ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sunt nouă ani de când serialul Fetele Gilmore s-a terminat. Dar azi a apărut o rază de lumină pentru fanii lui Rory și a lui Lorelai: a fost lansat trailerul pentru „Gilmore Girls: A Year in the Life„, noul sezon ce va fi lansat pe Netflix, pe 25 noiembrie.

Astfel, Fetele Gilmore, serialul care a redefinit relația cu mamele timp de 7 sezoane minunate, s-a încheiat în 2007, lăsându-ne confuzi și cu nevoie de mai mult. Din fericire ultimii ani au fost la înălțime când vine vorba de seriale, dar nostalgia GG tot a rămas.

În trailer le găsim pe fetele Gilmore mai mature, dar cu același farmec și aceleași discuții delicioase. Pe Rory o găsim fără job, pe Lorelai logodită cu Luke, iar pe Emily, mama lui Lorelai, suferind după moartea soțului său, Richard (Edward Herrmann, actor care a murit în 2014).