ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Jacqueline Bisset a venit prima dată în România la TIFF, în 2011, și mărturisea că s-a îndrăgostit de țara noastră. Deși presa nu a aflat nimic despre revenirea ei în România, actrița ne-a vizitat din nou, așa cum spune un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. ”Tocmai m-am întors dintr-o vizită din frumoasa Românie”, a scris actrița pe pagina sa de Facebook.

”Tocmai m-am întors dintr-o vizită din frumoasa Românie. A fost teribil de cald, dar zona rurală este una dintre cele mai frumoase pe care le-am văzut, este grozavă, proaspătă şi  plină de flori sălbatice în munţi. Am vizitat o operă arhitectonică uimitoare, realizată de prietenul meu, renumitul Dorin Ştefan, un om genial şi simpatic (soţul Andei Ştefan, un minunat designer de interior). Este în Alba Iulia, în Transilvania. O biserică ortodoxă pictată cu imagini excepţionale, dar foarte simplă pe exterior. A fost o experienţă foarte emoţionantă", a scris Jacqueline Bisset pe Facebook.