ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Biblioteca Metropolitană București (BMB), în parteneriat cu Regia Autonomă de Transport București (RATB), derulează în perioada 1 - 8 martie 2017 campania „Călătorește cu o carte”.

Doamnele și domnișoarele care călătoresc cu RATB în zilele de 1, 2, 3, 7 și 8 martie 2017, între orele 13.00-15.00, vor primi de la echipele de bibliotecari sute de felicitări realizate de copii în cadrul unor ateliere creative organizate de filialele BMB.

„Prin această campanie, BMB si RATB își propun să aducă femeilor un zâmbet si bucurie, asigurându-le totodată că o carte bună poate fi citită în orice mijloc de transport în comun”, se arată într-un comunicat.

Pentru detalii legate de traseele RATB pe care se va derula campania accesati www.bibmet.ro si www.ratb.ro.

Prin derularea de proiecte cultural-educaționale comune, BMB si RATB vizează pe de o parte, creșterea interesului publicului pentru actul cultural și, pe de altă parte, îmbunătățirea calității serviciilor oferite.