumii, am aflat de aceste situatii, era vorba de vreo patruzeci si [ceva] de laboratoare recunoscute de Pentagon [...] Deci se pare, se vede ca lucratura este destul de veridica.

Cercetare cu rea-intentie?

Pr. B-F Vlaicu: Da, deci avem un punct clar de pornire – virusul a fost creat in laborator [...] vreau sa va mai intreb – si mai ales pe dl doctor Baciu. Se vorbeste de acel tip de cercetare „gain of function” in limba engleza (castig de functie), care nu inseamna altceva decat sporirea artificiala, in laborator, a agresivitatii unor virusuri, obtinute artificial, prin tot felul de manipulari genetice. Acest tip de cercetare gain of function a fost la un moment dat interzis in SUA, se pare chiar in timpul administratiei Obama si atunci [...] aceste cercetari dubioase au fost deplasate catre laboratorul din Wuhan, in China. Eu am sa va intreb urmatorul lucru: poate avea un scop pozitiv sa faci cercetari gain of function asupra unui virus pe care sa-l faci agresiv si mortal pentru om? Sau este in mod manifest o cercetare care duce catre un scop de distrugere, de amenintare asupra vietii umane?

Dr. D. Baciu: O sa precizez, nu sunt virusolog, nu sunt cercetator in biologie moleculara, in genetica sau in alte lucruri. Dar va ganditi dumneavoastra ca o armata care studiaza toate variantele de atac asupra unui inamic nu ar recurge si la aceasta arma biologica? E putin probabil [ca] nu.

Pe de alta parte, Christian Vélot, care este genetician, a spus foarte clar ca atunci cand vom folosi sute de milioane, miliarde [de inoculari] cu acest produs ARN de tip viral, el spune ca atunci cand avem [un numar] foarte, foarte mare de administrari cu astfel de produse, este posibil ca in cateva cazuri, poate chiar si mai multe, sa se intample in acel moment, in celula injectata sa apara doua virusuri diferite care isi vor schimba informatiile genetice. Ce poate sa iasa de aici, numai bunul Dumnezeu va sti. Este posibil ca lucrurile ce vor iesi de aicea sa fie deosebit de periculoase, de grave.

In privinta cercetarilor din armata, da, este cunoscut lucrul acesta, ei vor avea intotdeauna o rezerva, un alt plan, de atac biologic. Insa in privinta aceasta, dupa cum merg lucrurile, care au fost bine puse la punct de multi, multi ani, cred ca directia este intr-o alta parte decat aceasta. Nu pot sa stiu, doar sunt supozitii si greu de afirmat cu certitudine, dar vom vedea ca sunt medici geneticieni care spun lucruri care pur si simplu ne dau fiori pe sira spinarii.

Pr. B-F Vlaicu: Multumesc, domnule Baciu, sigur, ca vaccinolog, v-ati ocupat si de virusuri si de modul lor de transmitere si sunteti autorizat sa ne spuneti daca este sau nu un scop negativ. Sigur, este evident ca scopul este mai mult negativ atunci cand lucrezi, cercetezi si incerci sa sporesti agresivitatea unui virus si transmiterea lui la om.

Transferul otravitor de la virus la om sanatos

Dr. D. Baciu: Numai un pic, sa vedeti unde s-a ajuns. Pentru ca am pornit de la ideea de baza de a transfera o informatie genetica dintr-o parte in alta parte. Aceasta a fost ideea de baza cu multi ani in urma, gandidu-se in mod pozitiv, constructiv, in apararea sanatatii si pentru corijarea defectelor. S-a gandit la un moment dat ca la copii, la cei nascuti cu boli genetice, in care anumite informatii sunt gresit primite, s-ar putea efectua un transfer de informatie genetica din acelasi loc, dintr-o celula umana, la aceeasi celula umana care are un deficit de informatie sau o informatie distorsionata. Si acel organism care are o boala genetica s-ar putea insanatosi si sa devina un organism cu toate functiile normale. Si sunt foarte multe boli genetice, pentru care acest lucru, de a transfera informatie buna, care sa inocuiasca informatia genetica eronata, este un lucru care merita toata admiratia.

Pr. B-F Vlaicu: Domnule doctor, [...] deci e vorba de transferul de la un om sanatos la un om bolnav. De transfer genetic.

Dr. D. Baciu: Da, lucru care s-ar putea face cu acest mesaj informatic genetic. Este un lucru bun. De acolo pana [...] unde am ajuns astazi, este o cale pe care n-o poti intelege! Se ajunge la un transfer de informatie genetica de la un virus, de la un agresor, in celula unui om sanatos, ca acel om sanatos, cu informatia genetica aberanta primita, sa inceapa sa-si produca proprii agresori, propria otrava!

Deci, de unde s-a pornit era o idee buna, corecta din punctul de vedere al medicinei-stiinta, iar unde s-a ajuns este imporiva medicinei, impotriva atributului de medic.

Pr. B-F Vlaicu: Da. Stim ca drumul spre iad este pavat cu bune intentii si ca intotdeauna cand apare o descoperire stiintifica, mai ales in domeniul geneticii, care poate sa fie periculoasa pentru om, se pleaca intai de la o premisa pozitiva, de a ajuta, de a vindeca boli, dar pana la urma, cei care au banii si puterea si finanteaza aceste studii le duc pe calea pe care o doresc ei si catre scopul pe care il doresc si care este de multe ori un scop distructiv pentru om. Si acum exista tehnologia Crispr, care a fost inventata de doua cercetatoare, o americanca si o frantuzoaica, si care permite aceste modificari genetice. [...]

