ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a reacționat la dezvăluirile din presă care îl vizează pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, despre care s-a spus că a fost colaborator al Securității, sub numele de cod ”Manole”. Dragnea a spus că PSD îl susține în totalitate pe Isărescu să-și continue mandatul la BNR.

”Am văzut în aceste zile atacuri la adresa BNR, la adresa lui Mugur Isărescu. Aceste atacuri destabilizează Banca Națională României. Nu am văzut o decizie oficială din partea unei instituții. Normal că este și altceva în spatele acestei anchete de presă. Dumneavoastră aveți foarte multe experiență în presă și știți că întotdeauna sunt și alte lucruri în spate”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

Liviu Dragnea i-a transmis lui Isărescu că are sprijinul total al PSD pentru a rămâne în funcția de guvernator al BNR.

”Eu îl susțin pe Mugur Isărescu. Am venit aici în calitate de președinte de partid, nu în calitate de pieton, așa că atunci când spun că îl susținem pe Mugur Isărescu, atunci așa este”, a mai spus Dragnea.