ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Respectul pentru România se clădește în lume pe aprecierea internațională a culturii și artiștilor români, afirmă duminică, de Ziua Culturii Naționale, președintele Klaus Iohannis.

„M-am simțit onorat de fiecare dată când am avut ocazia ca, în numele românilor, să acord cele mai înalte distincții celor care și-au dedicat întreaga viață creației culturale. Operele lor ne-au bucurat inimile și ne-au îmbogățit spiritual. În lume, respectul pentru țara noastră se clădește în bună măsură pe aprecierea internațională a culturii și artiștilor ei. Patrimoniul nostru cultural continuă să fie cel mai elocvent și reprezentativ act de identitate al națiunii române", a postat președintele pe contul său de Facebook.

 

M-am simțit onorat de fiecare dată când am avut ocazia ca, în numele românilor, să acord cele mai înalte distincții celor care și-au dedicat întreaga viață creației culturale. Operele lor ne-au bucurat inimile și ne-au îmbogățit spiritual. În lume, respectul pentru țara noastră se clădește în bună măsură pe aprecierea internațională a culturii și artiștilor ei. Patrimoniul nostru cultural continuă să fie cel mai elocvent și reprezentativ act de identitate al națiunii române.

Posted by Klaus Iohannis on Sunday, January 15, 2017

15 ianuarie: Nașterea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut, Ziua Culturii Naționale. Credința lui Eminescu: Nu se mișcă un fir de păr din capul nostru fără știrea lui Dumnezeu. Pomelnicul și legăturile familiei Eminescu cu Mama Biserică. FOTO/VIDEO