ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primăria comunei Ciugud, din județul Alba, a lansat, sâmbătă, pe Facebook, un apel pentru identificarea producătorilor locali, în vederea promovării acestora în cadrul unui Aprozar virtual, care să comercializeze produse proaspete, 100% românești.

Inițiativa vine în contextul măsurilor tot mai restrictive, impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

„Ciugudul lansează oficial Aprozar virtual, o inițiativă menită să sprijine producătorii locali și să ajute consumatorii să găsească on-line produse proaspete, 100% românești. Pentru început, vă rugăm să ne ajutați să identificăm producătorii locali din zona Ciugud (care au produse și le pot comercializa sau livra în condiții igienico-sanitare) și să le promovăm oferta, în contextul în care piețele agro-alimentare sunt închise pentru prevenirea răspândirii virusului COVID – 19”, se precizează în comunicat.

Sâmbătă seara au fost anunțate noi măsuri privind limitarea răspândirii coronavirusului, impuse prin ordonanță militară.