ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Iuliean Horneț este printre cei mai mari inventatori români în viață. A lucrat în cercetare în cadrul Armatei și a avut mai multe brevete de invenție în industria militară. După care, a trecut la cercetare pe zona instalațiilor termice.”, se arată într-o prezentare realizată de Proiectul Gândit în România, din care redăm în continuare:

„Astăzi este creatorul brandului ecoHorneț, producător de centrale termice pe bază de biomasă și de instalații de piroliză. Produsele sale – centralele termice – se găsesc azi în toată România. Fie că vorbim de persoane private, fie instituții publice sau lăcașuri de cult, el are soluția pentru încălzire și energie: să peletizăm tot ce se poate. Este o companie specializată în fabricarea de echipamente performante pentru producerea energiei termice cu peleți produși din orice biomasă, respectiv sub-produse și resturi organice din agricultură, zootehnie, silvicultură, industrie, plante energetice, deșeuri biodegradabile municipale și industriale. De asemenea, firma procesează deșeuri organice prin piroliză pentru producerea de energie electrică, termică în cogenerare și de bio gaz, bio-oil, biochar.

Iuliean Horneț spune că România putea fi independentă energetic complet de ani de zile, doar că nu se dorește acest lucru. După părerea sa, putem produce peleți din lemn, din deșeuri menajere sau plastic, iar prin piroliză putem produce biodiesel, biochar pentru fertilizarea solului sau chiar motorină obținută din plastic ars la temperaturi de peste 1.000 de grade.

În 2008, Iuliean Horneț a produs cel mai performant arzător, cu peleți din lemn, în care temperatura ajunge la peste 1.250 de grade, eliminându-se complet fenomenul de formare a dioxinelor și deci toți factorii cancerigeni. „Practic, din orice deșeu produc, pot să fac energie. Prin piroliză. Este un echipament pe care l-am creat și care poate primi toate deșeurile solide și lichide ale planetei – nămol, cărbune, cauciuc, ulei uzat, plastic. Toate pot trece prin piroliză, până la 900 de grade în reactor, și obținem niște produse fantastice, pe care putem să le folosim. Biomasa și nămolul de epurare ridicate la temperaturi de până la 180  de grade duc la obținerea biochar-ului, singurul care ne mai poate salva de la deșertificare. El reface fertilitatea. Din cauciuc și plastic se poate face motorină, România e plină de deșeuri, de cauciucuri. Lemnul e… o capodoperă. Îl folosim să facem din el viori, chitări, case. Să facem case frumoase, să îl folosim astfel încât să beneficiem de frumusețea și rezistența lui. Nu să îl ardem! Pădurile ne dau suficiente resturi ca să facem peleți și să îi ardem. Dar numai centralele pe care le produc eu pot să ardă așa ceva. Ceilalți ard rumegușul curat. Mai sunt unii care adună câte ceva să facă bricheți, dar brichetele au o eficiență de până la 27%. Le bagi în teracotă, au 17%. În centrale mai performante te duci la 60, 65%. Ceea ce fac eu înseamnă frunze, crengi și toate deșeurile organice peletizate cu un randament de 94%. Energie verde! Pentru că vorbim despre temperaturi fără poluare. Restul e ceea ce numesc energie primitivă.” spune Horneț.

Invențiile de excepție ale inventatorului Iuliean Horneț, invenții care pot, la propriu, să salveze planeta, au primit în mai 2022 o finanțare masivă din partea unei corporații elvețiene: 300 sute de milioane de euro într-o primă fază, investiția finală putând ajunge la câteva miliarde de euro. Prima fabrică care va produce tehnologiile lui Iulian Horneț, se va construi în România, întreaga investiție de 300.000.000 de euro fiind destinată acesteia, fapt care va aduce multe locuri de muncă în țară, contracte uriașe cu exteriorul și, în consecință, mulți bani la bugetul de stat.”, se mai scrie în prezentarea făcută de Gândit în România.
 
Precizare din partea dlui Iuliean Horneț: „Proiectul de 300 mil. l-am reziliat in 28 dec. 2022 pentru ca au întârziat prima plată.
- De ieri au inceput depunerile si am noi parteneri în primul proiect national "ENERGIE și HRANĂ” propus românilor de ecoHORNET BIOMASS & ENERGY COOP,  denumit STAȚIE ENERGETICĂ HORNET - Mihăilești”.
 
 
În cea mai recentă postarea a sa pe Facebook, pe care o redăm mai jos, inventatorul atrage atenția asupra unui „JOC MURDAR PE BANISORII ROMÂNILOR - ACTIUNILE”, și oferă câteva soluții pentru supraviețuirea românilro în fața valului globalist dezlănțuit de Forumul Economic Mondial:

„EPISODUL 1
In mai '23 ecoHORNET anunta vanzare de ACTIUNI in domeniul producerii de echipamente si vanzare de energie verde in banda.
- Sare HIDROELECTRICA cu un pachet de actiuni "DUBIOS".

EPISODUL 2
In august ecoHORNET USA anunta intrarea cu actiuni in energie - - Sare Romgaz cu actiuni "TEAPA"

EPISODUL 3
In octombrie ecoHORNET cere actionariat in COOP. pentru ENERGIE SI HRANA.

- Sare din nou, tare la cap, HIDROELECTRICA, de data asta ca "TEPARI"

EPISODUL 4
De ieri a inceput organizarea populatiei si a firmelor romanesti (prin puterea financiara a fiecaruia), pentru a construi circa 10 cooperative agroalimentare in fiecare judet,

Acestea vor fi alimentate cu energie termica, electrica si frig, produsa cu echipamente ecoHORNET, folosind cel mai abundent combustibil de pe planeta "BIOMASA" si deseurile menajere.
Au nevoie de energie verde, regenerabila, inepuizabila si in banda.
Poporul roman s-a saturat de tepele energetice date cu bani imprumutati si achizitii din afara tarii, lasand de izbeliste industria si economia romaneasca., lasand de izbeliste poporul roman si viitorul lui si al ROMANIEI.

EPISODUL 5
ecoHORNET cere sprijin firmelor romanesti din domenii precum:

- confectii metalice (cazane, arzatoare, snecuri, buncare, containere;
- firmelor de instalatii pentru montaj si punere in functiune;
- producatori de sere, rasadnite, soproane, ingradini;
- utilaje de procesare si abatorizare, instalatii frigorifice;
- unelte si utilaje agricole;
ecoHORNET cauta gospodari cu gradini, pivnite (beciuri) si curti disponibile pentru a intra in programul Cooperativei, ei vor produce si depozita zacusca, bulion, muraturi si alte produse murate si conservate.
Stocul alimentar al statului pentru situatii de urgenta este secret, deci gol.
Solutia la criza alimentara trambitata la DAVOS este canibalizare, ne spunea in urma cu cateva zile un expert, sef peste agricultori.

Noi românii suntem condamnați să găsim soluții; să ne apărăm, să supraviețuim, să existăm.

Cei ce mai sunteți români să nu uitați:
"Noi va trebui să fim: apă de ploaie, focul nestins, crezul și milostenia".
Așa să ne ajute Dumnezeu!”,
conchide inventatorul.