ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a recomandat consumul de produse românești.

Pe de altă parte, ministrul speră ca investitorii străini să rămână în România și chiar să facă produse tradiționale românești.

„Ne-am dori să consumăm produse românești și avem multe produse românești de foarte bună calitate, dar, având în vedere că ne aflăm pe o piață europeană, în care companiile europene au venit în România, ne-am dori ca aceste companii europene să producă și produse românești", a spus ministrul Agriculturii, potrivit digi24.ro.

„E politica celor care investesc în România, au mărcile lor proprii, nu ne putem opune politicii acestor firme, dar ne străduim să promovăm produsele românești. Nu ne putem amesteca în politica acestor firme. Singura soluție e să le oferim condiții, stimulente pentru a-i face să rămână în România. Ne dorim cu toții să încurajăm producția în România de produse agroalimentare”, a adăugat ministrul.