ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Detalii absolut terifiante au fost făcute publice în cadrul unui eveniment cinematografic.

Bernardo Bertolucci, regizorul filmului Ultimul tango la Paris, a mărturisit că scena a violului din film a fost reală. El a admis că înainte de filmări nu i-a spus actriței principale, Maria Schneider, că se va filma această scenă alături de celebrul Marlon Brandon.

La acea vreme Marlon Brandon avea 48 de ani, Iar Schneider doar 19 ani.

„Voiam reacția ei ca fată, nu ca actriță. Ca Maria să interpreteze umilința și furia ei, voiam să o simtă. Țipetele... Nu, nu. Mai târziu mă va urî toată viața”, a mărturisit Bertolucci, vorbind despre intențiile sale regizorale pe care le-a planificat înpreună cu Marlon Brandon.

Mărturia cineastului a scandalizat o bună parte a Hollywood-ului. Actori precum Jessica Chastain și Chris Evans au declarat pe Twitter că nu vor mai vedea niciodată filmul, și nici nu-i vor mai considera pe Bertolucci și pe Brando ca înainte. "Mi se face greață", a spus actrița. De altfel, pe Change.org s-a constituit o campanie prin care semnatarii cer Academiei de la Hollywood să condamne public faptele și pe regizorul italian.

Maria Schneider, care a murit în 2011 din cauza unui cancer, nu și-a revenit niciodată după filmări, trăind lungi perioade de depresie.

Ultimul tango la Paris a avut premiera în 1972.