ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Game of Thrones (Urzeala tronurilor) a adunat 5.000 de oameni la Girona, în Spania, pentru un casting de figuranţi. Se caută aproximativ 2.400 de persoane pentru viitorul sezon al celui mai urmărit serial de televiziune, iar candidaţii trebuie să îndeplinească o serie întreagă de condiţii stricte.

Următorul sezon al serialului "Urzeala tronurilor" este urmărit deja în Spania de fani, dar şi de cei care doresc să apară în această producţie de succes.

5.000 de persoane au stat ore în şir la coadă, iar unele au petrecut noaptea în stradă, doar ca să prindă următorul casting din oraşul spaniol Girona.

Casa de producţie caută 2.400 de persoane pentru figuraţie în noul oraş de pe harta lumii, in care se desfăşoară acţiunea serialului. Candidaţii trebuie să aibă o constituţie normală, să fie majori şi să nu aibă tatuaje pe picioare sau pe mâini.