ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimele luni industria alimentară din România a fost zguduită de mai multe scandaluri legate de calitatea produselor ce se vând în magazine.

Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, a făcut azi o declarație extrem de dură legată de produsele care se vând în magazinele din România. 

"Aici este o piață în care importa­to­rii se orientea­ză și aduc produ­se la sfârșit de ter­men de valabili­tate sau chiar de­pășit. În România salamul se spală cu oțet; se schimbă saramura la brânză, iar brânza se bagă din nou la vânzare. Statul nu-și face dato­ria, ANPC-ul nu și-o face. Alții con­trolează ce intră din România, noi de ce să nu controlăm ce primim de la alții?", spune ministrul Irimescu, în­tr-un interviu pentru Ziarul financiar.
 
"România este o piață de mâna a zecea în care se aduc produse din străinătate cu termene expirate", a mai spus ministrul.