ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vila din București a fiicei lui Dan Voiculescu, Corina, a fost scoasă la vânzare de Fisc, ce speră să recupereze o parte din suma de 60 de milioane de euro. Acesta este prejudiciul impus omului de afaceri în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).
 
Vila, aflată în centrul Bucureștiului, lângă parcul Herăstrău, a fost și sediul firmei Crescent controlată de Dan Voiculescu.Vila are o suprafață de 193 de metri pătrați și un teren aferent de 576 de metri pătrați.

Prețul de pornire a licitației pregătite de ANAF depășește cu puțin 1 milion de euro, fără TVA, potrivit profit.ro.
 
Și anul trecut, și în acest an, Fiscul a organizat licitații pentru vânzarea mai multor active ale familiei Voiculescu, printre care acțiunile deținute la firma Sanagra din județul Mureș și la firma RC Media Company, dar nu a reușit să vândă decât un apartament de pe Șoseaua Kiseleff din Capitală, pentru aproximativ 400.000 de euro, și vila din Predeal, la prețul de pornire de 1,5 milioane de lei, fără TVA.

În luna aprilie, Fiscul a scos la vânzare două terenuri deținute de fiicele lui Dan Voiculescu, Camelia și Corina, lângă cabana Trei Brazi din Predeal. Pentru fiecare dintre cele două terenuri, în suprafață egală de 11.510 metri pătrați, a fost fixat un preț de pornire de 1,2 milioane de lei.