Abuzuri in stiinta mai vechi, recunoscute oficial

Dr. G. Hagima: Abuzuri in stiinta s-au mai facut de-a lungul timpului si lucrurile astea nu le-am aflat doar de acum doi ani.

Am aflat, de exemplu, de un studiu facut de CDC (Center for Disease Control – Centrul pentru controlul bolilor) asupra unor afro-americani, un studiu al sifilisului tus kigi. Acestora nu li s-a administrat tratamentul in cursul acestui studiu, s-a dorit observarea simptomelor bolii si este un abuz infiorator al stiintei, al cercetarii. Citesc aici, pe Wikipedia, ca in 1997, presedintele Bill Clinton si-a cerut in mod oficial scuze, in numele SUA, victimelor studiului, considerandu-l rusinos si rasist. Deci e recunoscut oficial acest abuz al stiintei si al cercetarii.

Am aflat despre studiul unor arme chimice asupra populatiei, in SUA. Oamenii nu au fost informati ca se afla intr-un astfel de studiu. Ca se studiau arme chimice. Deci abuzuri au fost de-a lungul timpului, noi n-am avut cunostinta de ele si ni se pare ca, nefiind cunoscute, ele au continuat. Si in momentul de fata, se pare ca suntem intr-o astfel de situatie, la scara globala.

Pr. B-F Vlaicu: Da, reamintesc numele celor doua cercetatoare despre care vorbeam – cercetatoarea franceza Emanuelle Charpentier, ajutata de cercetatoarea americana Jennifer Dudna, care, la inceputul anilor 2010, descopereau aceasta tehnologie Crispr Cas9 si care au luat Premiul Nobel pentru aceasta descoperire, recent, chiar la inceputul crizei pandemice.

Sigur ca aceste tehnologii de ultima ora sunt dezvoltate in general in cadrul militar, unde totdeauna sunt gandite ca o arma si apoi sunt lasate usor-usor sa rasufle, sa mearga catre mediul civil. Dar intotdeauna cand e vorba de cercetari sprijinite sau finantate de armata, ne putem gandi la o arma. Acum putem sa ne punem pe drept cuvant intrebarea: virusul acesta Sars Cov2 a scapat accidental din laboratorul din Wuhan sau a fost pur si simplu lasat sau chiar plantat in natura pentru a incepe aceasta criza pandemica? Aici pot doar sa va intreb ce parere aveti pentru ca nu e o problema medicala, ci mai degraba e o problema care tine de felul in care acest virus a fost dupa aceea utilizat ca pretext de catre unii oameni puternici si bogati pentru a-si implementa propria lor agenda.

Întâmplare cu premeditare?

Dr. G. Hagima: Am vazut un articol din ziar din 2018 [in care se arata] cum doamna Christine Lagarde, care era director la FMI, spunea ca imbatranirea populatiei este o problema si cheltuielile de sanatate si cu pensiile au devenit o problema. Iar doi ani mai tarziu, am vazut cum in aceasta pandemie incercau sa salveze viata batranilor. Totul a pornit de la a proteja varstnicii cu comorbiditati, dintr-o data o mare preocupare pentru binele acestora.

Pr. B-F Vlaicu: Preocupare care, pana la urma, apropo de drumul spre iad e pavat cu bune intentii, s-a tradus printr-un fel de genocid al batranilor, pentru ca, din punct de vedere procentual, cele mai multe persoane care au murit din cauza acestui virus au fost persoanele in varsta. Si au murit de multe ori cu zile, prin azile, casele acestea de batrani, unde au fost pur si simplu lasati sa moara, n-au fost primiti in spitale. Au fost multe cazuri, a fost un scandal si aici in Belgia, dar pana la urma strategic stins la timp. Directori de case de batrani spuneau ca li s-a refuzat de catre spitale primirea bolnavilor de Covid19, sub pretext ca oricum sunt prea in varsta si sa nu ocupe locurile pentru cei mai tineri. Aceste persoane in varsta au fost lasate sa se stinga si sa-i contamineze pe ceilalti colegi de camin de batrani.

Dr. G. Hagima: Da. Deci sunt multe informatii care vin in sprijinul ideii ca totul a fost premeditat. Iar de la ideea de a-i proteja pe batranii cu comorbiditati s-a ajuns la ideea de a vaccina intreaga populatie cu seruri experimentale si la abuzuri si incalcarea tuturor principiilor medicinei. Numai faptul ca au schimbat definitia vaccinului ca sa se adapteze acestor produse spune foarte mult. Cum sa schimbi un standard dupa un produs, ca sa-l incadrezi in acea categorie ?!

Pr B-F Vlaicu: Sa nu anticipam, ajungem imediat la vaccinuri. Am sa-i rog pe cei care ne urmaresc si care si-au dat seama ca este un curs cu totul special si extrem de util pentru toti cei care vor sa inteleaga, intr-adevar, in ce lume traiesc de doi ani si jumatate, de la inceputul crizei pandemiei, am sa va rog sa distribuiti masiv acest curs, pentru ca intereseaza pe toti romanii, si pe cei din tara si pe cei din diaspora – si nu numai pe romani. [...] Va multumesc celor care ati facut-o deja saptamana trecuta, am ajuns la un numar record de vizualizari – peste 2.500 – si cursul din seara aceasta sper sa depaseasca chiar si acest numar record de vizualizari. Va multumesc foarte mult!

Vă rugăm să distribuiți acest acest articol care nu ajunge la majoritatea abonaților Părintelui cât și a noștri din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare pe care este distribuită filmarea emisiunii!