ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe supermarketuri ale uneia dintre cele mai mari rețele de profil care funcționează în Sectorul 4 din București au fost amendate cu suma de 240.800 de lei, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4.

După cum se observă, legea îi protejează pe comercianți, numele supermarketurilor nefiind făcut public, chiar dacă atentează la viața oamenilor prin produsele pe care le comercializează.

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4 au sancționat 6 magazine pentru neregulile grave descoperite în urma unor acțiuni de control. Cele mai mari amenzi au fost date pentru comercializarea produselor expirate (lactate, preparate din carne), dar și pentru lipsa autorizației de funcționare.

Verificări similare au avut loc și la fast food-urile din Sectorul 4. În urma controalelor, 7 shaormerii au fost amendate cu suma de 140.000 de lei pentru lipsa autorizației de funcționare și pentru vânzarea de produse cu termen de valabilitate expirat.

Nesancționați nu au scăpat nici agenții economici care nu au putut face dovada acordurilor de funcționare sau care au angajat personal necalificat pentru vânzarea produselor alimentare.