ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gheorghe Piperea a comentat ultimele reacții venite din partea celor de la BNR, care nu vor să dezvăluie sumele încasate de angajații instituției din salarii, bonusuri, pensii și alte tipuri de venituri.

Avocatul a mai precizat că pe lângă salariile uriașe, angajații BNR primesc ”remunerații pentru membership-uri în societăți sau entități - pui ai BNR”. Acesta și-a afirmat din nou dorința ca toate aceste sume să fie scoase la lumină pentru a avea o instituție a statului credibilă.

”Opozantilor din BNR ai legii DIP si ai tuturor legilor si solutiilor judiciare favorabile consumatorilor le-a intrat frica in oase. Se tem de mania populara.

Cine seamana vant culege furtuna.

Un anume domn consilier foloseste resursele publice pentru a apara "dreptul" sefimii si directorimii bnr-iste la opacitatea salariilor, bonusurilor, indemnizatiilor si a pensiilor cumulate cu toate aceste alte venituri. Si foloseste la greu sperietoarea populismului. Imi e clar ca omul nu intelege deloc sensul cuvantului populist, desi se foloseste de cuvinte grele (cum ar fi adjectivul epistemic). E doar betie de cuvinte si desprindere totala de realitatea din teren, de pe campul luptei noastre.
Ce nu spune onor dl cons e ca persoane ca domnia sa nu numai ca incaseaza salarii imense bagator de seama, comunicator, purtator de vorbe si consilier, dar si salarii uriase sau remuneratii pentru membership-uri in societati sau entitati - pui ai BNR (cum ar fi transfond, fondurile se garantare, consiliile de mediere, institutul bancar etc.). Totul se deruleaza in jurul nucleului BNR avandu-l ca piatra unghiulara pe Isarescu.

De fapt, temerea acestor domni, una adanca, paralizanta, este ca toamna ce va veni va aduce niste solutii si raspunsuri la intrebari ca asta :

Este BNR o institutie publica sau este, de fapt, o entitate captiva a acestor garzi pretoriene ce roiesc in jurul eternului guv? Cum sa nu fii populist cand o institutie care conduce Romania e capturata de asemenea grupuri de interese? Daca este o solutie pentru a reda Romaniei BNR, atunci je suis populiste!”, a scris Gheorghe Piperea pe contul său de Facebook.