ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Controversatul film "Patimile lui Hristos" regizat de Mel Gibson va avea o continuare. Informația a fost dată de Hollywood Reporter, care l-a citat pe scenaristul Randall Wallace.

Actorul și regizorul Mel Gibson pregătește o continuare a filmului "Patimile lui Hristos" (2004) în care a prezentat crucificarea și moartea lui Iisus. Scenaristul Randall Wallace, cel care a mai colaborat cu Gibson la "Braveheart" (1995), a anunțat că lucrează la un scenariu în care este vorba de Învierea lui Iisus, informează Agerpres.
 
Scris și vorbit numai în latină și aramaică, avându-i în distribuție pe Jim Caviezel, Monica Bellucci și Maia Morgenstern,  "Patimile lui Hristos" a avut încasări de peste 611 milioane de dolari în întreaga lume și a fost extrem de controversat, fiind considerat antisemit. La doi ani de la realizarea filmului, însuși Gibson a fost acuzat de antisemitism, în timpul unui incident, când a fost prins beat la volan și arestat.

Actualul proiect, care se află într-o fază incipientă de dezvoltare, nu are deocamdată niciun producător sau studio în spate.