ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andy Garcia ar urma să îl interpreteze pe Constantin Brâncuși în filmul "The Sculptor". Informația a fost confirmată, potrivit adevarul.ro, de regizorul Mick Davis, cel care a regizat filmul "Modigliani", filmat în România.
 
Davis a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu celebrul actor Andy Garcia, iar acesta apare în imaginea alb negru cu o barbă "brâncușiană" și cu o pereche de ochelari. "Andy will play Brancusi in The Sculptor", a scris regizorul.
 
Mick Davis este cunoscut publicului din România pentru filmul "Modigliani" (2004), realizat în România, peliculă în care Andy Garcia are rolul principal, alături de nume precum Eva Herzigova, Udo Kier și Jim Carter, din distribuția acestuia făcând parte și numeroși actori români.
 
Pe site-ul IMDB, în dreptul lui Andy Garcia nu figurează un asemenea rol, iar pe pagina lui Mick Davis nu este adăugat "The Sculptor", probabil filmul fiind abia în faza de proiect.