ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ne-a trecut glonțul pe la ureche. Niciodată nu am fost într-o dificultate atât de mare. Riscul de a fi obligați să închidem site-ul a fost cât se poate de real. Însă, cu ajutorul vostru, oameni dragi, am scăpat.

Cel puțin deocamdată.

De multe ori, mai ales în ultimii trei ani cumpliți, v-am simțit aproape.

Suferințele și prigoana îi unesc pe oameni.

Cu toate acestea, Mărturisim că am rămas uimiți de ecoul pe care l-a avut printre voi Apelul nostru.

Și de mobilizarea pe care a produs-o. Mulțumim atât pentru micile sume de bani, banuțul văduvei de care a vorbit Însuși Mântuitorul nostru, Iisus Hristos, cât și pentru contribuțiile generoase, venite de la oameni bazați, din țară și străinătate, care au înțeles rostul nostru și împreuna lucrare pentru România și care, cu frățietate, alături de asociații civice românești, de sfinte Mănăstiri și numeroase Parohii, ne-au ajutat cu dragoste, pentru Țară, pentru Biserica noastră, pentru Libertatea întru Cuvânt, întru Dumnezeu.

Suntem profund recunoscători și celor care ne-au înzestrat cu tehnică performantă, pentru a face față duduitului știrilor de pe fronturile externe sau interne ale României dar și a relatărilor despre fapte bune, cu care ne dorim să presărăm viața de zi cu zi a cititorilor noștri, dacă se poate din ce în ce mai mult. Ne propunem, de altfel, cu acest scop, să lansăm și un studio TV, cu ajutorul Domnului.

Solidaritatea dumneavoastră și a unor bravi jurnaliști ne-a onorat și ne obligă.

În acest moment, prin mărinimia voastră, a tuturor, suntem în măsură să vă spunem că greul cel mare l-am trecut. Am reușit să ne stabilizăm financiar. Să revenim pe linia de plutire.

Însă primejdia a rămas.

Sunt destui cei care continuă să ne pândească și să ne pună lacătul pe site și la gură.

De o parte, hienele ideologice în care urlă Corectitudinea Politică și care lipesc Etichete pe Țintele ce trebuie sfâșiate: „naționaliști” - „anti-vacciniști” - „putiniști” - „conspiraționiști” - „teroriști”...

De cealaltă parte, păduchii digitali, care funcționează tot cu „algoritmi ideologici”, identificând Dușmanul de Clasă și Rasă.

Spre deosebire de Hiene, Păduchii acționează mai subtil: sug vlaga victimelor prin cenzură și prin sufocare digitală.

Cenzura de pe marile rețelele și motoare ale internetului diminuează vizibilitatea noastră și cifrele de audiență sunt scăzute în mod artificial, ceea ce duce la diminuarea Publicității și, implicit, a veniturilor.

Cum nu avem de gând să tăcem, nici să ne vopsim ideologic pentru a fi pe placul Poliției Gândirii, nu ne așteaptă vremuri prea senine.

Slavă lui Dumnezeu, de data aceasta, ne-a trecut glonțul pe la ureche și ne-a salvat un Hei-Rup miraculos din partea voastră. Dar astfel de miracole se repetă cu greu.

De aceea, îndrăznim, la sugestia mai multor cititori, ca, pentru viitor, să vă propunem o minune mai măruntă dar la fel de importantă: un fel de abonament modic și absolut BENEVOL care ne-ar asigura niște venituri mici, dar constante și pentru care noi am putea să oferim un site așa cum ni-l dorim, curat, fără reclame.

Ca în vremurile bune, în care cititorii plăteau pentru ziarul lor: fie la chioșc - zilnic, fie la poștă - un abonament lunar, cu o sumă modică, sau pe termen mai mare. (Și în timpul presei scrise exista manipularea ideologică a publicității sau folosirea ei în scopuri politice, dar ziarele „pe hârtie” realizau venituri importante din vânzări, ceea ce le făcea mai puțin vulnerabile.)

Nu ne plac vorbele mari, dar încercarea prin care am trecut chiar a dovedit că ActiveNews este o Mare Familie.

Așadar, să ne ținem de neamuri!

Doamne ajută!

Vă mulțumim! 

VIDEO:

Ion Cristoiu susține ActiveNews și ne oferă un cadou ultraperformant: Anca Alexandrescu: Solidaritate cu ActiveNews! Sprijiniți presa independentă! Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI