ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joi, 21 ianuarie 2016, Principesa Ileana – Maica Alexandra, la împlinirea a 25 de ani de când a trecut la Domnul, va fi comemorată de Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei la Iași și București, anunță monarhiasalveazaromania.wordpress.com.

La Iași, cu sprijinul Mitropoliei Moldovei, va avea loc o slujbă de pomenire (ora 9:00) la biserica "Sfinții Anastasie și Chiril” a Mănăstirii de Maici Podgoria Copou, ctitorită în anul 1638 de domnitorul Vasile Lupu (1634-1653), cel care, în 1641, a adus la Iași moaștele Sf. Cuvioase Parascheva.

La București este organizată o conferință (ora 19:00) la Facultatea de Drept a Universității din București, în Sala Stoicescu. Invitați sunt jurnalistul Liviu Mihaiu și Pr. Liviu Vasile Mihăilă, preot paroh la Biserica „Sfântul Nicolae” din Hreațca, județul Suceava, președintele Asociației Fălticeni Cultural și președinte ANRM Suceava.