ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legea salarizării unitare, proiect care urmează să fie trimis în Parlament în săptămânile următoare și care prevede o serie de majorări salariale pentru angajații de la Stat, va genera creșteri și în rândul remuneratiilor angajaților din mediul privat, consideră Florin Godean, noul președinte al Asociației Române a Agenților de Muncă Temporară (ARAMT).

"Referitor la proiectul privind legea salarizări unitare, ARAMT consideră că această măsură va genera indirect și o creștere a salariului în mediul privat, ceea ce este, în esența, un lucru benefic, în condițiile în care măsură este implementată în mod gradual, cu o analiză de impact și cu informarea din timp a tuturor părților implicate, pentru a nu există un element de surpriză care să inducă eventuale dezechilibre în piață", a declarat pentru publicația Wall-Stree Florin Godean, președinte ARAMT și country manager al companiei de recrutare Adecco.
 

Este o mișcare sănătoasă, pentru că, atât piață muncii, cât și societatea românească, au nevoie de angajați bine plătiți, cu posibilități de cumpărare și educație superioare.



El a adăugat că România are nevoie, de asemenea, de investitori care să producă bunuri și servicii cu valoare adăugată și să transforme țara dintr-una manufacturiera într-un producător de bunuri cu un grad crescut de sofisticare.