ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sunetul Libertății, filmul boicotat, criticat, minimalizat și ridiculizat de Stânga și de Presă, își continuă imperturbabil defilarea, înregistrând noi recorduri de spectatori.

Sound of Freedom - VIDEO AICI -, avându-l ca protagonist pe actorul Jim Caviezel (devenit faimos după ce l-a jucat pe Iisus în filmul lui Mel Gibson, Patimile lui Hristos), a fost lansat în sălile de cinematograf americane pe 4 iulie.

Duminică, 16 iulie, Angel Studios, care distribuie filmul, au anunțat că Sound of Freedom a realizat încasări de 85 de milioane de dolari.

Mai mult, pelicula a realizat o creștere spectaculoasă în AL DOILEA weekend de la lansare, în comparație cu PRIMUL weekend, performanță realizată doar de câteva filme în istoria box-office-ului.

Se așteaptă ca până la finalul acestei săptămâni, filmul să atingă pragul de 100 de milioane de dolari.

Jared Greesey, vicepreședinte și director responsabil cu distribuția mondială la Angel Studios, a declarat:

„În timp ce toate filmele progamate în sezonul estival sub-performează, micul nostru film independent continuă să crească săptămână după săptămână. Promovat de milioane de fani și de simpatizanți, Sound of Freedom a devenit o mișcare națională, și în curând internațională, pentru schimbare.”

La rândul său, Brandon Purdie, responsabil cu distribuirea în cinematografe la Angel Studios, a arătat:

„În toată istoria box-office-ului, nu au existat decât 10 filme cu largă difuzare care au înregistrat o creștere de peste 35% în al doilea weekend, în raport cu weekendul de lansare. Toate au realizat această depășire de Crăciun. Angel Studios este singurul studio care a realizat această performanță în timpul sezonului de superproducții estivale, cu Sound of Freedom.”

În condițiile în care presa corporatistă americană a făcut tot ce a putut pentru a sabota filmul, acuzându-l de „conspiraționism” (sună cunoscut, nu?), uluitorul său succes se datorează promovării în presa alternativă, dar mai ales publicității din gură în gură.

Având ca motto, „Copiii lui Dumnezeu nu sunt de vânzare”, Sound of Freedom este bazat pe povestea reală a fostului agent guvernamental american Tim Ballard, care își dă demisia pentru a salva o fetiță din mâinile traficanților de carne vie din jungla columbiană.

În final, într-o singură misiune, Ballard salvează 123 de persoane, dintre care 55 de copii.

La fel ca în Patimile lui Hristos, Caviezel și-a ASUMAT personajul și cauza acestuia, implicându-se total.

Invitat zilele trecute la emisiunea lui Steve Bannon, actorul s-a lansat într-o diatribă teribilă la adresa „agențiilor cu trei litere” (CIA, FBI...) acuzându-le de explozia de pedofilie care ajunge până la cele mai înalte niveluri și pentru tot demonismul din societate: