ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Secretarul de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, a declarat că Guvernul vrea ca, până la finalul anului următor, toate taxele și impozitele să se plătească exclusiv online, informează Mediafax.

Ilan Laufer a afirmat miercuri, la Slatina, că după decembrie 2018 nu vor mai exista cozi la ghișee, plățile urmând să fie făcute doar online.

„În luna decembrie a anului 2018, ne dorim să nu mai existe cozi la ghișee. Ne dorim ca toată lumea să poată să-și achite dările, taxele și orice fel de altă plată, direct online. În acest sens, cred că ați și auzit, vor fi angajați de către stat o serie de consultanți fiscali care vor oferi aceste servicii pentru cei care nu au acces la internet sau nu știu să o facă, în mod gratuit. Sunt foarte multe chestii care se întâmplă, în acest moment, cu mediul de afaceri din România, și din punct de vedere al cadrului de funcționare, dar și din punct de vedere al cadrului fiscal”, a afirmat Ilan Laufer, în cadrul unei conferințe de presă, desfășurate la Slatina.

Oficialul guvernului nu spune ce se va întâmpla cu cei din mediul rural, acolo unde nu există infrastructura necesară. O altă problemă este legată de cei bătrâni, care nu știu să folosească un computer.