ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Ryan O’Neal a murit vineri, a anunțat fiul său Patrick O’Neal, comentator sportiv la Bally Sports West din Los Angeles, pe Instagram, informează presa internațională. „Tatăl meu, Ryan O'Neal, a fost întotdeauna eroul meu. L-am admirat și a fost întotdeauna mai mare decât viața.”, a spus fiul celebrului actor.

O'Neal fusese diagnosticat cu leucemie cronică în 2001 și cu cancer de prostată în 2012. Actorul avea 82 de ani.

O’Neal a dat startul unei perioade extraordinare la Hollywood în anii ’70 cu rolul nominalizat la Oscar al lui Oliver, un băiat de la Harvard, în legendarul film romantic Love Story.

„Tatăl meu a fost cât se poate de generos”, a scris Patrick. „Și cea mai amuzantă persoană din orice cameră. Și cel mai chipeș în mod clar, dar și cel mai fermecător. O combinație letală. Îi plăcea să îi facă pe oameni să râdă. Cam acesat era scopul lui. Nu conta situația, dacă se găsea o glumă, el o nimerea. Chiar voia ca noi să râdem. Și chiar am râs cu toții. De fiecare dată. Ne-am bucurat!”.

În filmul Love Story (1970), de Arthur Hiller, după o carte de Eric Segal, Ryan O’Neal a jucat rolul unui student dintr-o familie bogată. El se îndrăgostește de frumoasa Jenny, actrița Ali MacGraw, o fată de clasă medie, și se căsătorește cu ea renunțând la bogăția părinților lui, doar pentru a o vedea cum, din nefericire, se îmbolnăvește și moare de cancer. Când tatăl lui îl ajută totuși la final și își cere scuze, după moartea tinerei, fiul îi răspunde cu o ultimă replică: „Iubirea - Iubirea înseamnă să nu trebuiască niciodată să spui că-ți pare rău”.

VIDEO: