ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Bogdan Florin Vlaicu vă invită la o dezbatere cu invitații săii speciali, dr. Oana Mihaela Secară, medic igienist din Onești, dr. Geanina Hagimă, medic ginecolog din Pitești, Marina-Ioana Alexandru, avocat, președinte a asociației juriști pentru apărarea drepturilor si libertăților umane, și părintele arhimandrit Mihail Stanciu de la mănăstirea Antim din București, doctorand în teologie la Tesalonic și inginer.

Subiectele dezbaterii: reintroducerea restricțiilor sanitare, varianta Eris, reluarea inoculărilor, noua lege a UE privind Serviciile Digitale, care introduce cenzura și controlul asupra Internetului, și semnificația praznicului Nașterii Maicii Domnului.

„Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!”, mai scrie Părintele Bogdan Florin Vlaicu. VIDEO mai sus.