ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mark Zuckerberg a postat pe pagina sa de facebook, zilele trecute, o urare din partea familiei sale. 

Crăciun fericit și la mulți ani de Hanuka de la Priscilla, Max, Beast și de la mine! Să văd momentele de bucurie și de familie partajate pe Facebook astăzi, este unul dintre lucrurile mele preferate legate de comunitatea noastră.

Sper că sunteți înconjurați de prieteni și de cei dragi și că aveți ocazia de a reflecta asupra tuturor lucrurilor importante în viața voastră.

Fie ca lumina prieteniilor voastre să continue să vă lumineze viața și întreaga noastră lume.”

După ce a postat acest mesaj, un utilizator de facebook l-a întrebat: „Dar tu nu ești ateu?”. Iar Zuckerberg i-a răspuns: „Nu. Am fost crescut evreu, și apoi am trecut printr-o perioadă în care mi-am pus întrebări despre lucruri, dar acum cred că religia este foarte importantă”
 
 

Când un alt utilizatori l-a întrebat: „Dar de ce Facebook nu notifică faptul că azi este ziua de naștere a lui Iisus???", Zuckerberg a glumit: „Tu nu ești prieten cu Iisus pe Facebook?", apoi a adăugat un emoticon cu un zâmbet.
 
 
După cum notează blog-ul „Friendly Atheist”, Zuckerberg s-a descris în trecut, pe profilul său de Facebook, ca fiind ateu. Mai târziu, el a eliminat această informație din secțiunea „religie” – „Informații generale” a profilului său.

La începutul acestui an, Mark Zuckerberg și soția sa, Priscilla, s-au întâlnit cu Papa Francisc, pentru a discuta despre modul pe care tehnologia i-ar putea ajuta pe cei săraci.