ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii din Spania au interceptat în apropiere de Zaragoza un transport de pește stricat, care avea ca destinație România, informează Digi24.  

La un control rutier, aproape două tone de crap, stocate în lăzi destinate consumului, au fost descoperite de Garda Civilă din Spania într-o camionetă, iar șoferul, în vârstă de 27 de ani, de naționalitate română, nu a prezentat vreun document de proveniență a mărfii.

Polișițtii spanioli au solicitat intervenția specialiștilor din sistemul de protecție alimentară din Spania, care au constatat că era vorba de pește stricat, ce nu avea cum să fie destinat consumului. Marfa a fost confiscată și distrusă în aceeași zi.

Șoferul, care venise din România pentru a efectua acest transport, a fost arestat sub acuzația de punere în pericol a sănătății publice și de transport de marfă fără acte de proveniență.