ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conducerea Teatrului Mic anunță, pe pagina sa de Facebook, că, începând de marți, 24 noiembrie 2015, activitatea de spectacole programată la Teatrul Foarte Mic se întrerupe. Decizia a fost luată în urma publicării în Monitorul Oficial a Legii nr. 282 din 18 noiembrie 2015 pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 20/1994 privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcțiilor existente.

Clădirea în care funcționează Teatrul Foarte Mic este pe lista imobilelor expertizate tehnic și inclusă în clasa I de risc seismic care prezintă pericol public. Deși intrarea se face prin Bulevardul Carol, nr. 21, adresa de funcționare a Teatrului Foarte Mic, clădirea apare în lista sus menționată cu adresa Str. Jean - Louis Calderon, nr. 2.

Noul program al spectacolelor urmează a fi stabilit și comunicat în scurt timp.

În Capitală, 366 de clădiri sunt încadrate în clasa I de risc seismic, dintre care 183 cu pericol public, iar 306 imobile sunt în clasa II de risc seismic.