ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania Ser TransnAv, cu afaceri de 80 de milioane de lei, aflată sub conducerea lui Marian Trifan, a fost nevoită să vândă la finele anului precedent un siloz din Teleorman către traderul de cereale Ameropa, într-o tranzacție estimată între 1,5 și 2 milioane de euro, potrivit zf.ro.

"Am cumpărat de la Cargill terenul în 2011 cu 150.000 de euro și am vândut mai departe un business la cheie. Nu este im­por­tantă valoarea la care s-a vândut, ci faptul că tot mai mulți oa­meni cu capital românesc vând ca să scape de abuzul auto­ri­tăților asupra contribuabilului român", a spus pentru Marian Tri­fan, proprietarul companiei Ser Transnav.

Silozul respectiv are pe o suprafață de 20.000 de metri pătrați și  o capacitatea de stocare de 10.000 de tone, planificându-se suplimentarea cu încă 5.000 de tone.