ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"13 Nuanțe de Român", răspunsul la documentarul ”Vin Românii!”,  care a denigrat imaginea conaționalilor ajunși în Marea Britanie, a ajuns la ultimul episod.

Inițiativa aparține fraților Anda și Rareș Teglaș, din Brașov, care, alături de jurnalistul britanic Richard Green, spun poveștile de succes a 13 români care s-au mutat în Marea Britanie, dar care nu au uitat nicio secundă de unde au plecat.

Documentarul "13 Shades of Romanian" poate fi vizionat pe canalul de televiziune Digi24 și se află pe masa mai multor televiziuni din Marea Britanie pentru difuzare.

"Filmul își propune să schimbe mentalitatea britanicilor despre români, dar el este mai mult decât atât. Mesajul său este unul universal, care-i privește nu doar pe imigranții români, din Marea Britanie. În film se poate regăsi orice imigrant, din orice colț al lumii", precizează producătorii.

"13 Shades of Romanian" este un documentar în 3 părți și poate fi găsit, contra-cost, AICI