ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clujenii sunt așteptati la proiecția specială a filmului Dimineața care nu se va sfârși, care va avea loc miercuri, 21 decembrie, de la ora 20.00, la Cinema Victoria (Bd. Eroilor 51). 
 
Înainte de Sărbători, producătorii filmului îi invită pe spectatori să vizioneze un film despre suflet, un film cutremurător, dar plin de lumină, ca un colind. 
 
Producția, care a fost premiată recent la Festivalul Internațional de la Terni (Italia) cu Premio Istess per il Giubileo della Misericordia, cea mai importantă distincție a festivalului, va avea avanpremiera extraordinară în România la Cluj, iar actorul Ovidiu Crișan va fi alături de spectatori. 
La eveniment va fi prezentă și Elena Dulgheru, critic de film.
 
Pentru bilete și rezervări, puteți accesa acest link: http://www.cinemavictoria.ro/rezervari.
Filmul reprezintă debutul în lung metraj al lui Ciprian Mega, preot ortodox, parohul Bisericii Românești din Cipru.

Despre film

Pentru a-și putea întreține familia din România, Eva se prostituează în Cipru. Ajunsă aici încă din adolescență, tânăra și-a dezvoltat propriile relații cu bărbați influenți. O veste, însă, o va determina să-și reconsidere perspectivele asupra vieții.

Povestea Evei se împletește pe imaginea unei fragile comunități de emigranți și pe relația autistă pe care aceștia o au cu autoritățile din țara de origine, într-un film despre frică și deznădejde, despre corupție și indiferență, dar, mai presus de toate, despre credință și iertare.

Din distribuție fac parte:  Ela Ionescu (La limita de jos a cerului), Ovidiu Crișan (Despre oameni și melci), Valeriu Andriuță (După dealuri), Ana Maria Moldovan, Valer Dellakeza.

Scenariul și regia sunt semnate de Ciprian Mega. 
Directorul de imagine al filmului este Liviu Marghidan (California Dreamin’, Medalia de onoare, Tatăl Fantomă).